AcasăDezvaluiri„Calaul lui Becali” trimis in „prima linie” a DNA!

„Calaul lui Becali” trimis in „prima linie” a DNA!

Claudiu Dumitrescu va fi transferat in conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi si-a completat staff-ul alaturi de care va conduce Directia Nationala Anticoruptie. Astfel, pe langa aducerea de la Parchetul General a lui Marius Iacob, care va fi procuror sef adjunct, noua sefa de la DNA a mai reusit un transfer de marca.

Claudiu Dumitrescu va fi transferat in conducerea DNA

Iar cel care i-a indeplinit dorinta expresa este nimeni altul decat minsitrul de Justitie, Robert Cazanciuc propunandu-l sef al Sectiei pentru combaterea faptelor conexe infractiunilor de coruptie pe procurorul Claudiu Dumitrescu.

Palmares impresionant de VIP-uri

Dumitrescu a lucrat pana in 2010 la DNA, unde a instrumentat anchete cu mare impact mediatic, cum ar fi inculparea medicului Stefan Bradisteanu, condamnarea lui Decebal Traian Remes in dosarul „Caltabosul” si a lui Gigi Becali in „Valiza”. In ultimii trei ani, acesta a condus Directia de Lupta Anti Frauda (DLAF) si a concurat chiar pentru sefia DNA, dar Mona Pivniceru l-a preferat pe „looser-ul” Ioan Irimie. Acum, Dumitrescu are ocazia sa-si ia revansa, Sectia a II–a, pe care o va conduce in locul lui Doru Tulus, fiind considerata cea mai „agresiva” structura din DNA.

author avatar
Toni Matei
1.058 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger