AcasăCORONAVIRUSVine urgia! Se pregătește vaccinarea obligatorie a bugetarilor

Vine urgia! Se pregătește vaccinarea obligatorie a bugetarilor

Guvernul dă alternative: vaccinare sau loc de muncă

Proiectul de lege privind utilizarea certificatului verde ar putea fi modificat, astfel încât nu numai cadrele medicale, ci toți angajații din sistemul bugetar vor fi obligați să se vaccineze. Obligativitatea va fi introdusă și pentru angajații multinaționalelor, care au mai mult de 50 de salariați. Între timp, cele mai vaccinate state europene vor să impună noi restricții, din cauza creșterii accelerate a numărului de infectări.

Cadrele medicale, cadrele didactice, polițiștii, pompierii, soldații, precum și toți ceilalți angajați ai instituțiilor publice, companiilor și regiilor autonome ar putea fi obligați să se vaccineze, dacă Parlamentul va vota proiectul de lege privind introducerea certificatului verde. Totodată, și angajații firmelor private cu mai mult de 50 de salariați vor fi forțați să se vaccineze anti-Covid. Măsura a fost luată și în Italia, însă italienii au ieșit masiv în stradă, blocând efectiv întreaga economie. La fel și în Franța, unde condiționarea accesului de certificatul verde  a avut drept consecință proteste în toată țara.

În România, însă, chiar înainte de a intra în vigoare noile restricții de acces în insituțiile publice, numărul de oameni care s-au vaccinat a crescut vertiginos, semn că românul știe de frică. Amenințarea cu pierderea locurilor de muncă pentru nevaccinați, deși absolut neconstituțională și împotriva celor mai elementare drepturi ale omului, a provocat o creștere a ratei de vaccinare în rândul celor care, clar, erau determinați să nu accepte serul anti-Covid. Înainte de a-i blama sau a-i lăuda, în cazul vacciniștilor, eu cred că nu este neapărat vorba despre lașitate, ci, mai degrabă despre resemnare. Sau mai mult decât atât, cred că este vorba despre sacrificiu. Pentru cei din Guvern, care au impresia că cei mai mulți români au 3.000 de euro salariu sau că un om cu nevoi simple cheltuie 10.000 de lei pe lună, este imposibil să vadă România reală. O Românie în care un om rămas fără loc de muncă nu mai are cu ce își hrăni copiii și riscă să ajungă în stradă pentru că nu și-a plătit ratele la bancă sau întreținerea de la bloc.

Dau vina pe adolescenți

Minciuna repetată de autorități, potrivit căreia vaccinarea pune capăt pandemiei, începe să aibă picioare din ce în ce mai scurte. Marea Britanie, cu 74% rată de vaccinare, se confruntă acum cu o explozie a numărului de infectări. Printre vinovații de serviciu se află adolescenții din UK, acuzați că au o rată scăzută de vaccinare. Pe acest principiu, în curând vor fi vinovați copiii din clasele primare, apoi nou-născuții și, în final, gravidele, care refuză să-și injecteze vaccinul binefăcător. Printre explicațiile pentru numărul mare de infectări găsite de autoritățile din Marea Britanie se numără și lipsa restricțiilor, dar și scăderea imunităţii celor mai vulnerabili care au fost vaccinaţi la începutul anului. Și în Germania, unde s-a vaccinat 70% din populație, s-a înregistrat un număr de infectări record față de ultima perioadă. Ca urmare, Jens Spahn, ministrul german al sănătății, a anunțat că vor fi introduse unele măsuri, precum purtarea măștii și limitarea accesului la activitățile din interior pentru nevaccinați, care se vor menţine până în primăvara lui 2022.

S-a dat semnalul

Austria, cu o rată de vaccinare de 65,5%, intenționează să-i închidă în case doar pe cei nevaccinați, cancelarul Alexander Schallenberg afirmând că sunt pe cale să se împiedice de o pandemie a celor neprotejaţi. În acest moment, circa 220 de paturi la terapie intensivă sunt ocupate de pacienţi cu Covid-19, însă, dacă acest număr va urca la 600, Austria va ajunge în faza cinci a planului său, care necesită restricţii masive de circulaţie pentru cei nevaccinaţi, au anunțat oficialii austrieci.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.091 afisari

47 COMENTARII

    • Mars dreaqului afara din ROMANIA !

      Du-te unde vezi cu ochii, nu te obliga nimeninss stai pe aici.

      • Du-te tu! Tara asta e a noastra nu a ta! Si da din pacate multi rrumani ca tine asa sunt cele mai lase jivine.

      • Dar de ce nu te duci tu, mizerie umană?
        Ce sau cine îți dă ție dreptul de a dispune, după bunul plac al creierului de muscă din dotare, de viețile altora? Marș!

    • Mai ales rasa bugetarului ! Si daca le tai o mana, numai sa nu-i scoti din mierda lor calduta…

    • Haaaaaaa….. mmniam mniam.. Trrrrrrt! ..Of, Oooooff ..
      Iaca stau izghit in pat
      Termometru-i inghetat
      Mancarea s-a terminat
      Si pe mine m-am k’kt…
      SA VINA CINEVA ! SA VINA ODATA !

      • Și de ce e urgie Claudia Marcu, FSB-ista mica ce ești? Ca or sa scape mai mulți români de la moarte și asta n-o sa placa deloc stăpânilor tai de la Moscova?

        • La tine rapănul trotkist-leninist trebuie curatat cu flexul. In lipsa argumentelor solide , imediat cliseul ridicol al propagandei sovietice – Pe naiba! suntem romani simpli care nu accepta totalitarismul si santajul ILEGAL aplicat prin aparatul securist de represiune si propaganda!
          Vicierea consmitamantului este EVIDENTA , mai ales ca serurile sunt EXPERIMENTALE cel putin pana in noiembrie 2023 , iar producatorul si guvernele sunt EXONERATE de orice raspundere. In plus , ultimele observatii clinice si studii care vin din Occident arata clar ca aceste seruri asigura o „imunizare” mult inferioara si limitata in timp fata de imunizarea naturala, in schimb prezinta riscuri majore de reactii adverse si moarte !

  1. Solutia in PANDEMIE nu e vaccinarea, e TRATAMENTUL medicamentos si testarea in masa.Medicii se inghesuie cu oxigenoterapia in exces…
    Vaccinarea este buna dar vaccinarea se poate face in scop PROFILACTIC pentru a preveni epidemia, nu pentru a o combate.

      • Am un ARN inoculat prin vaccin.
        Ma pot reinfecta cu o alta varianta de virus care are un alt ARN?
        Va dati seama ce recombinare ARN ar putea sa iasa?

      • @Anonim
        „vaccinarea” pentru CE ?? Mai ales ca asta nu este „vaccinare” ci o forma clara de viol , de siluire contra propriei constiinte si de intruziune in propriul organism! In Franta au descoperit cu dovezi clare ca o parte din „vaccinati” emit un semnal cu identitate digitala! Alte constatari arata clar magnetism la locul injectiei datorita grafenului ! Un doctor polonez a descoperit in mai multe doze niste „creaturi” cefalopode cu 3 tentacule foarte lungi si ouale din care eclozeaza aceste dihanii…. CE sunt astea??
        De ce accepta guvernele si capii serviciilor secrete asa ceva ??
        Ce bestii malefice conduc aceste structuri care nu spun adevarul despre acest Razboi biologic ?? Sunt oameni sau entitati NON-UMANE ???

        • Nu stiu ce sunt.
          Clasicele : frica, ura, lacomie, prostie.
          Satanisti si idioti utili.
          Oameni aflati sub influenta unor entitati non-umane maligne.

  2. Sarut-mana doamna Claudia Marcu. Salta inima-n mine de bucurie atunci cand vad un jurnalist cu coloana vertebrala. Asemenea oameni ca dv. nu vor muri nicioadata. Sarut-mana.

  3. Sa holbeze ochii la oficioasele scarnave de pe Dambovita mituite cu milioane de EUR pentru propaganda si sa mearga la VIOLUL experimental ! La proteste au venit cateva sute de oameni dintr-un oras cu 3 milioane !

  4. In Olanda sunt 85/100 vaccinați si se intra il lock Dawn ca sa nu se aglomereze spitalele. Pentru ca numărul îmbolnăvirilor este in creștere alarmanta. Dar cum rămâne cu cei ce jignesc romanii, ca datorită lor ca nu sunt vaccinați sunt pline spitalele? Deci nu se mai spune nimic pe nicăieri de Israel, unde situația este destul de critica si sunt in carantina? Sau de restul țărilor europene cu marea majoritate vaccinată?

    • Pai vaxurile astea ajunse deja la a3-a doza bulesc din ce in ce mai accelerat sistemul imunitar … Practic cu cat dozele sunt mai dese , cu atat scade mai repede scurta protectie , iar raspunsul la alte atacuri virale devine tot mai slab. Un calcul facut pe statisticile din Mara Britanie arata ca imunitatea naturala ar fi complet distrusa dupa aproximativ 5 luni de la a doua doza – era ca o observatie care urma sa fie studiata mai atent , insa vedem ca imbolnavirile cresc iarasi in state cu peste 70% sau 90% vaxinati … Fortarea asta debila cu o tehnologie care a omorat la teste toti cobaii de laborator va produce in viitorul apropiat o catastrofa planetara …
      Las un link fara punct si hastetepe ca nu trece de filtre :
      theexpose uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/

  5. @ Fiecare individ este proprietar al propriului organism și decide ce face cu proprietatea proprie, ?

  6. Atentie, ca au aparut postacii bosketari de pe adevarul/pravda si g4media, astia sunt aia platiti cu ora, nu ii bagati in seama, ca sunt niste trompete naziste, toti sunt platiti de serviciile korupte, sau lucreaza pentru ei, asa ca cel mai bun lucru de facut e sa ii fwuteti in gura, la propriu 🙂 ha ha ha 🙂 Bai, postacilor lui tapalaga pwula bleaga 🙂 inapoi pe plantatia de negrii , acolo e locul vostru de bosketari digitali, vai de capul vostru de trantori terminati !! Tapalaga, iesi la interval, bai ordinarule, sa iti dam un cap de gura, e de la domnul Matu, cu dedicatie !! 🙂

  7. Vin razboiul, vroiau sa scrie in titlu, dar na, asa e cand trebuie sa mai si cenzurezi realitatea inconjuratoare !! Bai, poti face stransoare pe orice ca astia nu sunt pregatit deloc pentru ce urmeaza sa vina, bai, astia o sa innebuneasca cu totii, dar sa mai si lupte intr-un razboi, ceea ce e bine, macar o sa ramana numai aia care chiar gandesc numai cu capul mare 🙂 o sa fie mai ceva ca in The Lord of the Flies 🙂 Pregatitii-va !! Venim !! Bai Ciuca, sa ne prinzi pe toti rebelii de Maciuca, o sa te manince romansii de viu, bai trantor komunist, bai porc umflat de 240 de kile, la rotisor o sa te puna ai tai !! Ha ha ha 🙂 Nazi Triple Va&&in Macht Frei 🙂

  8. @ Dacă s-au observat creșteri ale nivelului hormonilor masculini, inclusiv la persoanele de sex feminin, după administrarea vaccinurilor împotriva COVID, ceea ce ar explica oarecum și propunerea unui general în rezervă pentru funcția de prim ministru și creșterea tensiunilor sociale, ?

  9. @ Dacă prin creșterea nivelului hormonilor masculini la femei se depreciază trăsăturile feminine și scade fertilitatea, ?

  10. @ Deci, dacă prin vaccinarea se obține o creștere a nivelului hormonilor masculini la ambele sexe care contribuie la sporirea pilozităților și a trăsăturilor masculine chiar și la femei, cu diverse consecințe despre stările de spirit și reproducerea speciei, însă, bineînțeles că sănătatea este mai importantă și cu prioritate în formarea deciziilor de către fiecare persoană, ?

    • vezi ca circula niste meme-uri cu oamenii din occident : in stanga niste pustani transexuali in dreapta niste femei culturiste, pe centru scris mare viitorul omului
      Indiciu : varza ptr a curata orgnaismul masculinde hormonii feminini in exces.
      Iti dai seama ce fata or sa faca unii cand isi vor da seama ca desi este foamete cumplita nu isi vor putea manca vecinii vaccinatri fiindca sunt plini de proteine tepoase (spike)?
      PS : Imagineaza-ti ca uniii inca mai cred ca este vorba despre un virus 🙂

  11. Curios lucru; nu vorbesc despre slugile coloniei, dar ma mira faptul ca in occident, conducatorii vor sa demonstreze care este mai sluga intre slugi, parca este un consurs de slugi. Cum au ajuns in halul asta? Cine este cel care trage sforile?

  12. Bă cetățeni de joasă speță…. De ce Danemarca (peste 80% vaccinați…) NU ARE NICIO RESTRICȚIE???? MARȘ LA tov. putin să vă salveze….

    • @ prostul hotarat
      Vaccinarea” pentru CE ?? Mai ales ca asta nu este „vaccinare” ci o forma clara de viol , de siluire contra propriei constiinte si de intruziune in propriul organism! In Franta au descoperit cu dovezi clare ca o parte din „vaccinati” emit un semnal cu identitate digitala! Alte constatari arata clar magnetism la locul injectiei datorita grafenului ! Un doctor polonez a descoperit in mai multe doze niste „creaturi” cefalopode cu 3 tentacule foarte lungi si ouale din care eclozeaza aceste dihanii…. CE sunt astea??
      De ce accepta guvernele si capii serviciilor secrete asa ceva ??
      Ce bestii malefice conduc aceste structuri care nu spun adevarul despre acest Razboi biologic ?? Sunt oameni sau entitati NON-UMANE ???

    • noi ne-am dus da nu ne-ati lasat – cazul arbidol – asa ca ne descurcam pe cont propriu

  13. Claudiu inseamna schiop…schiop e aghiuta…fata draga esti la locul potrivit sa te perfectionezi
    ..daca faci un copil handicapat sa stii de unde ti se trage…nici roman cu sufletul, nici jurnalist cu cugetul…ca la curve..cui plateste aluia ii canti! Cand lui Ionel, cand lui Aburel…

  14. „O Românie în care un om rămas fără loc de muncă nu mai are cu ce își hrăni copiii și riscă să ajungă în stradă pentru că nu și-a plătit ratele la bancă sau întreținerea de la bloc.”
    Si daca ajung in mormant e mai bine?

    „Austria, cu o rată de vaccinare de 65,5%, intenționează să-i închidă în case doar pe cei nevaccinați, cancelarul Alexander Schallenberg afirmând că sunt pe cale să se împiedice de o pandemie a celor neprotejaţi.”
    In mod ironic asta si face. Vaccinatii transmit virusul.

    • Treziti-va in al 13 -lea ceas!
      Falimentul sectorului comercial este IMINENT ! Balanta dintre Profit si Cheltuieli devine TOTAL dezechilibrata fara banii cheltuiti de cei neinjectati cu SERUL666 .
      Antreprenorii si patronii pierd ma mult de 60-70% din volumul total al banilor adunati intr-o luna si vor ramane cu Profit ZERO , iar unii nu vor avea nici de unde sa plateasca impozitele, salariile si sa cumpere materia prima in zona de productie…. Totul este o MEGACONSPIRATIE securist-globalista cu scopul de a omora batranii si de a impinge poporul disperat la polonicul cu Laturi! Resetarea= Gulag, Foamete, Frig, Moarte, Experimente !

      • asta poti sa le spui celorlalte oi, eu m-am atrezit acum vreo 10 ani dar am zis ca nu apuc sfarsitul lumii la cat de lent mergea, acu vad ca a inceput sa ccelereze. repet : vaccinatii transmit virusul deci vaccinarea este de fapt INFECTARE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger