AcasăCORONAVIRUSVaccinare la chiuvetă pentru un CEO din Big Pharma! Cine a refuzat...

Vaccinare la chiuvetă pentru un CEO din Big Pharma! Cine a refuzat să se imunizeze cu serul anti-Covid

certificat verdeSe schimbă regulile pentru certificatul de vaccinare anti-COVID. Noile norme îi vizează pe minori

În timp ce OMS și liderii politici ne cer să avem încredere în serurile COVID și să ne vaccinăm împotriva coronavirusului, se pare că nici directorii Big Pharma nu au încredere în siguranța „vaccinului”.

Este scandalul momentului în Spania. Mai multe persoane publice – celebrități, sportivi, dar și oameni cu funcții de conducere în industria farmaceutică – au plătit pentru a obține certificate de vaccinare!

Un director Big Pharma a plătit pentru certificat Covid fals

Printre cei prinși că nu s-au vaccinat anti-COVID, deși au certificat, figurează și Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, președintele gigantului farmaceutic PharmaMar, una dintre cele mai mari companii din Spania.

Dr. Sousa-Faro a fost vaccinat cu soluție salină. Descoperirea a fost făcută de poliție, la capătul unei ample operațiuni privind falsurile din Registrul Național de Imunizare.

Dr. Sousa-Faro se afla printre cele 2.200 de vedete și personalități din elita europeană, care și-au cumpărat, pe bani grei, certificate de vaccinare anti-COVID, deși nu s-au vaccinat.

2.200 de persoane vaccinate fictiv

Potrivit presei spaniole, operațiunea, numită Jenner, a scos la iveală o vastă rețea. Capul rețelei era un asistent medical de la spitalul universitar La Paz, acuzat că a încasat peste 200.000 de euro pentru înregistrarea frauduloasă a 2.200 de persoane ca vaccinate în registrul național împotriva Covid-19, potrivit databaseitalia.it.

Pe lista celor care nu s-au vaccinat, dar au obținut certificat, sunt foarte mulți sportivi, vedete din showbiz, dar și medici. Suma dată pentru vaccinare falsă variază – precizează poliția. Cu cât era vorba despre o personalitate mai cunoscută, cu atât suma era mai mare.

author avatar
Andreea Vlad