AcasăCORONAVIRUSValeriu Gheorghiţă anunţă că s-a stabilit categoria de populaţie ce va avea...

Valeriu Gheorghiţă anunţă că s-a stabilit categoria de populaţie ce va avea prioritate la vaccinare, în etapa a 3-a (VIDEO)

vaccinare-scoliValeriu Gheorghiţă anunţă că s-a stabilit categoria de populaţie ce va avea prioritate la vaccinare, în etapa a 3-a

Coordonatorul campaniei de vaccinare din România a făcut un anunţ important pentru părinţi şi elevi. În principal, sunt vizaţi adolescenţii de peste 16 ani.

Aceşti tineri ar putea fi vaccinaţi cu prioritate în etapa a treia, având în vedere că cei din clasele terminale vin la şcoală chiar şi în şcenariul roşu.

Valeriu Gheorghiţă a spus că se analizează o astfel de variantă. Propunerea în acest sens a venit iniţial din partea mai multor medici. O altă problemă este însă şi legată de testarea elevilor în şcoli. Din cele peste un milion de teste s-au folosit doar câteva mii.

În condițiile în care vom avea, sigur, suficiente doze, evident că sunt o categorie importantă, având în vedere că sunt activi din punct de vedere social, ajung în clase, stau împreună, au examene. Da, este o situație pe care o luăm în calcul„, a declarat Valeriu Gheorghiță la postul Antena 3.

Şcolile, corigente la testare

Se pare că responsabilii din şcoli nu testază pe cât de mult ar trebui. Din cele peste 1 milion distribuite în şcoli s-au folosit doar câteva mii. Cifrele au fost confirmate chiar de ministrul Educaţiei, în direct la Antena 3.

Testarea s-a făcut într-o proporție foarte mică. Din 1.150.000 de teste distrbuite s-au folosit doar 5000. În mod clar ceva nu merge bine„, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Medicii susţin vaccinarea elevilor

Sigur că cei care au o posibilitate mai mare de a transmite, cum sunt tinerii nu doar 16-18, pentru că tinerii transmit mai repede, sigur că ar trebui să fie vaccinați, dar e greu de realizat„, a spus Adrian Marinescu, medic la Institutul Matei Balș din Capitală.

Vă reamintim, pentru elevii claselor 8, 12 și 13, precum și pentru elevii din clasele terminale din învățământul profesional și postliceal activitățile didactice se vor realiza cu prezența fizică a maxim 15 elevi pe clasă pentru gimnaziu sau clasa a 8-a și maxim 17 elevi pe clasă pentru clasele terminale din învățământul liceal, profesional și postliceal.

author avatar
Andrei Ștefan
357 afisari

1 COMENTARIU

  1. De mult ma intreb cum pot fi atat de prosti doctorii, politia, armata, justitia si sa nu realizeze ca in orice regim care ar urma, si-ar exercita munca pe care si-au ales-o, fara impedimente, incat chiar nu inteleg de ce sustin acest sistem si guvern care de fapt ii mentine pe post de sclavi, chiar daca au titluri si diplome de fel si fel? Poporul este cel care va plateste pe toti acestia si tot el va va si judeca intr-o buna zi, daca le sunteti dusmani si nu frati! Pt. aceasta Universul, Divinitatea, va va pregati acel bumerang la care nu va asteptati, voua si urmasilor vostri, care vor fi loviti din plin pt. toate faptele voastre si atunci veti vedea ca nu banii au valoare, ci copiii vostri si neamul vostru, pamantul care lasati sa va fie furat de sub picioare…Fereasca Dumnezeu sa dispara Romania, ca atunci va urma si disparitia UE, drept pedeapsa pt. tot ce savarsesc tot mai marsav si in ascuns, fata de Romania, de al carei destin depinde chiar soarta intregii planete, nu doar a UE…

    Sa mai stie toti domnii doctori sustinatori ai sistemului actual super corupt, ca nu vor scapa pt. acesta niciunii dintre ei de faimosul cancer, „darul” oferit de Dumnezeu, exact celor care nu-si iubesc nici tara, nici neamul si nici familia, insa iubesc in schimbul lor zeul ban si distrugatorul sufletului lor. In sclavie sunt si cei care mor de dragul banilor incat vor sa ii adune mereu cu lopata cat traiesc, incat inventeaza vaccinuri, precum si cei care nu stiu cum sa ii mai imparta ca sa le ajunga de la o zi la alta…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger