AcasăCORONAVIRUSVaccinurile anti-Covid, ultima zvâcnire. Au apărut medicamentele

Vaccinurile anti-Covid, ultima zvâcnire. Au apărut medicamentele

Tratamentele noi înlocuiesc vaccinurile anti-Covid

Goana isterică a guvernelor europene și nu numai de a vaccina și ce a rămas nevaccinat are, iată, o explicație. Gloria vaccinurilor anti-Covid apune și apune foarte repede, pentru că vin din urmă medicamentele. Odată aprobate și intrate în circuitul general, vaccinurile vor cădea în dizgrație, pentru că noile pilule fac chiar mai mult decât serurile de pe piață.

Valul Covid care mătură acum Europa pare să fie și ultimul de o asemenea amploare. Un val pe care România deja l-a depășit, e adevărat, cu pierderi foarte grele, cauzate de neputința criminală a autorităților de a asigura tratamente bolnavilor. Agresivitatea cu care se încearcă impunerea vaccinării are legătură cu cântecul de lebădă al companiilor producătoare, care au reușit într-un timp scurt să facă profituri record. Însă, pentru că vaccinul nu face ce ar trebui să facă un vaccin, adică să te imunizeze și să oprească infectarea și transmiterea virusului, cercetătorii și producătorii s-au reorientat din timp și scot acum pilulele anti-Covid, care funcționează chiar mai bine decât serurile pseudo vaccinale.

Primii anticorpi monoclonali apăruți pe piață au demonstrat clar o capacitate de a ucide virusul din fașă, permițându-le bolnavilor să-și obțină și imunitatea naturală, mult mai puternică decât cea dată de un vaccin. Luptele au fost grele pe piața companiilor de medicamente și probabil că s-a întârziat cât de mult s-a putut autorizarea și producția noilor tratamente. Acum însă, tot mai multe companii depun cereri de autorizare pentru medicamente anti-Covid, unul mai eficient ca altul și toate, separat, mai eficiente ca vaccinul. Tocmai de aceea este absolut evident că, în foarte scurt timp, vaccinurile vor dispărea definitiv de pe piață. Vaccinul anti-Covid nu va mai deveni nici măcar un fel de antigripal, pe care să-l faci la începutul sezonului rece. De ce? Pentru că, spre deosebire de gripă, unde cercetările au fost anemice, în Covid cercetările au fost la un nivel și de o amploare unice în istoria medicinii, astfel că au apărut foarte multe tratamente de succes.

Pilula Pfizer

Cu un profit asigurat încă pe termen lung, dat fiind contractele uriașe cu Uniunea Europeană, care a achiziționat în exces vaccinuri, din care România s-a remarcat cu o comandă de 120 milioane de doze, Pfizer și-a pregătit deja continuitatea în Covid, ieșind cu un antiviral extrem de eficient. Astfel, pilula Pfizer, care se va numi Paxlovid, a demonstrat o eficienţă de 89% în prevenirea riscului de spitalizare sau de deces dacă este administrată în primele trei zile de la apariţia simptomelor. Compania Merck va scoate în cel mult o lună mult așteptatul molnupiravir, un antiviral autorizat deja în Regatul Unit. Pe lângă acestea, tot mai multe companii au început să producă anticorpi monoclonali, care s-au dovedit a fi un fel de supervaccin care îți dă imunitate naturală. Foarte aproape de a scoate pe piață un vaccin care stimulează imunitatea celulară sunt germanii și britanicii. La un astfel de vaccin lucrează, fără niciun sprijin de la Guvernul României, și Institutul Oncogen, sub conducerea prof. dr. Virgil Păunescu. Odată apărut acest nou tip de vaccin, care conferă imunitate pe cel puțin 11 ani, nu numai vaccinurile ARN mesager vor fi îngropate, ci însăși virusul Covid.

Gheorghiță își schimbă poziția

Până și Valeriu Gheorghiță al nostru a început să-și schimbe discursul, arătând că vaccinul anti-Covid, cumpărat de Guvern în cantități indecente, nu va fi administrat din șase în șase luni, ci doar în sezonul rece. ”Virusul nu va ieși din circulație, dar vom trece în perioada în care virusul rămâne mai ales, mai intens, când e frig. Noi sperăm ca din a doua jumătate a anului 2022 să intrăm în perioada post pandemică. Este posibil ca anul viitor să apară alt vaccin adaptat perioadei de după pandemie”, a afirmat Valeriu Gheorghiță.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
5.189 afisari

12 COMENTARII

  1. UNDE MERGEM, INCOTRO NE INDREPTAM, CE ASTEPTARI AVEM, CE PUTEM FACE PENTRU TARA NOASTRA, PENTRU VIITORUL NOSTRU SI AL COPIILOR NOSTRII
    CUM VOM INTRA IN ISTORIE, NOI, GENERATIA NOASTRA…..

    • Mă rog, CLAUDIA… Altfel, de acord !
      By the way, Claudia, v-ați înhăitat cu Gheorghiță ? Cum adică „al nostru” ? Vă credeam o persoană serioasă !

  2. daca se musamalizeaza magaria dintre ursula si pfizer , atunci incepe prosteala cu pilule . eu unul nu mai am incredere in pfizer , prea multe scandaluri de mita si esecuri in vaxx .

  3. Nu exista nici un covidel, sau covidiu, ci numai arme biologice chinezesti, printre care ultima scoasa pe piata de 1 an e deja celebrul cica vaxxin anti-covidiu !! Ha ha ha 🙂 Totii cobaii aia de idioti utili care si-au tras macar si 1 singur vaxxin in cap sunt deja marcati pe viata cu numarul fiarei, care este 666, si este numar de om, la ei speranta de viata este de 2-7 ani, adica pana in 2030 toti astia vor da coltul, de asta se dau de ceasul mortii toti criminalii din elitele globaliste si slugoii lor din toate gubernele korupte de pe tot mapamondul sa mai prinda niste fraieri pe post de carne de tun aka cobai !! Bai, vine iarna europeana, iar apoi primavara europeanu va face ravagii, ce a fost in 2011 cu primavara araba va parea ca si o plimbare prin parc, mark my words !! Va fi macel, sper ca sunteti cu totii pregatit, si a-ti facut deja pace cu Dumnezeu, sau cu satana, asta e valabil pentu toti trotinetistii ametiti, pentru toate dronele corporatiste naziste, si pentru toti kurkubeistii satanistii, o sa va ia drakul pe toti, la propriu !! Ha ha ha 🙂 Drum bun spre Iad, si sa aveti un sejur placut pe acolo, pe termen ne-limitat, ca meritati, bai bosketarilor ratati !! Ha ha ha 🙂 Arbidol Macht Frei 🙂

    • Se vede dragostea propovaduită de Isus prin toate aceste afirmații. 🙂 Cum era….”Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți „… Să nu mai aducem în discuții faptul că Dumnezeu nu lasă un rău aparent să se întâmple decât dacă din acesta izvorăște un bine și mai mare…Mi se pare bezna minții atâta înverșunare și ură la adresa unor oameni care și-au asumat o cale fără să deranjeze pe nimeni. În final, cum rămâne cu povața părintelui Arsenie: ” Îți pot pune și otravă în mâncare. Dacă ai credință nestramutată că îți este benefică atunci așa va fii.” Dar ce știu eu…în opinia dumneavoastră nu sunt un om care rationează, doar mi-am făcut și boosterul…

  4. @ Dacă Ministerul Sănătății are situații centralizate cu persoanele vaccinate pe tipuri de vaccinuri, ani de vaccinare, feluri de boli constatate ulterior, din care ponderea de boli cronice, ?
    Profesorul Păunescu zicea despre vaccinuri că intervin în funcționarea normală a sistemelor imunitare ,,schimbând imunitatea”, ?

  5. & Dacă ,,se mobilizează imunitate” pentru anumite categorii de riscuri, câtă imunitate mai rămâne disponibilă pentru alte variante de microbi, viruși, bacterii, etc. ?

  6. Nu sînt arme biologice, se știe demult. Dacă erau le-ar fi folosit.
    „Le Dr Béchamp, un biologiste français contemporain de Louis Pasteur, affirmait que « Le microbe n’est rien. Le terrain est tout ». Pasteur lui-même lui avait donné raison”.

  7. @ Observați și faptul că vaccinarea este de formă „specializată” ,pe categorii de boli, de viruși, neoferind vreo imunitate globală la boli, la viruși, ? Deci, probabil că ar trebui verificat și cum vaccinarea pentru un anumit tip de boală, de viruși, influențează expunerea la alte forme de îmbolnăvire, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger