AcasăCORONAVIRUSVânătoarea medicilor nealiniați. Big Pharma, după cei care nu stau în poziție...

Vânătoarea medicilor nealiniați. Big Pharma, după cei care nu stau în poziție de drepți

Un consiliu medical din Maine a suspendat licența unui medic educat la MIT și a ordonat să fie evaluată de o comisie de psihiatri. Dr. Meyl Nass este acuzată de nimic altceva decât că a tratat unii dintre pacienții ei cu ivermectină și hidroxiclorochină, răspândind dezinformare despre Covid-19. Aparent o știre banală, care în orice altă perioadă ar fi trecut poate neobservată, această informație capătă azi o importantă uriașă. Ea arată forța sistemului opresiv asupra oamenilor care aleg să își facă meseria cum știu mai bine, ignorând ordinele primite pe filiera Big Pharma. De fapt, despre asta este vorba, nealinierea în poziție de drepți în fața Big Pharma distruge carierele multor doctori, unii chiar somități în medicină.

România este și ea pe lista statelor în care industria farmaceutică dictează totul în sistemul de sănătate publică. Și la noi a lovit isteria vânătorii declanșate după medicii „obraznici”, care au îndrăznit să vindece pacienții infectați cu noul coronavirus folosind metode „neconvenționale”. Mai țineți minte cum medicul Flavia Groșan a fost „crucificat” de presa mainstream doar fiindcă a îndrăznit să susțină că pandemia Covid-19 poate fi tratată și, atenție, învinsă cu tratament antiviral!

Și, la fel cum Flavia Groșan a fost adusă în fața unei comisii, cu tot spectacolul mediatic de rigoare, și americanca Meryl Nass a pățit la fel. Consiliul din statul Main care a anchetat-o a concluzionat că a-i permite în continuare medicului Nass să profeseze constituie un pericol imediat pentru sănătatea și siguranța fizică a oamenilor”. Licențiată MIT și laureată cu numeroase premii internaționale, Meryl Nass (70 de ani) este un internist activ în apărarea sănătății copiilor și un doctor care a practicat medicina timp de 40 de ani.

A greșit doar fiindcă și-a permis să critice versiunea oficială a pandemiei Covid-19, ridicând și un mare semn de întrebare asupra vaccinurilor dezvoltate într-un timp record de „specialiștii” Big Pharma.

Mai mult, sugestia dezechilibrului mental (medicul Meryl Nass va fi supus unei evaluări psihiatrice înainte de a-și primi licența) arată o revenire la strategia opresivă a vechii URSS.

Pericolul, însă, este mult mai mare decât o calomniere individuală. Azi, medicul are nevoie de acces în spitale pentru a-și face meseria, iar refuzul de a-l primi poate echivala cu distrugerea carierei. Or, în vârful ierarhiei oricărei instituții spitalicești au ajuns „avocații” Big Pharma, manageri școliți cu bursele industriei farmaceutice și care odată plasați în funcții importante aplică recomandările (ordinele) stăpânilor ca și cum ar fi legi cioplite în granit.

Se ajunge în situația ca recomandările unor fauci și arafați să devină legi îmbrăcate în fier ce trebuie respectate fără crâcnire, anulându-se efectiv relația medic-pacient. Într-un astfel de mediu toxic, tratamentul nu se mai bazează în primul rând pe înțelegerea fiecărui pacient ca individ și situație unică. Protocolul dictat de BigPharma suprascrie practica obișnuită, normalul.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Nicholas Cezar Redactor