AcasăCORONAVIRUSUnde a izbucnit, de fapt, pandemia de Covid-19. Americanii dezvăluie TOT! Chinezii...

Unde a izbucnit, de fapt, pandemia de Covid-19. Americanii dezvăluie TOT! Chinezii nu mai pot nega

Departamentul pentru Energie din SUA a concluzionat că pandemia de COVID-19 a izbucnit cel mai probabil de la o scurgere de laborator, potrivit un raport clasificat transmis recent Casei Albe și unor membrii-cheie ai Congresului american, transmite New York Post.

Dezvăluirea Departamentului de Energie al SUA vine la mai bine de un an după ce FBI a concluzionat că un accident de laborator în China a fost originea bolii, care a ucis peste 6,8 milioane de oameni în întreaga lume, inclusiv 1,1 milioane în SUA.

Pandemia de COVID ar fi izbucnit de la o scurgere de laborator

Decizia FBI a fost luată cu „încredere moderată” și rămâne opinia biroului, a scris The Wall Street Journal, care a raportat pentru prima dată descoperirea Departamentului de Energie.

În schimb, Departamentul de Energie a luat decizia cu „încredere scăzută”, ceea ce înseamnă că există suficiente îndoieli, au declarat pentru Wall Street Journal surse care au citit raportul clasificat. Ambele agenții au ajuns la concluziile lor din motive diferite, sursele refuzând să detalieze noile informații citate de Departamentul pentru Energie.

Ca răspuns la raportul The Wall Street Journal, consilierul pentru securitate națională a Casei Albe, Jake Sullivan, a spus: „Există o varietate de opinii în comunitatea de informații” și că originea COVID-19 a rămas în curs de investigare.

„Iată ce pot să vă spun: președintele Biden a îndrumat, în mod repetat, fiecare element al comunității noastre de informații să depună efort și resurse pentru a găsi un răspuns acestei întrebări”, a declarat Sullivan pentru CNN.

Raportul este clasificat și prezintă îndoieli

„Și dacă obținem informații suplimentare, le vom împărtăși Congresului și le vom împărtăși poporului american. Dar în acest moment, nu există un răspuns definitiv care să fi apărut din partea comunității de informații la această întrebare.”

Evaluarea Departamentului pentru Energie a venit într-o actualizare a unui document din 2021 din biroul directorului de Informații Naționale, Avril Haines, a spus Jurnalul. Se pare că a reafirmat un consens în comunitatea de informații că apariția COVID-19 nu a fost rezultatul unui program chinezesc de arme biologice. Se pare că actualizarea are mai puțin de cinci pagini și nu este clar dacă o versiune neclasificată va fi făcută publică.

Virusul SARS-CoV-2 a circulat pentru prima dată în Wuhan, China, cel târziu în noiembrie 2019, potrivit raportului de informații al SUA din 2021. Originea pandemiei a făcut obiectul unor dezbateri viguroase, uneori partizane, între cadre universitare, experți în informații și politicieni.

author avatar
Andreea Vlad
778 afisari

21 COMENTARII

  • Nu este exclus, ca în perioada imediată urmatoare ruși sa vin cu dovezi despre varianta laboratoarelor americane din Ucraina ,ca prea sunt ținuți naziști în brațe și se face front comun în jurul lor de câte UE și America

  • PATENTUL COVID E AMERICAN(PENTAGON). TOT EI L-AU STRECURAT ÎN CHINA PRIN JOCURILE SPORTIVE ALE MILITARILOR. POSIBIL CHINEZII SĂ LE FI ÎNTORS „BUCURIA”.

  • Ukranienii, ameriganii și englejii spun numai adevărul și adevărul. N-ar avea curaj să mintă. Sunt de o naivitate și o sinceritate dezarmante. S-a demonstrat în plandemie. Numai rușii și chinejii mint.

 1. Arma biologica in folosul astora care ham,ham toata ziua cu nom cu bilache si swab in fata dar ce cohorta au in spate!!!

 2. RIDICOLUL ESTE LA EL ACASA IN AMERICA !, vezi ” Departamentul pentru energie din SUA a concluzionat ca pandemia de covid 19 cel mai probabil de la o scurgere de laborator ”
  Unii ne cred idioti !, sa analizam : cine avea contract cu laboratotul din VUHAN ?-AMERICA ,cine platea cercetarea ?-AMERICA prin sobolanul FAUCI !!.
  Ce are Departamentul pentru energie cu cercetarea virusurilor ?- vezi razele de luna si galosii de guma !.
  Ce concluzii poti trage cand spui „cel mai probabil „?????????.
  Cum poti trage concluzii pe ” scurgere de laborator ” ??.
  ORICE LABORATOR ARE PROPIILE SISTEME DE PROTECTIE : a informatiilor !,a personalului ! ,a mediului.
  Voi judecati China dupa modul vostru de gandire si organizare !,uitati in esenta ca China este o dictatura in care se plateste cu viata orice greseala majora .

 3. Acuma ca yankeii se musca de dos cu chinezii, se grăbesc sa ne servească lucruri deja știute, sau cel puțin bănuite . Când TU finanțeze asemenea mizerii, cum poți spune ca asa și pe dincolo. Povesti pe care le cred doar cei care mai afirma ca susținerea ukrocilor în război este un act patriotic. Haida, de.

 4. OMS a inchis investigarea in originea covid. Din america sant informatii ‘secrete’ ca totul a fost orchestrat de americani, creearea si raspandirea covidului dar accesul la astfel de documente este interzis. Nici o grija, covidul trece o sa vina si altele, deja se fac vaccinuri pe baza rna pentru toate bolile respiratorii plus altele. Unul care sufla de la OMS a zis ca planul este pentru 10 ani sa fim bantuiti de virusi si vaccinati cu gunoaie modificari genetice.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...