AcasăCORONAVIRUSVaccinare împotriva COVID, faza cu ”mici cu de toate”, la Obor. Anunțul...

Vaccinare împotriva COVID, faza cu ”mici cu de toate”, la Obor. Anunțul primarului sectorului 2

(sursa foto: bzi.ro)

Cine nu a auzit de Piața Obor din București, de unde se pot cumpăra nu doar fructe și legume proaspete, ci și mici? În curând, locuitorii Capitalei care vor merge să mai facă unele cumpărături pentru masa de zi cu zi vor avea posibilitatea să se și vaccineze împotriva COVID-19. Mai mult, s-ar putea alege și cu niște mici și o apă.

S-a tot vorbit, în ultima perioadă, despre campania de vaccinare împotriva COVID-19, la nivel național.

Și, în contextul campaniei de comunicare pe care a lansat-o, zilele trecute, Guvernul, cu acele clipuri cu mesaje menite să ajungă la urechile celor care încă nu s-au vaccinat antoCOVID, mai nou s-a aflat că la Obor urmează să se deschidă un centru de vaccinare mobil.

Mihaiu: Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare

(sursa foto: Radu Mihaiu/Facebook)

”Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni.

Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a anunțat primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, marți, 8 iunie.

Ce program va avea centrul

Din câte a mai dat de veste edilul sectorului 2, „Caravana de la Obor”, în speță centrul de vaccinare mobil, ar urma să se deschidă vineri. Doritorii se pot vaccina fără programare. Vaccinurile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson, acesta din urmă fiind unul monodoză, și anume aplicabil într-o singură doză, fără rapel.

Primarul Mihaiu a mai făcut o precizare importantă: ”Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18”.

Și dacă tot a vorbit de vaccinare și de mici, edilul sectorului 2 și-a încheiat mesajul cu următoarea urare: ”Hai să avem sănătate…și poftă bună.”

Edilul și-a început mesajul cu trimitere la o glumă făcută pe site-ul TNR (foto: captură Facebook/Radu Mihaiu)