AcasăCORONAVIRUSVaccinare la chiuvetă pentru un CEO din Big Pharma! Cine a refuzat...

Vaccinare la chiuvetă pentru un CEO din Big Pharma! Cine a refuzat să se imunizeze cu serul anti-Covid

certificat verdeSe schimbă regulile pentru certificatul de vaccinare anti-COVID. Noile norme îi vizează pe minori

În timp ce OMS și liderii politici ne cer să avem încredere în serurile COVID și să ne vaccinăm împotriva coronavirusului, se pare că nici directorii Big Pharma nu au încredere în siguranța „vaccinului”.

Este scandalul momentului în Spania. Mai multe persoane publice – celebrități, sportivi, dar și oameni cu funcții de conducere în industria farmaceutică – au plătit pentru a obține certificate de vaccinare!

Un director Big Pharma a plătit pentru certificat Covid fals

Printre cei prinși că nu s-au vaccinat anti-COVID, deși au certificat, figurează și Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, președintele gigantului farmaceutic PharmaMar, una dintre cele mai mari companii din Spania.

Dr. Sousa-Faro a fost vaccinat cu soluție salină. Descoperirea a fost făcută de poliție, la capătul unei ample operațiuni privind falsurile din Registrul Național de Imunizare.

Dr. Sousa-Faro se afla printre cele 2.200 de vedete și personalități din elita europeană, care și-au cumpărat, pe bani grei, certificate de vaccinare anti-COVID, deși nu s-au vaccinat.

2.200 de persoane vaccinate fictiv

Potrivit presei spaniole, operațiunea, numită Jenner, a scos la iveală o vastă rețea. Capul rețelei era un asistent medical de la spitalul universitar La Paz, acuzat că a încasat peste 200.000 de euro pentru înregistrarea frauduloasă a 2.200 de persoane ca vaccinate în registrul național împotriva Covid-19, potrivit databaseitalia.it.

Pe lista celor care nu s-au vaccinat, dar au obținut certificat, sunt foarte mulți sportivi, vedete din showbiz, dar și medici. Suma dată pentru vaccinare falsă variază – precizează poliția. Cu cât era vorba despre o personalitate mai cunoscută, cu atât suma era mai mare.

author avatar
Andreea Vlad
1.645 afisari

7 COMENTARII

    • Dar ce ați crezut ca, al de cercel, rafila, Mahler musta și toți specialiști imp cu politicieni câțu ciolacu, care dădeau ca sigur seru experimental sau vaccinat pe bune, nici un medic cu scaun la cap nu și, a băgat maglavait din asta experimental în el, ei l au promovat plebei pe bani, credeți ca, rafila și, a vaccinat odrasla, niciodată

  1. Vaccinuri este un genocit uman ,iar cei de la NATO care au produs virusul Covid 19 trebuie dus i in fata tribunalului international

  2. Că au plătit pentru injecții și certificate false, e perfect de înțeles. Bravo lor! Slavă lor adică, pe înțelesul handicapaților cu ZZZelenski în gură 😀
    Pe de altă parte, încrâncenarea cu care sunt vânați cei care au încercat să evite inocularea cu moarte la fiolă dă adevărata măsură a lucrurilor, și asta ar trebui să pună pe gânduri orice individ cu IQ suficient de ridicat încât să-și poată lega singur șireturile în timp ce vorbește.
    Măi fraților, nu știu dacă toate știrile alarmiste referitoare la ce va urma din toamnă sunt pe bune, dar dacă sunt, atunci va fi mult mai rău decât în cei doi ani de mizerii. BigPharma trece la ofensivă ca un tăvălug și nu va accepta derogări sau scuze. Cum spuneam, dacă e ceva real în știrile astea, cred că ar trebui să ne pregătim psihic pentru presiuni foarte mari, pe toate planurile.
    Ce vremuri…

    • Si dacă e asa ( ceea ce este f probabil) ,nu văd problema. Dacă murim atunci,nu mai murim altădată ! Scăpăm de o grijă…

      • Ia uite un optimist adevărat! 🙂
        Problema e că de grijă scapă EI, nu noi, pentru că fiecare oră în plus pe care-o trăim noi, nesupușii și conspiraționiștii, le mai aduce câte-o pietricică colțuroasă pe uretră lu’ alde schwab, gates, soros etc.
        Nu-i invidiez, serios. Nouăzeci (și) de ani, trenu’ de aterizare nu mai funcționează, limba s-a muiat și ea, ficatu’, stomacu’, alea-alea pe ducă… nasol. Vor muri, viermii ăștia, înaintea noastră. Și-atunci o să bem. 😀

  3. Iar folosesc ziaricii imbecili termenul ” imunizare ”. Prostia lor este fārā margini.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger