AcasăCORONAVIRUSVaccinul AstraZeneca a comis noi victime! Ce au găsit doctorii în organismul...

Vaccinul AstraZeneca a comis noi victime! Ce au găsit doctorii în organismul pacienţilor decedaţi, la autopsie

astrazenecaVaccinul AstraZeneca a comis noi victime! Ce au găsit doctorii în organismul pacienţilor decedaţi, la autopsie

Vaccinul AstraZeneca, cel mai controversat ser de pe piaţă, a comis noi victime. Şapte persoane vaccinate cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca au murit în urma formării de cheaguri de sânge în Marea Britanie, dintr-un total de 30 de cazuri identificate până acum.

Din cele 30 de cazuri anunţate până pe 24 martie, „din nefericire, şapte au murit„. Agenţia de reglementare a declarat că a primit, până în prezent, rapoarte despre 22 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală şi despre alte opt cazuri de tromboze asociate cu un deficit de trombocite, dintr-un total de 18,1 milioane de doze administrate.

Doctorii tot susţin că riscul este minim

Analiza noastră aprofundată asupra acestor rapoarte continuă„, a declarat directorul MHRA, June Raine, în comunicat, adăugând că nu a fost raportat niciun caz similar în cazul administrării vaccinului Pfizer/BioNTech.

Publicând joi un aviz cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor administrate în ţară, MHRA a subliniat că „riscul formării acestui tip de cheaguri de sânge este foarte scăzut„.

Mai general, „numărul şi natura efectelor secundare raportate până acum nu sunt neobişnuite prin comparaţie cu alte tipuri de vaccinuri de uz comun„, a adăugat Agenţia de reglementare.

31,3 milioane de prime doze şi circa cinci milioane de doze de rapel este bilanţul de până acum al britanicilor.

author avatar
Andrei Ștefan
815 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce a gasit a gasit cheaguri de sange in creer. Olanda a interzis otrava toxina Astra pe teritoru digurilor ei.

  2. noi avem doi dializati care traiau bine mersi de ani de zile si dupa vaccin la doar cateva zile au decadat , deci e clar ca vaccinul e de viana !!!!!!!!!!!!!

  3. Beti bors de tarata dupa vaccin 2 luni de zile 1 pahar pe zi. Curata vasele de sange.

  4. Sigur, sigur e periculos acest vaccin!!! Mai ales ca o doza costa 1.78 euro!!! In timp ce Pfizer costa 12 dolari, iar Moderna !8 dolari…. Clar ca Astra este ieftin si prost iar cele extrem de scumpe sunt foarte bune…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger