AcasăCORONAVIRUSZiua judecății Covid! Zeci de plângeri penale împotriva medicilor

Ziua judecății Covid! Zeci de plângeri penale împotriva medicilor

Rudele morților Covid vor să se facă dreptate

Traumele și ororile prin care au trecut pacienții Covid și rudele celor morți de Covid își cer acum tributul. Avocații au zeci de plângeri penale, unele devenite deja dosare penale, pe numele medicilor din spitalele Covid, acuzați că au comis atrocități și au ucis bolnavii.

Medicamentele administrate tinerei de 42 de ani înainte de a muri

Ardealul a început să demaște nenorocirile din spitalele Covid. Mai întâi a fost Sibiul, pentru ca apoi să urmeze Târgu Mureș și Aradul, de unde vin mărturii îngrozitoare despre lagărele Covid și despre dezumanizarea inimaginabilă a cadrelor medicale. Din cele trei orașe, de departe se remarcă Aradul, unde se pregătesc zeci de plângeri penale împotriva medicilor ATI și a celor din spitalele Covid. Avocatul Oana Lăzărescu, care îi acuză pe medici că i-au ucis mama, a decis să-i reprezinte pro-bono pe toți cei care au căzut victime sistemului medical din Arad. Iar plângerile nu se mai opresc.

”După 15 zile de la diagnosticarea cu Covid și de tratament prescris de medicul de familie, am decis să îi fac mamei o evaluare, pentru că rămăsese cu o tuse seacă și o stare de oboseală. Au găsit-o cu nivelul leucocitelor mărit și au internat-o într-un spital suport Covid, la Grădiște, pentru investigații suplimentare. Fără să-i mai facă testul Covid, pentru că trecuseră 15 zile de la diagnosticare, i-au administrat tratament pentru Covid. După trei zile în care s-a simțit bine, cu saturație bună de oxigen, starea mamei s-a înrăutățit și în două zile a decedat. Diagnosticul pus a fost tumoră gigant pelviană, deși, cu o lună înainte îi făcusem investigații și nu avea nimic. Părerea mea este că au încercat mușamalizarea. De fapt eu cred că mama a pierdut sânge de la anticoagulante și de la tratamentele administrate. După actele medicale, părerea doctorilor consultați a fost că mama a făcut hemoragie internă. De la spital mi s-a spus că era plină de vânătăi, pe mâini, pe burtă, nu știu ce s-a întâmplat acolo. Mi-au dat-o într-un sac și în sicriu închis. Nici o poză pentru recunoaștere nu ne-au dat”, ne-a declarat avocatul Oana Lăzărescu.

Medicamente psihotrope pentru intubați

Unul dintre dosarele penale la care lucrează avocatul Oana Lăzărescu este cel al unei femei decedate Covid, căruia i s-au administrat medicamente psihotrope extrem de puternice în condițiile în care aceasta era intubată.

”Aici avem un caz de abuz în serviciu, neglijență și ucidere din culpă. Defuncta a luat o infecție intraspitalicească și i s-au administrat doze uriașe de medicamente psihotrope în timp ce era intubată, de genul fenobarbital și haloperidol, plus că a fost legată. Pe secția de ATI toate butoanele de panică sunt dezactivate, dacă peste noapte presiunea de oxigen este prea mare pacientul nu are cum să anunțe, pentru că nu intră nimeni la ei în salon. De două ori pe zi și atât se intră. Le sunt luate telefoanele pe secția de ATI, că nu fac bine aparatelor, spun ei. Pe secțiile ATI sunt dezbrăcați, săptămâna trecută un pacient, despre care ei susțin că a avut 80% afectare pulmonară, a sărit pe geam de la ATI. A sărit dezbrăcat complet. Li se iau verighetele de pe mână, mamei i-au luat cerceii din ureche, i-am găsit în poșeta. Nu știu de unde comportamentul acesta. Nici la Auschwitz nu îi tratau așa”, ne mai spune av. Oana Lăzărescu.

Copii asimptomatici, tratați cu Kaletra

La Spitalul de Pediatrie Arad două fetițe, de 12 și 3 ani, testate pozitiv la Covid, au fost tratate cu Kaletra, în condițiile în care erau asimptomatice. Medicamentul poate provoca sterilitate și obezitate dacă este administrat copiilor. Mama fetițelor, în vârstă de 42 de ani, a murit brusc în Spitalul Grădiște, la patru zile de la internare, fără să aibă comorbidități. ”Așa mor toți, brusc, rudele decedaților mi-au spus că au vorbit, că starea se îmbunătățea și sunt sunați dintr-o dată și li se spune că au murit. Am aproape 30 de plângeri, din care 4 dosare cu oameni care sunt în viață și care acuză malpraxis, care au rămas cu sechele grave din cauza tratamentelor agresive administrate, iar patru plângeri penale deja au fost depuse”, ne mai precizează avocatul arădean Oana Lăzărescu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.587 afisari

12 COMENTARII

  1. Nu pot sa inteleg ce ne-a dezumanizat pe noi romanii intr-atata incat sa ajungem, (medicii in cazul de fata), „exterminatori” care-si calca in picioare juramantul depus la absolvire, care nu au niciun dram de compasiune pentru nenorocitii care ajung in spitale. ce curaj mi-ar trebui sa merg la doctor pentru un control preventiv.??? Si… se mai mira unii ca nu avem preventia bolilor. Si fiica mea e medic… in Paris la unul din cele mai mari institute oncologice. Nu, n-a plecat de bunavoie, eu ramanand singur, ci pentru ca aici i-a fost imposibil sa patrunda in sistem desi a fost una din studentele eminente (nu zic mai multe). Cu altceva vreau sa atrag atentia. Si ei au avul sectie de Covid, iar intr-una din zile mi-a spus sa nu o apelez eu ca intra de serviciu in sectia respectiva. replica unui tata roman a fost , de ce ca tu esti sefa de sectie. Raspunsul ar fi bine sa-l mai citesca unii care se cred ca sant Dumnezeu pe pamant (nu sant), „Cum sa ma eschivez cand vin sa fie aproape de bolnavi, sa-i ingrijeasca, medici de pe alte sectii care n-au nimic cu boala in cauza si apoi sa nu uiti ce facultate am terminat…” Oare asa e si la noi ???

    • 1 Timotei 6:10 (VDC) Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor; şi unii, care au umblat după ea, au rătăcit de la credinţă, şi s-au străpuns singuri cu o mulţime de chinuri.

      • Torționarii în halate albe au primit bani se la guvern ca să devină călăii românilor. Pe bani mulți au ucis atâtea suflete fără o clipire de gene. Criminalii ăstia nu au suflete. Ce diferență este între majoritatea cadrelor medicale si criminalii celebri ai lumii? Mai nimic nu-i deosebeşte. Sunt uniți în faptele abominabile, se apără si găsesc motivații stupide si total aberante pentru a-si justifica toate procedurile. Practic oamenii ce ajung pe mâna lor nu au mari şanse. Ca si cum acesti călăi le-au semnat deja sentințele. Au plătit cu viața mult prea mulți si nu trebuia să se întâmple asa ceva. Torționarii nazişti în halate albe se laudă cu „faptele lor bune”, se bat cu pumnii în piept cum că ar fi eroii țării. Marea lor majoritatea au acționat precum criminalii. I-au legat, i-au infectat cu cine stie ce medicamente, i-au se dat, i-au înfometat, i-au însetat, i-au ținut în frig pentru că asa au înțeles ei că trebuie să salveze vieți. Să le grăbească sfârșitul în sacii negri. Iar familiile lor să sufere în tăcere fără să apuce să zică nimic, să se împotrivească, să se revolte. Lagărele cu nume de spitale, cu torționari în halate albe.
        LUAȚI AMINTE! SĂ VEDEȚI CE VA MAI URMA DIN PARTEA LOR! NAZIȘTILOR!

  2. Pentru a deveni medic specialist si pentru un loc de munca in spital trebuie să dai spaga .
    Cînd devin „eroi” vor să recupereze.

  3. De anul trecut am avertizat ca in spitale se omoara oamenii cu antivirale HIV pe banda rulanta – Dupa ce ii desidratau bine de la voma si diaree si cu glicemia in aer ii bagau la ventilatoare , multe dintre victime sfarsind legate si sedate … Traiasca testele PCR !

  4. ‘Aşa vorbeşte Domnul: «Iată, pregătesc o nenorocire împotriva voastră şi fac un plan împotriva voastră. De aceea, întoarceţi-vă* fiecare de la calea voastră cea rea, îndreptaţi-vă umbletele şi faptele!»’”
    Dar ei zic: „Degeaba*! Căci noi ne vom urma gândurile noastre şi vom lucra fiecare după pornirile inimii noastre rele!” De aceea , asa vorbeste Domnul: „intrebati pe neamuri! Cine a auzit vreodata asemenea lucruri? …Totusi poporul Meu M-a uitat si aduce tamaie idolilor; s-a abatut din caile lui, a parasit vechile carari si a apucat pe carari si drumuri nebatute, facand din tara lor o pustietate, o vesnica batjocura; toti cei ce trec prin ea sunt uimiti si dau din cap. Ca vantul de la rasarit ii voi risipi inaintea vrajmasului (n.p.!!!!!!) , iar in ziua necazului lor , le voi intoarce spatele si nu ma voi uita la ei!” ( Cartea proorocului Ieremia cap.18).
    Aceasta este o oglindire a vremurilor in care traim. Un popor care se autodeclara crestin si care face in marea sa majoritate, nu voia Lui Dumnezeu ci voia celui rau! O forma de evlavie cum este scris in Sfintele Scripturi, dar in ascuns si nu numai , pacatul este la culme. Din acest motiv vin si aceste „atentionari” din partea Lui Dumnezeu. Exista o forma de mandrie in acest popor, mai ales din punct de vedere religios si este mare pacat in fata Lui Dumnezeu.
    Pana cand acest popor nu se va trezi din starea in care se afla si nu se va pocai „cu plans si bocet” inaintea Celui Preasfant, va merge din rau in mai rau. Nu stim cat timp ne mai ramane pana cand Biserica adevarata va fi ridicata in slava, dupa care se va declansa judecata peste acest pamant. Dumnezeu sa se indure de poporul acesta ce trece prin grele incercari si sa dea vremuri de inviorare spirituala. O pocainta reala si o nastere din nou pentru Slava Dumnezeului Celui Viu si Vesnic. Domnul sa binecuvanteze poporul roman!

  5. Pentru idioții care încă se mai îndoiau de faptul că OAMENII AU FOST ȘI SUNT OMORÎȚI CU ZILE, PENTRU A SE MAI JUSTIFICA DIN CIFRELE ABERANTE, UMFLATE, CU POMPA DE TRACTOR, DE ” AUTORITĂȚILE ” ASASINE SI ” SPECIALISTII ” ASASINI. De câte dovezi ar mai fi nevoie pentru a se deștepta și cei mai grei de cap și a pricepe că avem de-a face cu o IMENSĂ FARSĂ? Toți cei care au îngăduit și îngăduie aceste atrocități, de la ‘” politici ” , de sus până jos (nu contează, guvern, opoziție) până la ultimul executant, trebuie tratați ca niște CRIMINALI. Nenorociții ăștia ne închid pe noi in casă când, in realitate, EI SUNT CEI CARE TREBUIE SĂ STEA LA PUȘCĂRIE.

  6. Raed Arafat organizatorul crimelor, Rafila si Cercel nu degeaba au fost pusi pe listele parlamentare sa capete imunitate…Au pus la cale crimele astea in amanunt cu mult inainte…Klaus Iohannis gireaza aceste exterminari…NU CREDETI CUMVA CA SI-AU LUAT CEI 30 DE ARGINTI CA SA FACA CE FAC? DE CE POPORUL TACE SI SE INCAIERA CARE MAI CARE SA ISI TINA MASCA SI PESTE OCHI? PROSTIA ESTE CUMPLITA SI MARE CA O STANCA…Uitand ca cine se teme de moarte nu poate avea viata adevarata..

  7. sa ajunga sa spuna medici cica care sunt platiti de pacienti ca din douasute au salvat cativa asta e genocid si ar trebui judecati imediat chiar daca executa ordine ei nu pot trada pacientii. deaia la noi e numai covid un spital intreg sa faca doar nenorociri sa nu se stie!!!!!!!!!!!

  8. Unde sunt facultatile de alta data? Eu terminam o facultate, si un fost coleg de liceu intra la facultatea de Medicina (Tg Mures) ,dupa ce ani buni incercase fara succes. Pregatit fiind. Capabil. Puteau fi si peste 10 candidati pe un loc Erau anii’ 80 si se pica si cu medii de 9. Invatai de iti sareau capacele si practica era practica. Exista si pe atunci spaga in spitale, a ramas ca un balcanism de al carui blestem nu vrem sa ne descotorosim, dar nici ce se intampla acum…..Facultati de medicina in fiecare targusor( s-a micorat atat arealul de selectie cat si criteriile de admitere sunt superficiale).”Profesori” la aceste facultati de ocazie, tot felul de medici fara vocatie si insi inregimentati politic, adevarate nulitati ,atat ca meseriasi, cat si ca oameni.Acesta este rezultatul si nu ar trebui sa surprinda pe nimeni,Valorile adevarate, care au imbatranit sunt trecute pe linie moarta, care au plecat peste hotare.A ramas…..ce a ramas,Drojdia otravita.Ar trebui o reevaluare a tuturor acestor” medici” , absolventi din 2000 incoace si…..RESETAREA INVATAMaNTULUI ROMANESC.De urgenta.

  9. Genocid!! Asa a murit si fratele meu, luat cu tahicardie, i s-a sistat tratamentul lui si i s-a aplicat protocol covid, trei zile stabil si in doua zile cand speram la externare anunt fatal, infarct!! Dumnezeu sa odihneasca oamenii care au plecat cu zile!

  10. Si in Bucuresti este la fel,cel putin in cazul mamei mele care a fost internata la Sp Municipal ,avea Avc,dar au bagato imediat pe Covid,nu iau administrat insulina de care era dependenta,anticoagulantele aduse de noi de acasa,ea avand o operatie pe cord,nu am reusit decat in prima seara sa vorbim cu ea,nea spus ca moare de sete ,sa ii aducem apa,dupa care nu a mai putut fii contactata pe nr personal,sunam la sp si tot timpul vorbeam cu altcineva,informatii vagi,a mai iesit de acolo in sac negru de plastic si cu taieturi pe fata,nu stim ce sa intamplat,sp inca nu nea dat fisa de observatie,de 2 luni.Chiar nu stim lla cine sa spelam sa ne facem dreptate si sa aflam adevarul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger