AcasăCORONAVIRUSVânătoarea medicilor nealiniați. Big Pharma, după cei care nu stau în poziție...

Vânătoarea medicilor nealiniați. Big Pharma, după cei care nu stau în poziție de drepți

Un consiliu medical din Maine a suspendat licența unui medic educat la MIT și a ordonat să fie evaluată de o comisie de psihiatri. Dr. Meyl Nass este acuzată de nimic altceva decât că a tratat unii dintre pacienții ei cu ivermectină și hidroxiclorochină, răspândind dezinformare despre Covid-19. Aparent o știre banală, care în orice altă perioadă ar fi trecut poate neobservată, această informație capătă azi o importantă uriașă. Ea arată forța sistemului opresiv asupra oamenilor care aleg să își facă meseria cum știu mai bine, ignorând ordinele primite pe filiera Big Pharma. De fapt, despre asta este vorba, nealinierea în poziție de drepți în fața Big Pharma distruge carierele multor doctori, unii chiar somități în medicină.

România este și ea pe lista statelor în care industria farmaceutică dictează totul în sistemul de sănătate publică. Și la noi a lovit isteria vânătorii declanșate după medicii „obraznici”, care au îndrăznit să vindece pacienții infectați cu noul coronavirus folosind metode „neconvenționale”. Mai țineți minte cum medicul Flavia Groșan a fost „crucificat” de presa mainstream doar fiindcă a îndrăznit să susțină că pandemia Covid-19 poate fi tratată și, atenție, învinsă cu tratament antiviral!

Și, la fel cum Flavia Groșan a fost adusă în fața unei comisii, cu tot spectacolul mediatic de rigoare, și americanca Meryl Nass a pățit la fel. Consiliul din statul Main care a anchetat-o a concluzionat că a-i permite în continuare medicului Nass să profeseze constituie un pericol imediat pentru sănătatea și siguranța fizică a oamenilor”. Licențiată MIT și laureată cu numeroase premii internaționale, Meryl Nass (70 de ani) este un internist activ în apărarea sănătății copiilor și un doctor care a practicat medicina timp de 40 de ani.

A greșit doar fiindcă și-a permis să critice versiunea oficială a pandemiei Covid-19, ridicând și un mare semn de întrebare asupra vaccinurilor dezvoltate într-un timp record de „specialiștii” Big Pharma.

Mai mult, sugestia dezechilibrului mental (medicul Meryl Nass va fi supus unei evaluări psihiatrice înainte de a-și primi licența) arată o revenire la strategia opresivă a vechii URSS.

Pericolul, însă, este mult mai mare decât o calomniere individuală. Azi, medicul are nevoie de acces în spitale pentru a-și face meseria, iar refuzul de a-l primi poate echivala cu distrugerea carierei. Or, în vârful ierarhiei oricărei instituții spitalicești au ajuns „avocații” Big Pharma, manageri școliți cu bursele industriei farmaceutice și care odată plasați în funcții importante aplică recomandările (ordinele) stăpânilor ca și cum ar fi legi cioplite în granit.

Se ajunge în situația ca recomandările unor fauci și arafați să devină legi îmbrăcate în fier ce trebuie respectate fără crâcnire, anulându-se efectiv relația medic-pacient. Într-un astfel de mediu toxic, tratamentul nu se mai bazează în primul rând pe înțelegerea fiecărui pacient ca individ și situație unică. Protocolul dictat de BigPharma suprascrie practica obișnuită, normalul.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.416 afisari

6 COMENTARII

  1. Am cunoscut odata o doctorita foarte participanta la manifestarile Big Pharma. Pleca in Africa de Sud 2 saptamani. CAND S-A INTORS AM INTREBAT-O CUM A FOST LA CONGRES SI CE A INVATAT NOU DE LA CONFRATII EI. LA CARE EA MI-A DEFINIT INTR-O FRAZA TOATA ACTIVITATEA STIINTIFICA PENTRU CARE A FOST SPONSORIZATA: ” AM CUNOSCUT UN TIP MISTO SI AM TINUT-O NUMAI IN MACIUCI SI PLIMBARI TOATA VACANTA” …ca sa stim si noi de ce iubesc doctorii lui Arafat sponsorizarile si plimbarile pe la congrese si simpozioane…CA O VIATA ARE OMUL SI O GAURA DE UMPLUT …

  2. Asta e doar începutul. De acum doamne fereste sa ajungem in spitale, ca suntem omorâți de nenorociții pharma cu zile.

  3. Da , democratia pumnului in gura, data de sistem, nu atotnestiutor ?
    Ii vanam pe nesupusi ? Pe bune ?

  4. Bai, voi nici acum nu a-ti inteles ca s-a terminat cu distractia democratica, cam peste tot in lume ? Aia foarte bogati au spitalele si medicii lor Mengele, care nu misca in front, dar pentru cei mici si oropsiti de soarta, si care nu au pile is relatii, plus bani multi, aia isi cam joaca la ruleta romaneasca viata si sanatatea !! Bai, acum sanse sa scape au numai aia care au avut grija de ei in ultimii sa zicem cel putin 10 ani, fara sa se streseze si alte rahaturi din astea, ceea ce foarte putini au si reusit !! Asa ca, baietii cu ochii albastrii, vedeti ca si altii stiu pe unde stati si va vor gasi cand incepe distractia in Ukro-na-zia, adica de saptamana viitoare incep sigur, si va vor face niste mici surprize !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia deja au morkovul in kurkubeu, vedeti cum nu zic nimic de brava armata, adica de adunatura aia de mercenari ai Ciukalaului, care dadeau spaga ca sa mearga sa omoare prin Irak, Afghanistan si Syria !! Totul va fi bine, bai tefeleilor si trotinetistilor kurkubeisti, dar nu pentru voi, si numai pentru stapanii de sclavi de pe plantatiile digitale !! Rsetl, care cum are noroc, deja am intrat in epoca darwinismului total !! Bai anonim, ascunde-te in kurkubeul lui Arahat sau Gheorgitza Muitza, ca sigur incapi acolo, si mai baga o doxa de vaxxin in cap, ca drogatii, sa nu intrii si tu in trepidatii, vezi ca astia vreau neaparat sa te salveze !! Bine, nu zic ei de ce anume sa te salveze, dar important e ca te vor salva de ne te vezi, bai anonim, bai drogatule cu vaxxinuri otrava in vene !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger