AcasăCORONAVIRUSULTIMA ORĂ: Încă un oficial din Guvernul Orban, confirmat cu COVID. Anunțul...

ULTIMA ORĂ: Încă un oficial din Guvernul Orban, confirmat cu COVID. Anunțul ministrului Muncii!

Violeta Alexandru a anunțat rezultatul testului COVID (foto. Facebook/Violeta Alexandru)

Liberala care conduce Ministerul Muncii în Executivul Orban a transmis, în urmă cu scurtă vreme, că o perioadă va lucra de acasă.

Totul, ca urmare a faptului că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. ”Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, asigură Violeta Alexandru, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

Telefonul va fi baza

Șefa PNL București susține că va urma tratamentul ce i-a fost indicat și că va ține legătura cu cei cu care lucrează atât prin telefon, cât și prin intermediul internetului. Mai ales că e și perioadă de campanie electorală, pentru alegerile parlamentare. ”Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut insituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat.

Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală”, mai notează Violeta Alexandru.

Alți doi miniștri din Guvernul Orban au avut COVID

Săptămânile trecute, la distanță de doar câteva zile, alți doi colegi de-ai Violetei Alexandru – Virgil Popescu, de la Economie, și Lucian Bode, ministrul Transporturilor, anunțaseră că primiseră rezultate pozitive la testarea pentru COVID-19.

Ambii au transmis la acel moment că vor sta în izolare, conform regulilor. Între timp, atât Bode, cât și Popescu și-au reluat activitatea, ministrul Transporturilor mergând chiar joi într-o vizită alături de premierul Orban, la Giurgiu.

author avatar
Cristina Stefan