AcasăCORONAVIRUSValeriu Gheorghiţă a dezvăluit ce li se poate întâmpla tinerilor care s-au...

Valeriu Gheorghiţă a dezvăluit ce li se poate întâmpla tinerilor care s-au vaccinat cu Pfizer sau Moderna. E grav!

valeriu-gheorghitaValeriu Gheorghiţă a dezvăluit ce li se poate întâmpla tinerilor care s-au vaccinat cu Pfizer sau Moderna. E grav!

Medicul Valeriu Gheorghiţă a admis că poate exista o legătură între cazurile de miocardită (o inflamaţie a muşchiului cardiac) şi de pericardită (o inflamaţie a membranei care anvelopează inima) apărute după ce respectivele persoane s-au vaccinat cu Pfizer sau Moderna.

Valeriu Gheorghiţă atrage atenţia cu privire la bolile de inimă asociate vaccinurilor. Coordonatorul campaniei de vaccinare spune că aceste reacții adverse sunt foarte rare și vizează mai mult tinerii.

Problemele apar la tinerii sub 30 de ani

Sunt ridicate semnale de siguranta legate de riscul de inflamatie cardiaca. Mai frecvent apare la persoane sub 30 de ani, in mod deosebit la barbati si mai frecvent dupa a doua doza de vacin. Frecventa raportata la vaccinurile bazate pe ARN mesager este de circa două cazuri la 50.000 persoane vaccinate cu a doua doza.

Au fost 40 de cazuri raportate in SUA la un milion de persoane vaccinate. Toate au fost forme usoare, dupa 3-4 zile personele au fost externate in stare buna.

Este un aspect intens monitorizat. S-a recomandat sa se treaca aceasta reactie adversa in rezumatul vaccinurilor”, a zis Valeriu Gheorghiță.

El a indicat că doi adolescenți români, din Bacău și București, au avut probleme cardiace după ce s-au vaccinat dar „amandoi au avut o evolutie favorabila”. „Avantajele depasesc riscurile. Riscurile sunt foarte mici, reactiile sunt foarte rare”, a precizat medicul.

Şi OMS recunoaşte problemele

Într-un comunicat, experţii Comitetului consultativ mondial ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru securitatea vaccinurilor explică că cazuri de miocardită – o inflamaţie a muşchiului cardiac – şi de pericardită – o inflamaţie a membranei care anvelopează inima – au fost semnalate în mai multe ţări, în special în SUA.

Cazurile raportate sunt în general survenite în zilele care au urmat vaccinării, mai frecvent la tineri şi mai adesea după a doua doză de vaccinuri cu ARN mesager împotriva COVID-19″, au precizat ei.

După examinarea informaţiilor disponibile până în prezent, experţii OMS concluzionează că „datele actuale sugerează o legătură de cauzalitate probabilă între miocardită şi vaccinurile cu ARN mesager”.

author avatar
Andrei Ștefan
681 afisari

8 COMENTARII

  1. Andrei Ștefan, nu fii cum esti deobicei adica prost, Gheorghiță n-a dezvăluit nimic, a zis si el ce-a auzit pe la altii !

  2. Fac cadou o sticlă de glenfiddich de 15 ani celui care publica numele celor de la ziarul national care cenzureaza postarile sau care au impus criteriile incluse in programul care filtrează postarile

  3. Scuze, precizați mailul acestora. Fara email, in loc de 15 ani, cadoul va fi ceva mai tânăr. Glenfiddich 12 ani

  4. N-as vrea safiu înteles gresit. Tot ceea ce îmi doresc este ca cei care se strecoară pe langa ziduri , comunistul libidinos, turnatorul de ieri, sa iasă in lumină. Sa putem astfel afla ce educatie are, ce afinități politice, si peste ce este capabil sa calce ca sa avanseze in viata. Cu alte cuvinte, doresc sa expun opiniei publice pe cel care s-a transformat in gardianul libertății de exprimare, versiunea politically correct politizate.

  5. Credeam ca a dezvaluit ca se raporteaza foarte rar diversele probleme. Cum ar fi miozita gen Halep.

  6. Care experti, care OMS? Aceia care carantineaza deseaba si ucid cu buna-stiinta? Nu plateste nimeni?

  7. Ma refer la cei care sunt atât de sfiosi încât incearca sa ascunda sub covor ceea ce nu le convine din ceea ce altii posteaza desi încalcă drepturile omului si nici nu au educatia necesara ca sa diferențieze adevărul de minciună. Lepre …

  8. Stiu ca Gheorghiță este un doctor bun dar in acelaș timp un om de o calitate dubioasa, imbarligat in relatii cu nasi sau fini la nivelul șefilor armatei romane.

    Acestea fiind spuse, tovarășe, unde sunt informațiile cu privire la fenomenele adverse cauzate de vaccinare inregistrate in baza de date VAERS? Le-ati ascuns de ochii celor interesati? V-ati concertat cu ministrul sanatatii care declară recent ca vaccinul este absolut sigur? Stiti ca in momentul in care a-ti ordonat sau a-ti acceptat sa fie camuflată aceste informatii sau altele de acelaș gen necesare românilor sa ia o decizie informată, in in acel moment v-ati asociat la un grup criminal organizat si a-ti devenit părtaș la crime cu premeditare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger