AcasăCORONAVIRUSTuristă luată de la plajă de cadre medicale în combinezoane! S-a întâmplat...

Turistă luată de la plajă de cadre medicale în combinezoane! S-a întâmplat pe litoralul românesc – VIDEO

Turista a ajuns pe mâinile salvatorilor (sursa foto: captură video România TV)

A fost forfotă, marți, pe o plajă de pe litoralul autohton.

O tânără turistă a fost dusă la spital, marți, direct din zona unde venise să stea la soare, pe malul mării.

Totul s-a întâmplat la Eforie Nord. Iar din primele informații, femeia în vârstă de 28 de ani ar fi început să se simtă rău, astfel că s-au chemat ajutoare. Și, cum tânăra ar fi avut simptome specifice COVID, s-a cerut intervenția cadrelor medicale care să o ducă la spital. După cum se poate observa din imaginile prezentate de România TV, echipajul a venit echipat în combinezoane albe, de genul celor folosite de către cadrele medicale aflate în prima linie în lupta contra noului coronavirus. Mai mult, se vede că la un moment dat tânăra este sprijinită de echipajul medical ajuns pe plajă.

„Întrucât prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus, a fost solicitat în sprijin un echipaj de prim-ajutor care a venit şi transportat pacienta la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica, citată de romaniatv.net.

Din câte s-a aflat în primă instanță, turista este din județul Suceava. Rămâne de văzut ce anume vor stabili investigațiile medicale la care va fi supusă femeia, la spital, dar și care va fi rezultatul testului COVID în cazul său.