AcasăCORONAVIRUSWalmart dă tonul - cumpărături la hypermarketuri doar pentru cei vaccinați!

Walmart dă tonul – cumpărături la hypermarketuri doar pentru cei vaccinați!

Walmart dă tonul – cumpărături la hypermarketuri doar pentru cei vaccinați! Oricât de neverosimil ar suna, este viitorul, este „noul normal” care ne așteaptă. Autoritățile naționale nu sunt decât niște executanți obedienți ai ordinelor trasate de așa-zisa „Elită” prin intermediul multinaționalelor. Corporațiile conduc lumea și nimeni nu pare preocupat să schimbe ceva.

S-a intrat în Era Covid, iar lumea învață să se adapteze la realitatea impusă. Cea mai importantă schimbare are legătură cu îngrădirea drepturilor și a libertăților cetățenești – adio, deplasare în străinătate pentru cine nu se vaccinează! În curând, însă, va fi și adio, acces în mall-uri, magazine și hypermarketuri pentru cine nu se vaccinează! Și tot așa până ce populația întreagă va fi „marcată”; puțin câte puțin ne vindem și facem compromisuri ca să putem merge mai departe în această lume. Fiecare trebuie să plătească un preț pentru supraviețuire!

Walmart dă tonul – cumpărături la hypermarketuri doar pentru cei vaccinați! Pașapoartele digitale câștigă teren

În prezent, majoritatea oamenilor care s-au vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 a primit drept dovadă o simplă bucată mică de hârtie. Sunt documente extrem de importante, dar foarte ușor de pierdut și vulnerabile la fraudă și contrafacere. Cel puțin asta susțin părțile interesate din industrie. Pornind de aici, numeroase organizații publice și private au marșat pe ideea de a dezvolta pașapoarte digitale de sănătate (Covid pass) pentru a ajuta la repornirea călătoriilor internaționale.

Însă varianta unor pașapoarte Covid a ridicat îngrijorări legate de confidențialitatea datelor și potențiala discriminare a cetățenilor. Unele state țin cont de asta, dar multe altele merg mai departe și, la presiunea ONG-urilor în spatele cărora sunt corporațiile „Elitei” avansează cu tot felul de programe de certificare digitală. Fiecare își trage drept scuză speranța că tot ce face este pentru a ajuta la redresarea economică rapidă și la revenirea la normal.

În Israel, fiecare persoană vaccinată primește un „Green pass” care îi asigură accesul la săli de sport, în hoteluri și locuri de divertisment ca mall-uri, cinematografe etc. Nu mai departe de săptămâna trecută premierul britanic Boris Johnson a anunțat că și țara sa are în vedere un program similar. În Statele Unite, președintele Joe Biden insistă și el cu planurile de „evaluare a fezabilității” certificării vaccinării și modalitățile de digitalizare a întregului proces.

Walmart, cel mai mare administrator de vaccinuri din SUA

După ce firmele de transport aerian și-au impus punctul de vedere, acum încep și magazinele să ridice astfel de pretenții. Cum America dă tonul la toate, Walmart deschide calea. Cel mai mare grup de magazine din Statele Unite este și principalul administrator de vaccinuri din țară. Colosul din retailer se pregătește să introducă „green pass-uri” pentru cumpărătorii săi. Până atunci, Walmart le oferă clienților oportunitatea să folosească o aplicație cu ajutorul căreia vor putea demonstra pe aeroporturi și oriunde va fi nevoie că sunt vaccinați împotriva Covid-19. Cum vine asta? Simplu: persoanele care se vaccinează în centrele Walmart vor primi în locul hârtiei (dovadă) clasice un cod QR pentru smartphone-uri, accesibil oricând și oriunde.

Walmart s-a alăturat unui grup select de corporații care împing omenirea spre utilizarea acreditărilor digitale de vaccinare. Alături de colosul din retail regăsim firme ca Microsoft, Oracle, Salesforce, Cerner, Epic Systems și Mitre, giganți Big Tech.

„Walmart devine primul administrator de vaccinuri la scară mondială care se angajează să ofere oamenilor o înregistrare sigură și verificabilă a vaccinărilor lor”, a declarat Paul Meyer, directorul executiv al ONG-ului Commons, o organizație nonprofit din Geneva care a dezvoltat aplicații pentru „pașapoarte Covid”. „Credem că vor urma multe alte firme”, spune Meyer.

George Soros, în spatele „Commons”

Proiectul Commons este finanțat de Forumul Economic Mondial, adică de George Soros. United Airlines, JetBlue și Lufthansa și alte câteva companii aeriene internaționale le cer pasagerilor să folosească aplicația Commons. Iar Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că lucrează la un certificat digital de vaccinare universal, care să fie acceptat pe toate aeroporturile din lume și de toate firmele de transport aerian.

Mulți americani se întreabă cât va trece până ce Walmart va restricționa accesul în magazinele sale pentru persoanele nevaccinate. La cum se mișcă lucrurile, nu foarte mult.

Commons este o platformă de gestionare a identității digitale. Înregistrările vor fi disponibile prin aplicațiile Common Health și CommonPass, care utilizează tehnologia biometrică pentru a confirma identitatea oamenilor. Utilizatorii care aleg să folosească aceste platforme pot călători peste tot, merge la evenimente sportive, săli de divertisment și în alte locuri unde se cere o dovadă a vaccinării.

author avatar
Nicholas Cezar
2.406 afisari

13 COMENTARII

  1. Iar semnul va purta codul de bare dimensionale QR care poate fi citit drept
    666
    de catre scripturisti.

  2. Fete frumoase cu belingher universal vor oferi flori si pliante. Multi vor fi pacaliti le vor fura un sarut si vor face selfi 🤳 spunand:
    -Codul e bestial il vrem si noi.
    Da e codul bestiei.

  3. Voluntarii vor face celor nevaccinati doar teste anticovid anale ca in China. Cozile vor fi solutionate cu gingasie și fermitate. ..

  4. Pentru informatia celui care a scris acest articol Walmart nu a vaccinat pe nimeni. Singurul supermarket a carui farmacie a injectat persoane de la 65 de ani in sus a fost Publix in Florida. In plus, daca intri la Walmart pentru cumparaturi nu te intreaba nimeni daca ai fost vaccinat.

  5. Vine satana, balaurul izgonit pe Pamant , iar PNLUSRPSD slugareste cu osardie pe satana , omorand oameni pe banda rulanta si impingandu-i prin restrictii si date mincinoase la „vaccinul ” experimental.

  6. Cei vaccinati cu codul lui aghiuta, isi vor pierde treptat puterea de a dialoga cu constiinta lor launtrica (imparatia cerurilor). Acestia, folosind uneltele democratiei (domnia majoritatii asupra minoritatii), vor impune intepatura scorpiei prin schimbarea mentalitatii de grup (numit noul normal). Si totul este facut in numele stiintei. Prin calea numerelor, oamenii de știință pot dovedi orice. Pe calea Cuvantului, o minciună este mult mai usor de identificat. Dacă intepatura pregatita cu atata pompa ar fi profilactica, înseamnă că nu ar trebui să fie un tratament genetic (care are acces la codurile biologice din celula umana). Traim vremuri nu numai ale tradarii de neam ci si a Dumnezeului din noi primit la botez. Solutia se gaseste in cartea care a prezis toate acestea cu 2000 ani in urma. Incercati cautarea pe G00gle a cuvintului construit cu liniuta jos: darul_renuntarii_la_putere
    Vedeti si youtubul cu adresa https://youtu.be/EJPqMjmcxa4 numit Scoate Focul Covidului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger