AcasăCORONAVIRUSValul 4 de Covid-19 a sufocat secţiile ATI din toată ţara: rămânem...

Valul 4 de Covid-19 a sufocat secţiile ATI din toată ţara: rămânem fără paturi!

ATI covidValul 4 de Covid-19 a sufocat secţiile ATI din toată ţara: rămânem fără paturi!

Până astăzi, 21 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.158.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre acestea 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.082.701 pacienți au fost declarați vindecați.

Din păcate, numărul ridicat de nou infectaţi a sufocat secţiile ATI din toată România.

Doar 16 paturi la ATI, în toată ţara

În spitalele din România sunt la acest moment 1.131 de paturi ATI pentru pacienții cu COVID, din care sunt libere, la nivel național, doar 16. În București mai sunt libere 6 paturi, în timp ce în Cluj, Timișoara sau Iași nu mai este disponibil niciun loc la terapie intensivă pentru pacienții cu noul coronavirus.

În Cluj, Timișoara sau Iași nu mai este disponibil niciun loc la terapie intensivă pentru pacienții cu noul coronavirus.

Situație paturi ATI destinate pacienților cu COVID, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, neocupate:

  • Bihor – 1
  • Brașov -2
  • București – 6
  • Buzău – 1
  • Constanța – 3
  • Dolj – 1
  • Hunedoara – 1
  • Sibiu -1

În intervalul 20.09.2021 (10:00) – 21.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 129 de decese (57 bărbați și 72 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

author avatar
Andrei Ștefan
161 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nimeni nu mai e interesat de cifrele voastre de rahat, si daca ar fi 20 de mii de asa-zis infectati cu raceli, gripe si pneumonii, ceea ce si sunt de fapt cu totii, voi toti a-ti minti, asa ca sictir, bai ordinarilor de kakat, aka ingerii in negru !! Dar cu e faza cu marele al birocrat de la UE, din Bruxxelistan, care cica are numai pneumonie, rahatul ala cu ochi cum de nu are virusul chinezesc ? 🙂 Ha ha ha, bai, voi atata mintiti, ca deja nici nu mai stiti ce sa inventati, bai oligofrenilor in halate negre !! Vedeti, bai sa nu va prinda virusul chinezesc de urechiuse, ca asta e periculos !! 🙂 Interesant e ca numai de sefii si sefutii mari nu se prinde deloc, dar pe aia mici ii cam prinde pe toti !! Ha ha ha, mai schimbati placa, bai teroristilor de catifea, cu mintea cat o nuca, nici drakul nu va mai crede !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger