AcasăCORONAVIRUSVeşti proaste de la Pfizer! Când se va sfârși pandemia. Nu mai...

Veşti proaste de la Pfizer! Când se va sfârși pandemia. Nu mai devreme de…

pfizerVeşti proaste de la Pfizer! Când se va sfârși pandemia. Nu mai devreme de...

Reprezentanții companiei Pfizer au venit cu vești importante despre pandemia de coronavirus. Din păcate, informațiile nu sunt cele mai fericite.

Directorul științific al Pfizer, Mikael Dolsten, a declarat că este de așteptat ca anumite regiuni să aibă parte de mai multe valuri ale pandemiei, în timp ce alte țări vor trece la stadiul ”endemic”, având un număr de cazuri scăzut și ușor de gestionat.

De asemenea, previziunile companiei arată că pandemia de coronavirus ar urma să fie endemică pe tot globul până în anul 2024.

Varianta Omicron prelungește pandemia

„Când și cum anume se va întâmpla acest lucru va depinde de evoluția bolii, de eficiența cu care societatea va implementa vaccinurile și tratamentele și de distribuția echitabilă în locurile în care ratele de vaccinare sunt scăzute”, a declarat Mikael Dolsten.

În plus, acesta a mai spus că ”apariția unor noi variante ar putea avea, de asemenea, un impact asupra modului în care pandemia continuă să se desfășoare”.

Aceste previziuni au fost făcute după ce s-a descoperit o nouă mutație a virusului, numită varianta Omicron. Potrivit oamenilor de știință, noua tulpină are peste 50 de mutații față de prima variantă a virusului. Așadar, specialiștii spun că mutațiile au redus eficacitatea celor două doze de vaccin.

author avatar
Andreea Vlad
487 afisari

3 COMENTARII

  1. pe de o parte s-au invatat cu banii , pe de alta parte le este frica sa dea inapoi , se simte rasuflarea si revolta oamenilor .aceasta golaneala trebuie pedepsita exemplar . nuremberg !

  2. Pandemia va ”tine” cat este nevoie. Duamna babornitza Ursula cu sotul scula la Pfizer si cei 7 copii au nevoie de bani. multi bani. Bourla CEO Pfizer este dispus sa dea 10%.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger