AcasăCORONAVIRUSVaccinul Covid, compromis total. Vaccinații din ATI au devenit majoritari

Vaccinul Covid, compromis total. Vaccinații din ATI au devenit majoritari

Vaccinul anti-nimic. Covidul revine în forță

Numărul pacienților Covid vaccinați internați în stare gravă la ATI l-a depășit pe cel al vaccinaților, potrivit ultimului raport publicat de Ministerul Sănătății. În ce privește infectările, 67% dintre cei testați pozitiv provin din rândurile ”imunizaților”. Cifrele arată clar că vaccinul a fost absolut inutil, în ce privește combaterea pandemiei Covid. Între timp, pandemia a revenit în forță.

În intervalul 27 iunie – 3 iulie 2022 au fost înregistrate 7.726 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – Cov-2 , a anunțat Ministerul Sănătății. Totodată, în spitale numărul total de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 922, din care 52 la ATI. Dintre cei 52 pacienți internați la ATI, 27 sunt vaccinați împotriva Covid. Decesele se înregistrează doar la pacienți cu comorbidități și, cu mici excepții, la cei cu vârste de peste 70 de ani, procentul vaccinaților decedați fiind aproape egal cu cel al vaccinaților anti-Covid. Creșterea numărului de cazuri la circa o mie pe zi a determinat Ministerul Sănătății să anunțe repunerea în funcțiune a centrelor de testare. Dat fiind faptul că, potrivit raportului INSP, 67% dintre infectați sunt vaccinați anti-Covid, aproape 5.200 de cazuri pe săptămână se înregistrează în rândul celor injectați, fapt care dovedește o imunitate deficitară a acestora. În urma creșterii infectărilor din ultima săptămână, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recomandat utilizarea măştii în spaţiile închise, igiena mâinilor şi aerisirea spaţiilor publice. Mai mult, invocând un Ordin de ministru din 2016, Rafila a anunțat că managerii de spital vor putea dispune purtarea obligatorie a măștior de protecție în interiorul unităților sanitare, pe motiv că s-ar transmite infecțiile nosocomiale. În realitate, bacteriile, fungii și virusurile din spitale se transmit, în principal, prin intermediul mâinilor murdare și prin instrumentele medicale.

Vine valul

Potrivit predicțiilor făcute de Ministerul Sănătății, cu specificarea că acestea nu sunt extrem de riguroase, vârful acestui val din România, care deja a început, va apărea între 7 și 10 august. O variantă mai pesimistă avansată de ministrul Alexandru Rafila a fost ca vârful acestui val să fie spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, cu un total săptămânal de cazuri de circa 70.000, adică 10.000 de cazuri pe zi. ”Rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma în acest fel. Din ce am citit, prezumția este că vârful acestui val în Europa va fi undeva la sfârșitul lunii iulie. Știți că noi avem un decalaj de circa două săptămâni față de restul UE. Din cauza asta, un scenariu rezonabil probabil că o să fie între 14 și 21 august. Acestea sunt date care sunt pur informative, nu reprezintă niciun fel de angajament”, a afirmat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Infectări masive în statele vaccinate

În timp ce autoritățile și companiile producătoare vorbesc de un nou vaccin, mai eficient, pentru a abate atenția de la inutilitatea celor pe care continuă să le vândă pe piața europeană și nu numai, statele cu procente uriașe de vaccinați sunt copleșite de infectări masive. Cele mai multe s-au înregistrat în Franța, care a depășit 200.000 de infectări pe zi, urmată de SUA, cu peste 180.000 de cazuri Covid, Italia, cu 133.000 de cazuri și Germania, cu peste 130.000 de infectări pe zi. Mai mult de 70.000 de infectări au raportat Brazilia și Spania, iar peste 30.000 de cazuri s-au înregistrat în Australia, Portugalia și Elveția. În ce privește internările, Italia are peste 7.000 de pacienți pe zi, iar Spania, peste 6.000. Totodată, ultimele date statistice arată 141 decese pe zi în Franța, 148 în Spania, 122 în Germania și 98 de decese pe zi în Italia, cauzate de Covid-19.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
2.655 afisari

22 COMENTARII

  1. care pandemie a revenit in forta ? va dati in cap cu propriile afirmatii facute tot in articolele dvs , ca este ceva inventat pentru asa zisa resetare . dvs cunoasteti pe cineva personal care a avut covidul asta? si daca da , ce a avut respectiva persoana altceva decat simptomele unei gripe care este de sute de ani , toamna si primavara . dvs cand vorbiti de pandemie va referiti la statisticile autoritatilor lipsite de orice credibilitate dupa doi ani de minciuni si exagerari ? chiar nu ati aflat ca majoritatea covarsitoare a oamenilor nu mai inghite cacealmaua asta ?

    • În fiecare toamnă cad frunzele copacilor. Pui mulți pe oxigen, întubați. Mor destui pînă-n primăvară iar pe restul ce scapă zici că i-ai salvat.
      La fel au făcut începînd din 2020 cu răceala.

    • Or sa zdohneasca toti intepatii aia de erau clontzosi. O veste buna. Si nu, nu e nici un val si efecte secundare ale inteparii.

    • Nu i asa. Covidul e periculos. L am facut de 2 ori si m am simtit rau 2-3 saptamani. Oricum nu m am vaccinat.

  2. Socatzule,Iohanus,ia urgentati ma cumpararea a inca vreo 200 de miloane de doze,acum e momentul.La 200 de miloane de doze,daca parandartul este de un Euro/doza,aveti de castigat o pleasca de 200 de miloane de Euro.Bani nu gluma,Ce dracu o sa faceti cu atatia bani din parandaraturi ? Copii nu aveti,alte ” greutati ” nu,ii luati cu voi in mormant ? Ca ca maine va suna ceasul,nu se stiu zilele omului.Daca da Putina cu nucleara,s-a ales praful de toata munculita voastrta.

  3. Concluzia deloc noua : campaniile de vaccinare o mare afacere extrem de ticaloasa. Cel mai mare pericol il reprezinta afectarea profunda a raspunsului imunitar. Poate ni se prezinta si noua gestiunea loturilor de vaccinuri : cate au fost cumparate/administrate, cate mai sunt in stoc si cate au expirat. In final, valoarea lor. Se plang ca nu ajung banii de la buget, in schim ne vorbesc de cumpararea de noi vaccinuri. Bine ca gasesc bani pentru sprijinirea Ucrainei, intr-un razboi care nu este al nostru. Ucraina sa-si rezolve conflictul cu Rusia asa ca intre ei, intre rusi ! Cu lideri ca cel american si cei de la UE, pericolul unui nou razboi mondial este tot mai real. Crizele majore economice deja le-au rezolvat !

  4. Cati litri de oxigen suporta un om sanatos in 24 de ore?
    Cati litri de oxigen suporta un om bolnav in 24 de ore?
    De cate ori s-au depasit limitele de oxigen/pacient in sectiile de Infectioase si ATI ale spitalelor?
    De cate ori peste limita posibilitatii de vietuire au fost „cadorisiti” cu oxigen cei trimisi la moarte planificata?
    Nu exista om care sa supravietuiasca daca-i dai oxigen in EXCES. Ajunge in coma de-ar fi si sanatos tun.
    Cam cat oxigen in exces?! Pai vedeti ca excesul a fost atat de mare, incat in unele sectii s-au produs incendii/explozii, dupa cum presa a relatat in atatea cazuri, dar militia si serviciile nu fac nici o legatura.
    Tragand linie acum in 2022, sunt prea multe indicii si toate duc la aceleasi fapte: ucidere cu premeditare cu scopul clar de a se legitima masurile din Minunata Lume Noua, pusa in scena de slugile intunericului.

    • pentru fiecare pacientdeclarat covid se lua o suma de bani si daca era intubat suma se marea , asta-i „secretul ” ” bolnavilor ” de covid .

  5. Este epidemia vaccinatilor se vede si de pe luna.
    Cica cercetatorii din UK covid face corpul sa produca neste anticorpi care ataca creierul il inflameaza si de aici probleme neurologice.
    Ce-i drept stim si noi ca inflameaza si cordul ba chiar si inima, asa, sa inteleaga si nea Gheorgita cu mare frica care s-a pitit dupa o mica paturica la caldurica dar morcovelul tot inainteaza in dos, ca nu scapa pe termen prea indelungat oricum e galben si a imbatranit, cred ca tontul si-a facut si lui vaxul.

    Ce uita sa spuna cercetatorii magnifici este ca asta se intampla la vaccinati :))) corpul incepe sa se atace pe el insusi. Vaxul este harta, virusul este problema, pagubele apar dupa ce te infectezi fiind vaccinat. Atunci incepe dezastrul. Decaderea, la unii mai lenta la altii mai accelerata.
    Cei care au murit ad hoc sau in zile de la vaxare aveau virusul in ei cand au fost vaxati.

  6. Iar scoateți numere din fund? Din moment ce aveți cifre, dați un link cu raportul public unde apare informația. Sau sunt doar cifre scoase din fund?

    Fituica de 2 lei

  7. Bai cobailor vaxxinati in cap in tot Occidentul ateu si decadent, plus kurkubeist, uniti-va !! ha ha ha 🙂 Acum e momentul sa sariti pe astia, bagati in voi inca 2-3 vaxxinuri in cap de-odata, nu pe rand, si sa vedeti ce bine o sa va faceti, cam asa ceva tot va propovaduieste si marele nazist de Kill Bates, omul ala va vrea numai binele !! Ha ha ha 🙂 Muriti, bai odata, ca nu avem tot secolul la dispozitie sa vedem cum dati coltul cu randul, mai avem si alte lucruri de facut, noi astia ne-vaxxinatii incap, sa stiti ca urmarim evolutiile vostre de maimutze nebune cu profunda atentie si ingrijorare, vorba unui clasic in viata de la 3coceni !! Ha ha ha 🙂 Bai cobailor vaxxinati in cap, vine la iarna Barbosul Suprem si o sa va dea niste pwule in gura, de o sa va pice maskarada de pe mekla, bai tampitilor de idioti inutili !!

  8. Porcaria covid nu a fost pandemie. A fost genocid pus la cale de marii bogatai ai planetei. A fost si este o crima impotriva umanitati. Candva, cineva, din cercul lor, va demasca adevarul. Ca si povestea cu LGBT, aceste actiuni sunt indreptate impotriva dezvoltarii societatii umane, impotriva cresterii demografice naturale a speciei umane. Ideea de om, dupa moarte ajuns Dumnezeu, exista in religia lumii. Isus Hristos. El S-a nascut om a trait a patimit si.. Dar omul ajuns Dumnezeu nu a ucis, nu a jefuit, nu a fost bancher, nu spoliat semenii sai, nu a raspandit boli si nu a facut bani din suferintele oamenilor. A fost cel mai bun dintre oameni. Asa ca, si daca umanitatea se va limita la ei, dupa ce ne vor fi ucis cu pandemiile lor, cei cateva mii de bogatasi chiar daca vor fi ultimii oameni, ei nu vor fi dupa moarte decat niste pacatosi care vor plati, vesnic neiertati pentru faptele lor. Bogatasi care astazi comploteaza impotriva umanitatii nu vor fi nicicand dumnezei, asa cum incearca sa … Ca altfel ce sa aiba cu noi, oamenii oameni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger