AcasăCORONAVIRUSVaccinurile antiCovid, mai multe decese cauzate decât toate campaniile de imunizare din...

Vaccinurile antiCovid, mai multe decese cauzate decât toate campaniile de imunizare din ultimii 15 ani!

În America se vorbește despre crime în masă, doar că în boxa acuzaților ar urma să stea (dacă se va întâmpla asta), la grămadă, politicienii și șefii Big Pharma care au declanșat campania de vaccinare. În numai patru luni, au murit 3486 de oameni de pe urma vaccinurilor antiCovid, anunță CDC, care preia datele oferite de Sistemul de Raportare a Evenimentelor adverse în Vaccinare (VAERS)! Sunt mai multe de decese raportate decât în toate campaniile de imunizare din ultimii 15 ani luate la grămadă!

În România, date publice despre numărul persoanelor răpuse de vaccinuri nu avem. Autoritățile maschează cât se poate de bine fenomenul. Da, vorbim deja despre un fenomen, vaccinarea împotriva Covid-10 parcă a devenit o ruletă rusească.

Ziariștii americani au descoperit în arhiva CDC că au fost asociate cu diferite tipuri de vaccinare doar  3445 de decese între 1 ianuarie 2005 și 30 noiembrie 2020. Așadar, în 15 ani au murit mai puțini oameni din cauza vaccinurilor decât acum, în 4 luni, de când Big Pharma „trage” în noi cu seruri insuficient testate, potențial letale.

Americanii au defalcat decesele în funcție de injecția primită. Astfel, avem:

  • 1540 de morți de pe urma vaccinării cu Moderna;
  • 1476 de morți de pe urma vaccinării cu Pfizer/Biontech;
  • 155 de morți de pe urma vaccinării cu Janssen.

Un alt lucru de remarcat este intervalul de vârstă în aceste decese, multe din cauza trombozei apărute după vaccinare. Astfel,

  • Din cele 27 de decese din cauza cheagurilor de sânge în rândul persoanelor vaccinate cu Pfizer, doar unul a avut sub 65 de ani;
  • Din cele 19 situații similare raportate de Moderna, doar cinci au fost sub 65 de ani;
  • În fine, din cele 13 decese (din cauza cheagurilor de sânge) în rândul pacienților J&J, 8 (62%) au avut vârsta sub 65 de ani, iar unul, între 17 și 44 de ani.

Așadar, imunizarea J&J afectează tinerii. Aceiași tineri care nu prezintă niciun risc major de a muri de Covid-19. Și, totuși, autoritățile medicale în domeniu s-au grăbit să reia imunizarea cu Johnson & Johnson. După ce America a blocat vaccinarea pentru câteva zile, CDC a revenit asupra deciziei. Iar în Europa, EMA a concluzionat că nu-i un pericol atât de mare încât să se pună problema întreruperii administrării serului J&J. Trebuie, însă, să o spunem pe-a dreaptă: decizia de a permite autorizarea utilizării de urgență a vaccinului Johnson & Johnson (sau oricare dintre celelalte două tipuri) este luată, în mare parte, de doar câțiva medici și oameni de știință atent selectați. În America, toți sunt angajați de Guvernul SUA și au legături puternice cu industria farmaceutică. În Europa, situația este în oglindă, Big Pharma are „săgeți”  în aproape toate guvernele statelor membre UE.

Sunt și alți medici și oameni de știință care care nu au încăput sub umbrela Big Pharma. Ei nu sunt angajați nici de vreo agenție a statului, nici nu fac jocurile vreunei companii farmaceutice producătoare de vaccinuri. În schimb, ei sunt specialiștii care îi combat pe birocrații din domeniul sănătății. Unul dintre acești medici este dr. Hooman Noorchashm, o somitate în domeniu. Într-un interviu acordat de curând Fox News, dr. Hooman Noorchashm a declarat că nu înțelege de ce SUA fac verificări doar pe vaccinul J&J când este clar că toate cele trei vaccinuri provoacă tromboze unor pacienți. Și nu puțini! „Există o veche zicală în medicină care spune că «vindecarea poate fi mai rea decât boala». Expresia asta poate fi aplicată și acum, în cazul vaccinurilor. A apărut deja îngrijorarea că vaccinurile Covid-19 bazate pe ARN au potențialul de a provoca mai multe boli decât epidemia însăși de Covid-19”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.852 afisari

4 COMENTARII

  1. Dati-i in judecata sau platiti niste slujbe la biserica sa dea falimentul si ruina peste companie…Asa o sa plecati de acolo mai sigur, daca nu va indurati acum…

    • @angela,
      „plătiți niște slujbe”…. N-ai minte? Grevă sau proces, nu slujbe….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger