AcasăCORONAVIRUSVestea bună: varianta Omicron e "PA!". Vestea proastă: iată cu ce a...

Vestea bună: varianta Omicron e „PA!”. Vestea proastă: iată cu ce a fost înlocuită!

omicron covidVestea bună: varianta Omicron e "PA!". Vestea proastă: iată cu ce a fost înlocuită!

Specialiştii anticipează că varianta Omicron a Covid-19 ar putea fi eradicată, în curând. Din păcate, o nouă sub-variantă Omicron, apărută în urmă cu câteva săptămâni, ridică semne de întrebare şi este monitorizată cu mare atenţie de oamenii de ştiinţă.

Deşi noua sub-variantă „nu schimbă datele problemei”, potrivit ministrului francez al Sănătăţii, caracteristicile sale exacte, deocamdată necunoscute pe deplin, ridică anumite semne de întrebare.

Noua sub-variantă se numeşte BA.2

Denumită BA.2, această sub-variantă a fost detectată în mai multe ţări ale lumii, în special în Europa. „Noi variante apar cu o regularitate destul de mare”, a reamintit joi seară Olivier Veran, ministrul Sănătăţii din Franţa.

Din câte ştim până acum, noua sub-variantă corespunde mai mult sau mai puţin caracteristicilor pe care le cunoaştem despre Omicron. Nu schimbă datele problemei în acest stadiu”, a adăugat ministrul francez.

Fără diferenţe între cele două variante

OMS nu face în acest stadiu o diferenţă între varianta originală Omicron şi sub-varianta BA.2. Până în acest moment, noua sub-variantă a fost detectată deja în Franţa, „însă la niveluri foarte scăzute”.

În schimb, în Danemarca, ea a înlocuit progresiv BA.1, varianta Omicron „clasică”. La rândul său, Agenţia pentru Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKSHA) a anunţat vineri, 21 ianuarie, că a inclus noua sub-variantă Omicron în categoria „variantelor aflate în curs de investigare”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.079 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnule Stefan, ne puteti si noua spune care sunt specialistii la care faceti referire si care estimeaza ca varianta omicron va fi eradicata? Sau eventual publicatia in care ati citit asa ceva. Ca si eu am citit intr-o publicatie de specialitate ca
    omicrom &co e bușit. Daca imi ziceti unde ati citit va spun si eu unde am citit….

  2. Cred că ar fi oportun să mai citim și texte fără acoperire chenzinală , extraterești din ăștia care tot descoperă bacterii pământești și se pierd în culori de spaimă , de parcă ar fi rezolvat deja fuckin SIDA , cancer , etc . Segmentul de generații inclus în prosteala științifico – pompierească vă datorează atenția revanșardă , urmare a vieții sustrase prin proceduri teatrale , cu mască și fără simptomă . Vă puteți disimula în noile administrații , fixate ostentativ pe veșnic noile preocupări media- lumești , dar chiar nu e cușer , ce v-au făcut așa mult rău , vecinii , neamurile , ex colegii , lumea , de îi osândiți la testare și haleală de vaccin , sau ce sintet indicați pentru covideală ? Nu vă era mai simplu , un job de ceva producție reală , decîât fofilarea în fantasmagorii acoperite cu împrumuturi guvernamentale ? Parcă ar fi fost mai onest , ca să fim români , nu rumeni .

  3. ESTE GROASĂ RĂU!!! Au apărut mai multe tulpini foarte periculoase
    Franța – OMACRON , duce la demență
    Austria – HITLERICON, nu are ce să le mai facă sunt tâmpiți din naștere
    ROMÂNIA – ORBANCRON , se localizează în special la nivelul facturilor la gaze și electricitate și duce la mărirea acestora de 3 până la de 10 ori

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger