AcasăDezvaluiriAnchete7 ani de pușcărie: Ultimul avertisment pentru Geoană!

7 ani de pușcărie: Ultimul avertisment pentru Geoană!

CIA le-a luat Statelor Unite ale Americii întreaga Europă înapoi! Cu tot cu ”Colonia” România! Așa că, pentru a da Cezarului ce este al Cezarului, obedienții lideri politici de la București deja s-au înghesuit să trimită ”solii păcii” la Washington… Ca să dea asigurări că, ”și în viziunea noastră”, o finală prezidențială, peste doar doi ani, între ”candidatul dreptei” Nicolae Ionel Ciucă și ”candidatul stângii”, Mircea Geoană este cea mai bună dovadă de atașament al statului român la parteneriatul strategic.

Ionuț Costea fratele mai mic al Mihaelei dragostea mea

Acum, ce este drept, oamenii președintelui știu foarte bine că ambițiosul Macron va încerca să strice ”blatul” pro-american și să o arunce în finala prezidențială pe Laura Codruța Kovesi. Dar cum ”Zeița Cătușelor” nu are încă o formațiune politică ”pe val” care să se alinieze în spatele său – USR-ul fiind deja un ”proiect de țară” îngropat definitiv! – Macron va folosi probabil  vânturarea candidaturii lui Kovesi doar ca pe o ”sperietoare”. Una menită să aducă un ”plus valoare” la negocierile purtate pentru ”felierea” nesătulei piețe românești de consum. Așa că zarurile par să fi fost deja aruncate pentru o ”finală controlată” sută la sută, între cele două mari formațiuni politice care formează de altfel și actuala coaliție de guvernare. Astfel că Partidul Național Liberal va defila cu generalul Ciucă… Primul pas fiind deja făcut prin declanșarea operațiunii de ”ejectare” a ”puiului Minodorei” din fruntea Partidului prezidențial. În timp ce și la Partidul Social Democrat deja s-au aruncat cărțile pe masă, prin comandarea sondajului de opinie care l-a dat deja pe ”Prostănac” drept marea tânără speranță a social-democraților la prezidențiale. Și uite cum, puternic alimentate din fondurile operative, sondajele sistemului deja urlă la unison că tocmai Geoană și Ciucă ar beneficia de încrederea oarbă a românilor!

Geoană a ajuns de la DNA direct lângă Stoltenberg la NATO

Așa că ”nucleul dur” american al NATO pare că poate deschide deja șampania. Probabil samsarii americani de armament nici măcar neavând vreo preferință pe care ”obedient” să îl instaleze la Cotroceni… Ciucă sau Geoană…

”Dragostea mea” mai are frați…

Deja se pare că secretarul general al NATO încă nu își va lua în primire biroul gata pregătit de la Banca Norvegiei. Pentru că, dacă data trecută mandatul i-a fost prelungit automat de pandemie, acum războiul din Ucraina a picat la țanc pentru ca Alianța să anunțe deja că ia în discuție rămânerea în fruntea NATO cel puțin încă un an. Cu tot cu mâna sa dreaptă… Așa că Geoană iar are parte de un ”noroc prostesc”, astfel putând fi ținut ”în viață”, politic vorbind, până în anul ”marilor alegeri” din România. Ca să nu mai vorbim că în toată această perioadă beneficiază și de o mediatizare intensivă, în afara tradiționalului ”lustru” dat periodic de Radu Tudor. Așa că toate par a îi merge din plin secretarului general adjunct al NATO. Și cel care, în viziunea Administrației Republicane cel puțin, are șanse ”jumi – juma” cu generalul Ciucă de a fi succesorul lui Klaus Iohannis. Numai că, ghinion, între atâtea vești bune, Geoană a fost lovit în moalele capului și de o ”banală” decizie a Justiției din România. Aceeași Justiție care, până acum cel puțin s-a pus ”zid” în fața ”veșnicului client” al DNA, Mircea Geoană.

Ciucă decorat de SUA Kovesi de Franța

Și asigurându-i astfel ”culoarul” necesar până la vârful NATO. Numai că, de această dată, ”partea luminată” a sistemului a avut o ”reacție rapidă” care a ”scurtcircuitat” deja planul american pentru România. Dovadă că, dacă sistemul l-a vrut pe Geoană plecat la NATO, în niciun caz nu îl vrea întors înapoi… Altfel fiind greu de explicat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de condamnare a lui Ionuț Costea la 7 ani de închisoare cu executare… Pentru trafic de influență… Pentru o faptă comisă în… 2005! Desigur, decizia a fost ”împachetată” mediatic și prin condamnarea altor făptași sau chiar victime colaterale. Numai că, decizia nefiind una definitivă, inițiații sistemului decodifică surprinzătoarea decizie a Curții Supreme – într-o vreme în care lupta anticorupție oricum s-a fâsâit total… – într-un ultim avertisment pentru Mircea Geoană. Pentru că, la următorul ”complet negru”, decizia definitivă pentru cumnatul lui Mircea Geoană poate fi o reducere semnificativă a pedepsei, până la una cu suspendare… Sau mărirea sa la ”maximul de pedeapsă solicitat de procurori”… Și cum ”Mihaela, dragostea mea” mai are și alți frați, dar și nenumărate alte rubedenii implicate în tot felul de alte afaceri, combinații și dosare, ”mingea” este acum la Geoană… Ciucă așteptând cu sufletul la gură un eventual ”semn” de la acesta, pentru a putea declanșa ”asaltul final” la Cotroceni. Operațiunea desfășurată sub ”steagul fals” al partenerilor strategici, bineînțeles… Dar și cu ”nota de plată” pe măsură…

author avatar
Catalin Tache
9.460 afisari

46 COMENTARII

  1. Ce lipseste este esentialul -depinde foarte mult ce partid va fi la putere in USA//Daca vor fi republicanii atunci vor dori un candidat de dreapta iar democratii sunt cu stanga.Totusi Geoana a avut de-a face si cu unii si cu altii.Chestia cu „prostanacul” e o magarie de-a lui Iliescu si nu merita luata in seama.Cat despre Ciuca el este omul celor din Bruxelles care sunt cu democratii din USA.Tot la fel este si Kovesi dar nu cred ca va ajunge sa candideze la ceva.Mai degraba vreo functie executiva .

  2. CEASURILE DE LA VANGHELIE, 5000 EURO DE LA BIRCHALL, NOAPTEA DE SPA DE LA VANTU…NUMAI NISTE CAPETE DE GARANTII….LA CE NE PUTEM ASTEPTA DE LA GEOANA….HOTIE, SPAGI, CURVARASIE, IAR HOTIE SI O GRAMADA DE LINGAI DE-A LUI IOAN GEOANA ….EHEEEHEEE ..CARE SA IL SPELE CU LIMBA INTRE BUCI PE POSESORUL DE CEASURI VANGHELIENE….PE CARE CINSTITA CODRUTA I LE-A DAT LUI GEOANA…ERAU DIN COLECTIE, NU PUTEA SA II STRICE BUCURIA…5000 DE EURO DE LA ANA BIRCHALL PENTRU TICHETUL DE INTRARE LA NUCLEARELECTRICA….!!! NUMA UNU SI UNA….

  3. Geoana a fost promovat in NATO de axa Trump + Netanyahu + Kremlin ,
    Trump + Netanyahu au fost trimisi in tribune ca spectatori pentru vreo 10 ani de ELITA GENERALILOR SUA care ttebuie sa rezolve si problema Kremlin ( restul axei ) …

  4. Ba tache, informează te bine, ca Mihaela dragostea mea are sora, nu frate. Si iti Strici imaginea de jurnalist, te cataloghează ăștia la Bârfitorul anului, mai rau ca ilustru Gâdea cu jocurile lui video

  5. Suntem ca vremea si nu avem principii „acolo unde picură” suntem și noi prezenți 🙂

  6. Mi-am pregatit iapa , o sterg in taiga , risc sa fiu dibuit . Comisarul.ro , astazi , ora 20:36 : ” DE CITIT ! AMANUNTE INTERESANTE DESPRE MASINARIA RUSEASCA DE PROPAGANDA IN ROMANIA …” . Ghita , Simion , ferma de boti de la Targoviste , trolii din Transnistria …….

  7. & ,,ARTICOLUL 124
    (1) Justiţia se înfăptuieşte în numele legii.
    (2) Justiţia este unică, imparţială şi egală pentru toţi.

    (3) Judecătorii sunt independenţi şi se supun numai legii.”

    ,,ARTICOLUL 126
    (1) Justiţia se realizează prin Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi prin celelalte instanţe judecătoreşti stabilite de lege.”

    Așa zice că să funcționeze justiția, la articolele din Constituție, ?

  8. Sunt extrem de revoltat , am lucrat impreuna cu Dongoroz la Codul Penal , ii duceam cafeaua la birou si eram si frizerul lui ….

    • 1. Comisarul.ro , 31 martie 2022 , ora 22:58 : ” BRATUL KREMLINULUI …………………………..”. 2. Comisarul.ro , 31 martie 2022 , ora 23:28 : ” ESTE RUSIA ……………………..” – ALEXANDER J. MOTYL este Profesor de Stiinte Politice la Universitatea Rutgers- Newark din New Jersey .

  9. Este devreme sa vb despre alegeri, chiar dacă în viziunea unora zarurile par a fi aruncate, America trebuie sa vadă care va fi rezultatul războiului din Ucraina, apoi în zona Chinei lucrurile nu stau deloc roz, sunt tensiuni mari în zona Taiwan, ori America nu va avea forță sa lupte pe mai multe fronturi, va trebuii sa, și aleagă zona de influență, pt a lăsa și Chinei și Rusiei, mai trebuie sa vedem care va fi rezultatul din toamna al alegerilor di America, unde Biden și democrați stau în sondaje, cum sta Werner la noi

  10. Nu stiu de ce presa nu-i pune o intrebare directa lui Geoana referitor la dezvaluirile facute de Rizea in ” Spovedania lui Rizea ” ?
    Probabil se va veni cu expresia „made in Kovesi ” ; nu luam in consideratie ce spune un „condamnat ” ,
    vorbind despre Sebastian Ghita dar pana la urma Coldea a fost schimbat in urma acelor dezvaluiri !

  11. nu stiu daca vor fi astia dar sint sigur , ca iar trebuie sa alegem intre ciuma si holera . ciuma si holera pentru romani , dar mana cereasca pentru straini .

    • Daca se face referendum pentru revenirea la monarhie si Custodele Coroanei ii da verde Printului Nicolae ?

  12. UNIVERSUL.NET , ASTAZI , 1 APRILIE 2022 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” CUM DEVINE PUTIN CEL MAI MARE ECOLOGIST …………………………………………………..” .

  13. & Zice, articolul, că la ÎCCJ se judecă speța „NATO sau MAPN, alegeri libere” , ?

  14. @ O sancțiune asemănătoare aceleia despre care s-a mediatizat prin mass-media, despre mobilizările MAPN în vreo „speță” de „confruntare militară” , ?

  15. pe asta cu ?????? nu-l mai gasesc cei de la balaceanca ? in ce scorbura sta de nu dau de el ?

  16. Pai Emanuel a platit cu demisia sefului de informatii franceze…
    Voi credeti ca un presedinte stie tot? O sa vedem daca si pentru Luluta o sa bate clopotele 🔔 .Deocamdata nu e nimeni din tara sa-l intreaca in diplomatie externa pe Geoana.
    Eu cred ca Romania a aratat ca e o putere in zona chiar mai mare ca Rusia. Sper ca diplomatii romani sa constientizeze si sa se remarce, si sa ne remarce prin asta!
    Deci nu mai tine cu colonia…

  17. Romania are o platforma marina bogata in gaze dar si o rezerva strategica de 50 de ani de gaze. Germania nu are. E bine sa fim generosi pana in toamna cu toti aliatii si prietenii dar și partenerii nostri. Asa te remarci, asa cresti in putere si valoare, asa iti inzestrezi armata.

  18. Rusia nu poate opri contractual gazele mai repede de 2 saptamani. Timp suficient sa umpli toate stocurile de iarna chiar daca Rusia isi taie si ultima craca de sub picioare, noi sa ramanem infipti pe pamant. Ma refer la Ue noi suntem ca si dependenti energetic. Rog Ucraina ca are 5 centrale atomice sa dea spre Ue din generozitate o parte de curent pe cat posibil sa mai echilibram nevoile cerintele si pretul la energie .

  19. @https://www.youtube.com/watch?v=F7Uajh5QbNU , ?
    Deci, cu balanța justiției, dacă unii obțin „privilegii”, așa cum sunt cei din videoclip, politici antistres, alții , cum sunt și cei dein articol devin „beneficiari ai sancțiunilor rămase , ?

  20. prostanacul geoana este chiar prost altfel an calitate de subsef nato a reusit o fuga rusinoasa din afganistan. cum e turcul e si pistolul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger