AcasăCORONAVIRUSUn pacient cu COVID a lăsat dezastru în urma sa, într-o secție...

Un pacient cu COVID a lăsat dezastru în urma sa, într-o secție de spital. Imagini incredibile – VIDEO

Un pacient cu COVID a lăsat dezastru în urma sa, într-o secție de spital. Imagini incredibile - VIDEO (foto: captură video)

Un pacient confirmat cu noul coronavirus a reușit să semene spaimă în rândul cadrelor medicale de la o secție a unui spital craiovean.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, care fusese internat la secţia de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Craiova, este acuzat că ar fi distrus bunuri și chiar tehnică medicală din incinta unității. De altfel, din imaginile postate luni de publicația locală Gazeta de Sud se poate vedea cum pe holurile spitalului sunt împrăștiate nu doar perne și cearșafuri, ci și cutii cu diverse produse medicale, inclusiv seringi. Mai mult, din câte se poate auzi pe filmare, omul este acuzat că ar fi dat drumul la apă pe respectiva secție.

Tot acest iureș ar fi fost provocat de pacientul respectiv duminică noapte, după ce, conform sursei citate, ar fi fost nemulțumit de faptul că ar fi trebuit să fie transferat încă de vineri la o altă unitate medicală, una suport COVID, dar că ambulanța nu ar fi venit nici până în ultima zi a săptămânii.

Cazul a ajuns nu doar în atenția cadrelor medicale de la respectivul spital, ci și a poliției.

229 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum s-a putut intampla asa ceva? Nu exista personal de garda, medici, asistenti, infirmiere, personal de paza? I-a trebuit ceva timp sa faca asa ceva. Nimeni nu a auzit nimic? Toti dormeau bustean? Iata ce se intampla noaptea in spitale….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger