AcasăCORONAVIRUSTrei localități de lângă Capitală, cu rată de incidență peste 5. Cum...

Trei localități de lângă Capitală, cu rată de incidență peste 5. Cum arată cifrele pentru fiecare localitate din Ilfov

Trei localități de lângă Capitală, cu rată de incidență peste 5. Cum arată cifrele pentru fiecare localitate din IlfovTrei localități de lângă Capitală, cu rată de incidență peste 5. Cum arată cifrele pentru fiecare localitate din Ilfov (sursa foto: facebook/Ministerul Sănătății)

Situația generată de noul coronavirus (COVID-19) continuă să se afle în atenția autorităților, dar și a foarte multor români. După ce s-a aflat, miercuri, că Bucureștiul intră în scenariul roșu, odată ce s-a depășit pragul de incidență de 3 la mia de locuitori, au apărut informații ce vizează situația din județul Ilfov.

Trei localități ilfovene situate în apropierea Bucureștiului au rata de incidență de peste 5 la mia de locuitori, din câte arată cifrele comunicate miercuri, 12 ianuarie, de Prefectura Ilfov.

Pe site-ul Prefecturii ilfovene s-au publicat date la zi cu privire la incidența cumulată a cazurilor COVID-19 la nivelul localităților acestui județul. Cifre din care reiese că în trei localități – Dascălu, Corbeanca și Otopeni – valoarea acestei rate a depășit 5 la mia de locuitori.

Cum arată cifrele

În cazul localității Dascălu e vorba despre o rată de 5.26, urmată de Corbeanca – 5.22 și, respectiv, de Otopeni – 5.13, conform tabelului ce poate fi consultat mai jos. Alte două localități ilfovene – Snagov și Popești- Leordeni – au rata peste 4.

Iată ce indică tabelul cu incidența cumulată a cazurilor la nivelul localităților județului Ilfov la data de 12.01.2022, conform Prefecturii Ilfov:

INCIDENTA-COVID-19_12.01.2022