AcasăCORONAVIRUSUn primar de sector din Capitală a făcut COVID, cu toate că...

Un primar de sector din Capitală a făcut COVID, cu toate că e vaccinat. Ciucu: „Am avut o primă săptămână grea”

Un primar de sector din Capitală a făcut COVID, cu toate că e vaccinat. Ciucu: „Am avut o primă săptămână grea” (sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu)

Unul dintre politicienii aflați în fruntea unui sector al Capitalei, mai precis edilul sectorului 6, a dat de veste că a luptat la rândul său cu COVID-19.

Într-un mesaj transmis luni, 18 octombrie, pe o rețea de socializare, cu referire la situația, pe cartiere, a termoficării din sectorul pe care îl păstorește, Ciprian Ciucu a explicat, la finalul postării, că se află pe finalul perioadei de carantină, de după confirmarea cu noul coronavirus.

„P.S. Altfel, am fost puțin prezent mediatic deoarece am avut covid 19, în curând ies din izolare”, a anunțat primarul Ciucu, pe Facebook.

Ciucu: Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine

Edilul sectorului 6 a dezvăluit și cu ce simptome s-a confruntat în primele zile. Dar și faptul că se vaccinase împotriva COVID-19, ceea ce, spune primarul, l-a ajutat la nivel de recuperare. „Am avut o primă săptămână grea, cu fel și fel de dureri, frisoane și suferințe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă. Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane și abia aștept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!”, a mărturisit edilul Ciucu.

Pe de altă parte, primarul sectorului 6 a ales să iasă cu precizări de interes pentru locuitorii acestui sector.

„Deși primăriile de sector NU AU ATRIBUȚII PE TERMOFICARE este datoria mea ca reprezentant al cetățenilor Sectorului 6 să mă implic și să explic situația și să insist la nivel politic, la nivelul PMB și guvernamental, pentru ca investițiile necesare să se deruleze cu prioritate înainte ca sistemul de termoficare să colapseze. Serviciul Public de Termoficare este în administrarea Primăriei Municipiului București”, a transmis Ciprian Ciucu.

Totul, într-o perioadă în care – de altfel – în mai multe zone din Capitală sunt probleme cu furnizarea apei calde, situație pe care a semnalat-o, recent, și fostul primar general, social-democrata Firea, care l-a criticat fățiș pe actualul edil al Bucureștilor, Nicușor Dan – VEZI AICI.

460 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Ciucule, lasa virtue siganlling-ul, bai prapaditule, ca nimeni nu te crede, bai mincinosule ordinar !! Ai avut si tu o gripa mai tare, si te dai rotund acum, ca un ultimhandikapat ce esti !! Dupa ce ca esti prost, mai si claxonezi !! Ha ha ha 🙂 Cum se face ca din astia ratati mari ca voi unul nu da coltul, iar din prostime cad multi pe jos, ca gandacii ? 🙂 Toti stiu deja ca voi aveti tratamentul adevarat pus de-o-parte pentru voi, ca doar cotizati la greu cu milioane de lei acolo, ca nimeni din elitele globaliste nu vi le da pe gratis !! Voi nici unl nu v-ati intepat in cap cu serurile genetice otrava, numai cu ser fiziologic, asa ca lasa vrajeala, bai Ciucule kukuruzule, ca latrii singur la Luna, ca si dementul ala de Diaconu, cica si ala mare psiholog, care se crede un fel de dumnezeu mai mic, pacat ca nu asculta si poporul de el !! Ha ha ha 🙂

  2. Asta confirma ca si vaccinatii sunt bombe pt altii nu cum spun astia ca vaccinat te duci oriunde netestat ca au green pas sau ca cei nevaccinati nu au dreptul nici la munca!!!!fake!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger