AcasăCORONAVIRUSActorul Dorel Vișan, declarații incendiare despre pandemia COVID-19! Cine încearcă „să umble...

Actorul Dorel Vișan, declarații incendiare despre pandemia COVID-19! Cine încearcă „să umble la ADN”

În contextul în care în România campania de vaccinare împotriva COVID-19 e în plină desfășurare și încă nu sunt puțini cei care au diverse întrebări cu privire la procedura de imunizare împotriva noului coronavirus, Dorel Vișan, cunoscut publicului grație rolurilor din filme precum ”Iacob”, ”Senatorul melcilor”, ”Moromeții” sau ”Occident”, a făcut o serie de declarații cel puțin surprinzătoare, cu privire la COVID.

”Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca –şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta…

Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen –asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen”, a declarat, într-un interviu acordat recent cluj24.ro.

Actorul în vârstă de 83 de ani se declară convins de un lucru. ”Credeţi că-i făcut în laborator, adică?”, a fost întrebat Vișan. Iar răspunsul actorului a fost scurt: ”Precis”.

Ce spune despre vaccinare

Referindu-se la procedura de vaccinare – știut fiind faptul că la nivel național campania de vaccinare a început pe 27 decembrie anul trecut – actorul a adus din nou în discuție chestiunea ADN-ului. ”După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc.

Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, a mai declarat Dorel Vișan, cu mențiunea că prin ”străini” a precizat, răspunzând unei întrebări, că se referă la extratereștri.

Câți oameni s-au vaccinat deja în România împotriva COVID-19

Cele mai recente date venite de la autorități, duminică, 3 ianuarie, arată că în ultimele 24 de ore fuseseră vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 354 de oameni, numărul total al persoanelor vaccinate, începând cu data de 27 decembrie 2020, fiind de 13.596.

Prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în cadrul campaniei din România a fost Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”. Tânăra a făcut parte din echipa medicală care, pe 27 februarie 2020, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

719 afisari

5 COMENTARII

  1. Sarmanul , varsta joaca feste , s-a nascut in 37 si-l mai cheama si Dorel , ii statea bine in masca cu care s-a prezentat la revelionul cu Dan Negru de pe Antena 1 . In Morometii a jucat si Victor Rebenciug , cata diferenta de caracter intre cei doi…..

  2. Dar la ce se refera diferenta lui Rebengiuc ,la faptul ca al sau socru a fost un mare mare bolsevic ,ca s a imbogatit bagand la racoare oameni nevinovatiDaca domnul Visan ar fi lins din greu la Fatalaul johanus ,daca ar fi fost vre un ciumat galben da ar fi fost excelent dar asa ,noi nu avem nevoie de oameni cinstiti si normaliNou ne trebuie Angi grasa fiica de securist ceausist ,ne trebuie o caricatura dementa ,,zisul ceausescu ” noi avem nevoie de globalisi nazi ,LGTBisti si alte scursuri drogate Oameni buni Caricatura asta de alogen si a facut mendrele destul pe aici si a reusit sa dezbine deajunsPeste 4 ani ne va face pa! pa!cu laboiul sau de maimuta zbarcita si va pleca la MIAMI de unde ne va barfi pe toti romanii ne va dispretui si ne va da naibii ca nu mai are nevoie de noi Atunci va fi prea tarziu si ne vom zgaraia pe fata de ciuda Sa nu l lasam nepedepsit Sa trecem la suspendarea sa si sa l fugarim dracului de pe aici

    • Tu esti Sabin Orcan din Tiraspol , iar ti-a dat Raionul dispensa sa halesti crenvursti zburliti ? Cum il pedepsesti tu pe Iohannis , cu un sarut profund la ochiul dosnic maron ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...