AcasăCORONAVIRUSVa fi cel mai citit prospect din lume: ce conţine vaccinul anti-Covid!...

Va fi cel mai citit prospect din lume: ce conţine vaccinul anti-Covid! Iată substanţele ce vor fi injectate în organism!

vaccinVa fi cel mai citit prospect din lume: ce conţine vaccinul anti-Covid! Iată substanţele ce vor fi injectate în organism!

Vaccinul Pfizer anti-Covid poate fi distribuit persoanelor cu vârste peste 16 ani. El ar declanşa producţia naturală de anticorpi şi ar stimula imunizarea împotriva coronavirusului.

Vaccinul, administrat în 2 doze, la 21 de zile distanţă

Noul vaccin ar fi distribuit în 2 doze, administrate la o distanţă de 21 de zile. Serul ar deveni eficient în aproximativ 7 zile de administrarea celei de-a doua doze. În continuare, mai multe informații din prospectul vaccinului împotriva coronavirusului au fost făcute publice.

Ce este Cominarty

Cominarty este un vaccin pentru prevenirea bolii coronavirusului 2019 (COVID-19), la persoanele cu vârsta de cel puțin 16 ani.

Cominarty conține o moleculă numită ARN mesager (ARNm), care cuprinde instrucțiuni pentru producerea unei proteine din SARS CoV-2, virusul care cauzează COVID-19. Cominarty nu conține virusul în sine și nu poate cauza boala.

Cum acționează Cominarty

Acest antidot acționează pregătind organismul să se apere împotriva COVID-19. Conține o moleculă numită ARNm care cuprinde instrucțiuni pentru producerea proteinei virale de suprafață. Aceasta este o proteină de pe suprafața virusului SARS CoV-2 de care virusul are nevoie pentru a pătrunde în celulele organismului.

Care sunt efectele secundare ale vaccinului

Foarte comune (pot afecta peste 1 din 10 persoane):

  • durere la locul injecţiei – oboseală
  • durere de cap
  • durere musculara
  • frisoane
  • durere a articulaţiilor
  • febră

Comune (pot afecta până la 1 din 10 persoane):

  • inflamaţii la nivelul înţepăturii
  • roşeaţă la locul înţepăturii
  • greaţă

Rare (pot afecta până la 1 din 100 de oameni):

  • creşterea ganglionilor limfatici
  • stare generală de rău
author avatar
Andrei Ștefan
2.006 afisari

16 COMENTARII

  1. „proteină de pe suprafața virusului SARS CoV-2 de care virusul are nevoie pentru a pătrunde în celulele organismului”. superb !!!

    • Iarta-i Doamne ca nu stiu de vorbesc! De fapt cred ca juma’ din ziaristi sunt analfabeti functionali, gigi! Dar imi place titlul: care „e” substantele alea (banuiesc ca nu sunt 50 ca sa folosim plurarul)

    • Dupa instructiunile lor, iti fabrici singur proteina virala( aici nu se stie daca devii contagios) si nu sti cam in ce cantitate o „fabrici”.Apoi, tot tu iti produci anticorpii.Si daca ii produci in cant./ calit. nesatisfacatoare? Daca se produce „furtuna de citokine”? Prospectul ar trebui sa contina mai multe detalii.

      • Pai dacă vaccinul conține instrucțiunile de fabricatie ale proteinei care facilitează pătrunderea virusului în celule, el în fapt susține raspîndirea mai rapida a virusului în organism și o MAI MARE bătaie de cap pentru sistemul imunitar, care copleșit fiind, va produce insuficient, ceea ce ar trebui sa cauzeze moartea la toate persoanele vaccinate, lucru care nu cred ca se va întîmpla.
        Minciuni, minciuni…
        Ceea ce este cel mai probabil, vaccinul poate conține un adjuvant care sa permită o pătrundere extinsă a virusului în celulele ficatului, conducînd la incapacitarea/ compromiterea sistemului imunitar, care va înceta sa mai reacționeze la prezenta virusului. Fără simptome ești ..’VINDECAT’. Apoi virusul își poate chema și prieteni la discoteca, modificînd funcțiile celulelor, iar din amestecul cu celule animale vor rezulta un număr mare de lighioane exotice. Un proces IREVERSIBIL. Distracție plăcută!

  2. nutret pt ……… e un dezastru pt organism si mai ales gaselnita lor rapida de vaccin cand ei nu au resusit pt celalte tulpini in ani cine stie ce!!!!!!!!

    • Dar daca vaccinul exista inca din momentul crearii, in laboratoarele mortii, a acestui virus, destul de prost realizat, dealtfel ?!
      Aia de la Moderna, FIRMA DESPRE CARE SE SPUNE CA NU A MAI FACUT VREUN VACCIN IN VIATA EI, RECUNOSC FAPTUL CA DETINEAU SERUL CU DOUA LUNI INAINTEA APARITIEI ”PANDEMIEI” !
      Cum se poate asa ceva ?
      Dar, oare, cui ii apartine aceasta Moderna, unde isi are sediul, cine face parte din actionariat etc. ?
      Oare de ce au stat cu vaccinul la frigider in timp ce tara lor, SUA, se confrunta cu atitia morti ?
      Asa era scenariul, trebuia ”testat” mai intii ”virusul” si apoi antidotul ?
      In curind vom afla tone de dezvaluiri si se va darima tot esfodajul groazei !

  3. Mediafax , 02 decembrie 2020 , ora 17:04 , articol de Andreea Tobias : ” PUTIN ORDONA AUTORITATILOR DIN RUSIA SA INCEAPA VACCINARILE IMPOTRIVA COVID-19 DE SAPTAMANA VIITOARE ”

  4. Să și-l bage direct în capul pulii,Wuhanis,gu_werner_ul și parlamentul lui.Dacă vor rezista,ne mai gândim și noi.Dacă nu.
    drum spre stele!

    • Da! La 5 luni de când a descoperit că are cancer limfatic,cel mai bun prieten al meu,ne-a părăsit!?A fost internat la,abatorul uman ( secția ATI),Sp. Județean Sibiu.După luecemie a făcut la colon și când a ajuns la ATI,a murit de cov_id_19..
      Ca să vezi minciună și ghinion.?

  5. Dar despre modificările genetice provocate în timp ce s-ar putea spune? Nu care cumva este un mod de a produce anumite modificări ale organismului, care să determine reducerea natalității pe glob? M- așteptam ca primii oameni din sta care să fie supuși vaccinării să fie președintele, personalul din Administrația prezidențială și întregul guvewrn. Așa mi se pare corect, primii cobai să fie ei nu personalul medical etc.

    • Fiind un ARN mesager el va actiona in interiorul tuturor celulelor umane, putandu se combina cu ARN din celule(din mitocondrii, de ex.).Nu ni se spune/nu se cunoaste ? cum se va modifica mitocondria umana, care este numita ” uzina energetica celulara.”..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger