AcasăCORONAVIRUSVestea care pune întreaga lume pe jar: Pfizer ne cheamă să ne...

Vestea care pune întreaga lume pe jar: Pfizer ne cheamă să ne vaccinăm, din nou! Când se va întâmpla asta?

vaccinul pfizerVestea care pune întreaga lume pe jar: Pfizer ne cheamă să ne vaccinăm, din nou! Când se va întâmpla asta?

Companiile Pfizer-BioNTech vor cere în următoarea perioadă autorizarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID. Solicitarea va fi făcută în primul rând către autoritățile din Statele Unite și Europa și urmărește să ofere o protecție sporită persoanelor care au primit deja primele două doze.

Potrivit companiei, o a treia doză de vaccin, administrată la șase luni de la cea de-a doua, sporește imunitatea împotriva noilor variante de SARS-CoV-2, inclusiv Delta.

Ce au observat specialiştii?

Pfizer şi BioNTech au constatat rezultate încurajatoare ale unor teste în curs pentru o a treia doză din vaccinul actual.

Suntem deja pregătiţi pentru cazul în care va fi nevoie, atât la nivel european, cât şi în termeni de strategie europeană de achiziţie comună şi de distribuire a vaccinurilor.

Lucrăm la acest lucru în continuare, dar decizia în această chestiune se va baza pe ştiinţă”, a declarat comisarul european pentru Sănătate, în cadrul unei conferinţe de presă de la Madrid alături de ministrul spaniol al sănătăţii, Carolina Darias.

Date preliminare ale studiului arată că o doză de rapel administrată la 6 luni după a doua doză are un profil de toleranţă coerent, provocând niveluri ridicate de anticorpi neutralizanţi împotriva virusului, inclusiv împotriva variantei Beta, apărută în Africa de Sud.

Aceste niveluri sunt ”de cinci până la 10 ori mai mari” decât cele observate după primele două doze.

Pfizer insistă pentru a 3-a doză

Laboratoarele Pfizer şi BioNTech au anunţat că vor înainta „rezultate încurajatoare ale testelor în curs pentru o a treia doză de vaccin actual” autorităţilor de reglementare din SUA şi Europa.

Cele două companii consideră că o treia doză ar putea întări nivelul de anticorpi împotriva virusului şi împotriva variantei Delta, foarte contagioasă.

author avatar
Andrei Ștefan
521 afisari

8 COMENTARII

  1. Pai ce credeati,ca se vor multumi cu banii de pe doua intepaturi?Abia s-au dedulcit baietii la miliarde de dolari.Probabil ca dupa mintile lor bolnave lumea va trebui sa se intepe de cate ori vor inventa ei ,impreuna cu slugile din media, cate o tulpina ,adica de 2-3 ori pe an.Cat priveste cretinii de pe aici care le canta in struna ,speram sa le ajunga micii si berea in Obor.Sa traiti intepati,dobitocilor,daca nici acum nu ati priceput mascarada.

  2. Ce au observat specialiştii. Ce se mai cacă sau ce-au mai borît specialiştii. Ce ziarici imbecili!

  3. A ha ha, cica aia de la Pfizer, care sunt o firma de criminali ordinari, ce fac astia acum nici nazistii nu visau ca ar putea face !! Bine, atunci nu era toata tehnologia care este acum, ca de era, sigur eradicau nazistii mult mai multe probleme, si era mai bine asa, ca nu se nasteau atatia tefelisti dusi cu pluta, si atatia snow-flakes care habar nu au pe ce lume traiesc !! 🙂 Bai, cobailor din Bukale, adica aia 4 milioane ai regimului nazist al lui Matu, alinierea pentru inca un Update la nano-tehnologia bagata in voi, oricum e bine sa fii cobai uman, pacat ca nu v-au dat si diplome de absolvire a Facultatii de Cobai !! 🙂 Care dintre cobaii astia mici chiar cred ca Marea Resetare se va face fara un razboi mondial nuclear, inseamna ca tot prost si idiot util no. 5 a ramas, toata mascarada asta cu virusul chinezesc o sa tina pana in 2025, asa ca poligon de tragere o sa faca cu cobaii coloniei de la Bukale, macar o sa vedem si cum o sa inceapa sa dea tot mai multi dintre ei coltul, cifrele care se publica sunt numai varful aisbergului la cei care mor dupa inteparea in cap !! Vedeti, asa se face un mic si frumos genocid national peste tot in lume, iar conducatorii vanduti elitei globaliste ii fac pe toti din vorbe, asa ca se ascute lupte de clasa si de casta, tovarasilor globalisti !! 🙂 Covid Macht Frei, asta e important, restul sunt propaganda neo-progresista si neo-nazista 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger