AcasăCORONAVIRUSUn primar de sector din Capitală a făcut COVID, cu toate că...

Un primar de sector din Capitală a făcut COVID, cu toate că e vaccinat. Ciucu: „Am avut o primă săptămână grea”

Un primar de sector din Capitală a făcut COVID, cu toate că e vaccinat. Ciucu: „Am avut o primă săptămână grea” (sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu)

Unul dintre politicienii aflați în fruntea unui sector al Capitalei, mai precis edilul sectorului 6, a dat de veste că a luptat la rândul său cu COVID-19.

Într-un mesaj transmis luni, 18 octombrie, pe o rețea de socializare, cu referire la situația, pe cartiere, a termoficării din sectorul pe care îl păstorește, Ciprian Ciucu a explicat, la finalul postării, că se află pe finalul perioadei de carantină, de după confirmarea cu noul coronavirus.

„P.S. Altfel, am fost puțin prezent mediatic deoarece am avut covid 19, în curând ies din izolare”, a anunțat primarul Ciucu, pe Facebook.

Ciucu: Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine

Edilul sectorului 6 a dezvăluit și cu ce simptome s-a confruntat în primele zile. Dar și faptul că se vaccinase împotriva COVID-19, ceea ce, spune primarul, l-a ajutat la nivel de recuperare. „Am avut o primă săptămână grea, cu fel și fel de dureri, frisoane și suferințe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă. Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane și abia aștept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!”, a mărturisit edilul Ciucu.

Pe de altă parte, primarul sectorului 6 a ales să iasă cu precizări de interes pentru locuitorii acestui sector.

„Deși primăriile de sector NU AU ATRIBUȚII PE TERMOFICARE este datoria mea ca reprezentant al cetățenilor Sectorului 6 să mă implic și să explic situația și să insist la nivel politic, la nivelul PMB și guvernamental, pentru ca investițiile necesare să se deruleze cu prioritate înainte ca sistemul de termoficare să colapseze. Serviciul Public de Termoficare este în administrarea Primăriei Municipiului București”, a transmis Ciprian Ciucu.

Totul, într-o perioadă în care – de altfel – în mai multe zone din Capitală sunt probleme cu furnizarea apei calde, situație pe care a semnalat-o, recent, și fostul primar general, social-democrata Firea, care l-a criticat fățiș pe actualul edil al Bucureștilor, Nicușor Dan – VEZI AICI.