AcasăCORONAVIRUSVom renunța la vacanțe? Ludovic Orban îndeamnă românii la sacrificiu. „Putem să...

Vom renunța la vacanțe? Ludovic Orban îndeamnă românii la sacrificiu. „Putem să le amânăm”

Premierul Ludovic Orban sustine o conferinta de presa, dupa ce a vizitat Centrul Tehnic Renault de la Titu, joi 28 mai 2020. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că românii ar putea fi nevoiți să-și amâne vacanțele din această vară în contextul pandemiei de coronavirus.

În acest sens, Orban este de părere că, dacă românii vor pleca în vacanțe, cel mai bine ar fi să se evite locurile aglomerate care reprezintă posibile focare de infecție.

În acest context, premierul a spus că nici el și nici membrii familiei nu vor merge în vacanță în acest an.

Totuși,  cei care vor să plece în vacanță să aleagă destinații mai puțin aglomerate din țară.

„Nu merg (n.r. în vacanță). I-am îndemnat pe români să meargă în vacanță în România. Avem o țară superbă, sunt atâtea locuri frumoase de văzut. Chiar i-aș sfătui să renunțe la turismul intensiv în locațîi unde e aglomerație. Se pot duce într-o mulțime de locuri frumoase în țară”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban păcălit de „informatori”

Premierul României a mai spus că a trimis echipe de control pet ere, în locurile aglomerate, însă prea târziu.

Potrivit declarațiilor sale, în spatele echipelor de control există „informatori” care anunță aceste deplasări, astfel încât la fața locului se „curăță” toate probele acuzatoare.
Culmea e că am trimis controale acolo, dar nu i-au găsit niciodată în ofsaid. Îi anunță cineva din echipele de control, dar și aici se poate lucra astfel încât planul de control să nu fie cunoscut decât de coordonatorul echipei comune care să nu-l împărtășească nimănui.

Cred că în perioada asta chiar trebuie evitat tipul ăsta de distracții, în care sunt aglomerații foarte mari. Putem să le amânăm, tinerii au toată viață înainte. De regulă, tinerii nu sunt afectați, în cea mai mare parte, dar dacă se duc acasă intră în contact cu părințîi, cu bunicii, cu unchii, ii infectează pe ei și ii nenorocesc pe ei. Asta nu pot să pricep.

Băiatul meu, deși colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai că nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus că 14 zile, după ce s-au dus, nu se mai întâlnește cu ei„, a concluzionat premierul Ludovic Orban.

author avatar
Eli Dan Davidescu
610 afisari

3 COMENTARII

  1. Tot sper sa-i lipesc eticheta de betiv lui nea Sica , cititorii m-au luat la ochi ca postez numai dupa ce termin damigeana de mitilic in tufisurile din spatele garii Tiraspol .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger