AcasăCORONAVIRUSVaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților

Vaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților

S-a dat ordinul: puneți tunurile pe nevaccinați!

S-a însămânțat încet, dar sigur, ura. Vaccinații contra nevaccinaților. O ură furibundă, irațională, inexplicabilă. Văd tot mai mulți jurnaliști, unii chiar respectabili, care propagă această ură împotriva noastră, a nevaccinaților. Și chiar artiști cunoscuți sau alte persoane publice. Și ne fac proști, iresponsabili și criminali. Că doar de, numai elita societății a înțeles cât de bine face vaccinul și că fiecare secundă care trece cu atâția nevaccinați ucide.

Nu am îndemnat niciodată oamenii să nu se vaccineze. Cel puțin nu în mod public. Nu mi s-a părut deontologic să-mi folosesc în acest mod grotesc puterea de a influența și de a forma opinia oamenilor. Datoria mea, ca jurnalist, a fost și este să prezint lucrurile spuse de specialiști în domeniile lor, să scriu despre ”inexistența” efectelor adverse ale vaccinurilor în România și despre decesele-coincidență, despre ororile din spitale, atunci când mi-au fost semnalate, și să-i las pe oameni să judece singuri, să-și tragă propriile lor concluzii. Nu am hărțuit și nu am batjocorit niciun vaccinat, pentru că, până la urmă, e alegerea fiecăruia. Ce se întâmplă acum în spațiul public, de la rețelele de socializare, până la posturile de radio și Tv, în marea lor majoritate, întrece orice măsură. Tot mai mulți colegi de breaslă și persoane publice cu o anumită notorietate par, pur și simplu, posedați în dezlănțuirea lor plină de ură la adresa nevaccinaților. Și induc oribila idee că nevaccinații sunt niște inconștienți criminali. Și niște imbecili, inculți și nespălați. Niște nenorociți din cauza cărora mor oamenii în spitale. Niște lepre retardate care nu vor să pună capăt pandemiei, ca să trăiască și ei, vaccinații, liberi și totul să revină la normalitate. Oameni buni, scoateți-vă capetele alea luminate din nisip! Uitați-vă atent la ce se întâmplă în țările paravaccinate! Nu s-a normalizat nimic, în afara statelor care au decis normalitatea de la început sau puțin mai târziu, cu toată pandemia, de genul Suedia, Norvegia, Danemarca sau Marea Britanie.

Dușmanul antivaccinist

În momentul în care medicii, dar și somități din alte domenii au venit și au spus că nu are sens să se vaccineze pentru că au trecut prin boală, toți au fost puși la zid și numiți dușmani antivacciniști. Ce poate fi mai puternică decât imunitatea dobândită pe cale naturală? Dar aici a venit propaganda guvernamentală și a tot repetat mesajul că nu contează imunitatea naturală și că trebuie adăugat și vaccinul anti-Covid. Deși acest vaccin, o spun medicii, nu are nicio legătură cu imunitatea, nefiiind imunogen, astfel că te poți infecta și poți transmite Covidul. Au vorbit atât de tare și atât de mult despre asta încât foarte mulți care au trecut prin boală au dat iama la centrele de vaccinare. Cunosc cazul unui om care a făcut o formă destul de gravă de Covid și a reușit să se vindece. Când a început campania de vaccinare s-a zbătut să prindă un loc, printre primii, la injectare. A făcut și doza a doua, a făcut și doza a treia și acum vrea cu disperare să o facă și pe a patra. Că așa i-au spus autoritățile, că anticorpii cresc la număr odată numărul de doze de vaccin.

Vaccin și atât

În ultimele zile, mesajul transmis prin presa care nu mai este presă de ceva timp este că nu există tratament pentru Covid, că boala nu se vindecă și că singura soluție este vaccinarea. Cât de nemernic poți fi ca să afirmi așa ceva? Când sunt medici care nu și-au uitat jurământul și vindecă Covidul foarte simplu? Dar acum înțeleg la ce face referire mesajul. De ceva timp în spitale nu mai au medicamente și pacienții sunt lăsați să moară. Am tot mai multe semnale în acest sens. În terapie intensivă mai intră câte o asistentă din când în când să vadă dacă a mai murit cineva. Pacienților care ajung în formă mai gravă nu li se dă tocilizumab. Că nu există. Iar dacă rudele bolnavilor insistă, li se spune, de la spital, că medicamentul se găsește pe piața neagră și costă 1.500 de euro. Asta este realitatea din spitalele eroilor. Mai nou, au apărut din nou adevăratele eroine din spitale, asistentele medicale, unele dintre ele, cu conștiință, care le spun pacienților să nu ia pastila aceea, că o să le facă rău. Cineva mă întreba ”ce vor să facă cu noi?”. Ce se vede, i-am răspuns.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
9.998 afisari

65 COMENTARII

  1. Din păcate, spre deosebire de dumneata, colegul Boanchiş (si altii de la National dar de la aceia nu poti avea pretentii, ei fiind inspaimantatorde inculti) a facut, destul de fățiş, apologia borhotului numit, fraudulos, vaccin, dându-se mai ales pe sine ca exemplu. Si Boanchis chiar e un ziarist de temut si respectat / respectabil. Putea sa ramana naibii măcar impartial. Păcat.

      • De…unii, inclusiv de mine. Cel puțin ca ziarist si pamfletar. In opinia mea e cel mai mare gazetar român în viață, azi. Are geniu. Dar e opinia mea.

        • geniu este bine dar daca avea caracter se intrecea pe sine. Este precum fotbalistul care simuleaza faultul iar comentatorul il gratuleaza ca fiind „abil” insufland un aer de normalitate, calitate si puritate spirituala intr-o lume ce tinde spre acest deziderat nobil

    • Bună seara. Eu am trecut prin boala,am facut testul anticorpi si am anticorpi.Cum sa procedez să obtin certificat verde să nu mă mai vaccinez?..Mulțumesc!

      • Nu se da certificat verde decat daca ai fost diagnósticat cu test pcr pozitiv si ai trecut prin boala..eu am aceeasi problema dar nu locuiesc in Romania si mi s-a spus ca daca am trecut prin boala cu test de antígen nu mi se da certificat…..de locos!!!

  2. Vaccinatii au ajuns sa se creada superiori regnului…las ca mai vedem noi pentru ce ati vrut voi sa fiti mai cu mot, intepandu-va! Se intorc stramosii nostri in morminte, ei care au murit pe front pentru pamant, credinta, patrie…au lasat in urma lor niste fatalai si imbecili care se vaccineaza ca sa nu moara de raceala! Huooo, putoretelor!!

          • Corect am fost ironic. Ironia nu e gluma. Mesajul nu este al meu, este preluat dintr-o mema gasita pe 4chan /politically incorrect pe scurt pol. Mi-a placut mesajul, am fost de acord cu el, am subscris la acesta si am considerat ca este benefic sa il raspandesc. Audienta a fost…ahem….impartita. Dar haideti sa evoluam totusi, si pas cu pas , treapta cu treapta sa ne ridicam deasupra „marii zbuciumate” si sa ne imbunatatim pe noi insine (better ourselves). Va recomand sa contemplati al 9-lea val al lui Aivazovsky respectiv sa studiati semnificatia si caracteristicile celui de-al 9-lea val din toate domeniile si activitatile natural inclusiv umane daca nu sunteti familiarizati deja cu acestea.
            Intre timp haideti sa ascultam niste muzica pe acest Titanic global in timp ce construim barcile de salvare.
            https://www.youtube.com/watch?v=otcpThCDozk

      • Asta-i logica neoMarxista un vaccinat care poate infectata pe toti altii, vaccinati si nevaccinati, vrea ca vaccinul lui sa aibe efect cand s’or vaccina altii!!???
        Daca n’a avut nimeni curajul sa o spuna e rau, dar am s’o fac eu.
        Vaccinul este filtrul de separatie intre oameni care pot gandi cu mintea lor si ceilalti ce sunt doar executanti.
        Cine s-a vaccinat nu a citit sau nu a intelesce scrie pe prospectele vaccinurilor: experimental pana in 2022 sau 2023.
        In al doilea rand nu este un vaccin ci un experiment de tratament genetic cu mesager ARN.
        Lasii si fricosii s-au vaccinat ca sa scape de frica si angoase si acum cand au vezut ca nu ajuta vor ca si capra vecinului sa crape…
        O mai buna spectroscopie a umanitatii nu cred ca existat vreodata in istoria umanitatii, distingerea atat de crunta intre cei ce gandesca si restul.
        Vaccinatii nu-si pot permite sa fie macar mandri de gestul lor eroic de a se sacrifica pe treptele experimentale ale stiinetei eugeniste.

        • Fenomen vizibil de cateva zile pe toate trusturile TV cu slugi vaCSinate – De la inceputul acestei saptamani s-a declansat o PLAGA psihotronica pe toate goarnele prostitutate de presa cu marote si sforarii care de care mai vomitive , parsive si viclene. Ziare precum Cotidianul, in care aveam o oarecare incredere, incep sa CADA in haul unei propagande care in doar cateva zile trece de la lamentari debile la atacuri tot mai fatise impotriva romanilor liberi – Nuantele de gri au fost date deoparte terminat si mastile cad una cate una…

        • Adevărat tot! Cuvânt cu cuvânt. Da probabil în 2023,decembrie va fi gata experimentul și vaccinul. Dar și noi vom fi, sau nu?

        • Felicitari ptr aceasta gandire sanatoasa si cu coloana vertebrala!
          Va asumati spusele! Tot respectul meu🙏

    • Cui dracului îi mai pasa stramosi, de cei care au murit pentru un popor de prosti, pina la bunicii si chiar parintii celor de azi? Esti demodat. De treizeci de ani romanii au fost invrajbiți, se cearta ca chiorii intre ei si-si fura caciula, in vreme ce putorile de la butoane, vanduti burdihanului si puterilor straine, si satanistilor planetari, se capatuiesc pe cateva generatii. Asta-i situatia, din pacate. Numai o Revolutie, una adevarata, ne mai poate salva. Dar…slabe sperante.

      • Mai mult de treizeci de ani – de la inceputuri si asta pentru ca, in ciuda propagandei explicabile in context, NU suntem un popor national unitar ci un amestec de popoare vorbitoare a unei limbi, internationale la data formarii acestuia, in prezent defuncta (latina inlocuita ulterior cu greaca veche si slavona) si care a servit drept mijloace de comunicare intre diverse triburi amestecate in diverse proportii si cu diverse intensitati ale influentelor culturale ale acestora.
        Si sa nu uitam ca ce naste din pisica soareci mananca iar aschia nu sare departe de trunchi deci nici stramosii aceia nu erau prea departe de urmasi.
        Raspundeti-va la 2 intrebari – Cati ani au stat romanii in Dacia si cati ani au stat gepizii in Dacia? Mai am inca manualele de istorie care spuneau citez : „mai multe valuri de popoarea migratoare au venit in Dacia dar nu au ramas aici ci au plecat mai departe”.
        Intre timp turnati-va un cui ruginit (whisky+drambuie) sau otrava aleasa, savurati muzica si delectati-va cu aceasta „clown world” :
        https://www.youtube.com/watch?v=yQqR9jEacCY
        PS : Accelerate!

    • Au aparut deja primele observatii legate de o distrugere/apierdere totala a imunitatii naturale la cei vaccinati in decurs de aproximativ 20 saptamani de la a doua injectie… Un efect asemantor AIDS /SIDA ”
      Am incercat sa pun link-ul complet dar nu trece de filtre :
      theexpose uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/

  3. Comentase cineva – tot pe aici, prin National – ca ” nu ” vaccinul ” a fost creat pentru covidul ci covidul pentru vaccin. Gândiți-vă puțin. Băi, nene, când unii dintre sataniştii planetari înşişi, ca Bill ăla, Schwab şi alții, au spus, fără prea multă perdea, chiar înainte – si chiar cu mult înainte – că trebuie un vaccin si când dovezile ca totul e pregatit de atâta timp sunt la îndemâna si celor mai imbecili, inseamna ca asta si esti, un imbecil. Dovezile ca avem de-a face cu o farsa atroce sunt nenumarate, daca posezi o logica minim-elementara nu ai cum sa nu vezi adevarul. Asadar, cine vrea sa ramana cu vălul pe ochi, n-are decat. Da, mor oameni, din pacate, dar virusul asta este mai mult pretextul decat cauza.

  4. Are dreptate Anonimul, cât timp conduce Oculta Occidentul, prost sa fii sa ai încredere în „vaccinurile” lor. Acum propaganda securista e în toi, cu imagini apocaliptice de la morga, din cimitire. Ca-n 89 cu morții deshumati și legați la picioare cu sarma ghimpata. Sa sperie prostii cu minte scurta sau deloc, sa dea fuga la înțepat cu ser EXPERIMENTAL. Asa a fost și în „valul 3”, cu morti îngropați noaptea la lumina farurilor in saci de plastic și pe urma s-a dovedit ca doar vreo 400 muriseră în fapt de Covid, iar cadavrele nu răspândesc Covid. Niște criminali!

  5. Toata aceasta Plandemie a fost pregatita de cam 40-50 de ani, mai e si chestia aia cu Georgia Guidestones, asa ca nimeni nu mai crede ca virusul chinezesc a aparut asa, accidental. E clar ca a fost facut la comanda elitelor globaliste, la aceasta arma biologica au lucrat minim 4-5 ani, dar au facut si anti-dotul la el, dar asta e dat numai celor 1% care conduc lumea, restul scapa cine si care poate, in caz ca nu s-a inteles pana acuma. Noi, personal ne kakam in gura la toti vaxinatii incap creduli, docili si dresati, mai ales dresati !! De fapt, ii cam fwutem in gura, sa fim foarte exacti, dar asta o vom face cand incepe si razboiul cel mare, cel descris in Apocalipsa, atunci va fi macel, asa ca pregatit-va !! Venim !! 🙂 Nazi Va$$in Macht Frei, ca la Berlin in `45 🙂

    • Respect vaccin@tii care respecta nevacc@tii si sunt convinsi ca au facut bine ca s-au vaxxinat pt ei si nu au pretentia ca altii sa se vaxxineze pt ca vaxxinul lor sa functioneze. In REST la vaxxxinatii pe care ii fut3 grija ca de ce nevaxxinatii nu sunt vaxxxxinati le dau Mui3 cu dobanda pana crapa

  6. Cei ce cpnduc întrețin două minciuni, una oficială și una de „opoziție”.
    În cazul corona::
    Cea oficială este că un virus a trecut de la lilieci la om, îmbolnăvește samd.
    Cea de opoziție este virus făcut în lab.
    De la trei încolo e adevărul pe undeva:
    Nu e nici o boală nouă.
    Nu sînt boli infecțioase
    Microbii nu îmbolnăvesc, sînt martor

  7. Personal, consider că acea cale de mijloc pe care o cautăm cu toții, ar fi să ne unim vaccinați și nevaccinați împotriva celor care fățiș se vede că vor să ne dezbine și să ne luptăm unii cu ceilalți, ca în final ei să ne stăpânească, dușmani văditi ai neamului și tradițiilor noastre strămoșești!

    Vă rog să nu le mai facem pe plac, haideți să ne unim, să luăm atitudine împotriva celor care ne manipulează și să-i deconspiram…

    O să-i găsim ușor pe statele de plată ale Big Pharma, mediei vândute și slugilor guvernanților!

    În toată „Plandemia” asta cel mai ușor de înțeles lucrurile, este metoda urmăririi Fluxului Banilor, credeți-mă, e cea mai sigură!

    Nu știu dacă se confirmă în realitate dar, am citit pe net că în Moscova atât vaccinații cât și nevaccinații au refuzat să mai meargă în locurile în care li se cereau documente de acces discriminatorii, astfel încât după câteva săptămâni comercianții au solicitat singuri oficialilor din administrație să renunțe la aceasta condiție aberantă, evident din motive de faliment.

    Aș vrea să văd și la mine în țară o astfel de atitudine de maturitate în gândire și nu bârfa și discordie care se văd peste tot…

    Oricum, sunt mândru că sunt român și că poporul meu, în proporție de 70% a ales varianta supraviețuitoare, dictată de cultura și tradițiile noastre, cu toate lipsurile pe care le avem și noi, dar cum le mai au și alții care ne critică.

    • Ar fi cel mai solid front si de asta se tem cel mai tare. Ei lucreaza impreuna cu haitele de ziarici, analisti , guriste ,formatori de opinie , sociOlogi sa dezbine cat mai tare roman cu roman ! Vezi ca au declansat cu ajutorul „presei” o campanie psihologica de impins pe cei mai fricosi la injectare pentru acontrabalansa procentul care se opune.Presa TV si Radio a devenit ce mai periculos si nociv DUSMAN al poporului , o omerta de tip mafiot cu logistica si resurse imense.

  8. Autoritatile care au cheltuit banii nesocotit pe tot felul de prostii neverificate inclusiv pe doze de vaccin in cantitati fabuloase (care acum au inceput sa expire) reusesc precum se vede prin agentii interpusi in trusturile mass-media sa induca ideea ca de vina sunt cetatenii nevaccinati.
    Multumim Doamne ca exista si Oameni care vad pericolul pericolul divizarii in fata unui dusman comun. Solutia aplicata in toate statele normale este preventia si tratamentul la domiciliu nu impunerea unor masuri extreme, neverificate si care pe termen lung incep sa-si arate ineficienta.
    Pricum se observa tarile puternic vaccinate sunt in continuare aproape de varful clasamentului la infectari si decese.
    Precum se observa in Romania cei pusi sa decida pentru noi sunt cei ce vor mai probabil sa ne depopuleze pe banii nostrii.
    Numai niste Criminali sperie un intreg popor prin stiri, imagini, discursuri muribunde in loc sa avem aparitii cat mai dese la TV a unor specialisti care sa ne informeze ce masuri trebuie sa luam pentru a ne feri si trata.

  9. Daca Biblia ar fi citita, sfatul de acolo este clar.Cititi acum doar ultimele 11 foi, Apocalipsa dupa Ioan.Lectura placuta!Studiati.

  10. Felicitari ptr aceasta gandire sanatoasa si cu coloana vertebrala!
    Va asumati spusele! Tot respectul meu🙏

  11. Ce noroc pe lumea asta ca, după ce in doi -trei ani, popoarele occidentale, America de Nord, bună parte din Asia inclusiv Japonia, Israelul, și toți ceilalți prosti vaccinati vor fi dispărut din cauza „experimentului global”, va fi condusa de luminatii reprezentanți ai popoarelor roman și bulgar, bine cunoscute universal ca posedand o inteligenta astrala.
    Sa vezi atunci trai pe vatrai, nineaca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger