AcasăCORONAVIRUSTraian Băsescu anunţă o măsură DURĂ pentru români, din cauza noii tulpini...

Traian Băsescu anunţă o măsură DURĂ pentru români, din cauza noii tulpini de Covid-19, care este mult mai agresivă

traian basescuTraian Băsescu anunţă o măsură DURĂ pentru români, din cauza noii tulpini de Covid-19, care este mult mai agresivă

Traian Băsescu propune măsuri şi restricţii mult mai dure pentru români, care să protejeze împotrva noii tulpini de Covid-19, care ar fi mult mai agresivă.

Fostul preşedinte al României spune că singura soluţie în acest moment fiind lockdownul, pe modelul stării de urgenţă. De asemenea, el consideră că autorităţile nu acţionează destul de ferm pentru a controla populaţia indisciplinată.

Băsescu, nervos pe manelişti

Românii trebuie sa inteleaga ca suntem în pandemie. În al doilea rând, cei care au fost însărcinaţi sî gestioneze această situaţie, au luat mereu decizii oscilante.

De la Bruxelles s-a dat atentionare din februarie sa nu slabim masurile, iar noi ce am facut? S-a mers la Cotroceni si s-a decis politic deschiderea scolilor. In al treilea rand, trebuie sa recunoastem ca avem o populatie indisciplinata.

Oamenii merg la schi, petrecerile se tin lant, jandarmii merg doar la manelisti, dar la vreun club din Bucuresti nu am vazut vreo descindere, Bianca Dragusanu nu poate fi deranjata.

Sunt protejate, nu stiu de cine, poate chiar protectie politica, dar nu stiu sigur, ca nu ma invart in aceleasi cercuri cu patroni de cluburi.

Cert e ca pe cei din cluburile de noapte îi vedem cum beau sticle de sampanie şi pe cetăţenii care protesteaza îi vedem luaţi la bastoane„, a spus Băsesu la postul RomaniaTV.

Îi recomandă lui Cîţu un comunicator

Traian Băsescu îi recomandă lui Florin Cîțu angajarea unui comunicator, care să explice, după care să prezinte concluziile luate de autorități.

Problema e încrederea populației în deciziile anunțate. Cea mai mare eroare este anunțarea lor răstită. Așa am făcut și eu cu scăderea salariilor. Aceasta este cea mai mare greșeală în parteneriat cu populația.

Cîţu ar trebui să angajeze un comunicator care să explice, apoi să prezinte concluziile, comunicarea lor răstită nu merge„, a mai spus fostul președinte al României.

author avatar
Andrei Ștefan
659 afisari

10 COMENTARII

  1. Ăsta, Tokes, Iliescu, Voiculescu, Roman și mulți, mulți, mulți alții trebuiau să fie oale și ulcele de mult timp.

  2. Cel mai bine 👌 iti iei tu un paharel 2 3 de whiski 🥃si meditezi la covig si la vremurile bune cand te intalneai sambata seara cu Nuti la o carciumioara la sosea, Petrov.

  3. Baselule tu ai interese ascunse !
    Romania intra in carantina
    Dosarele penale pe numele Ioana Basescu si Elena Udrea se amana sine die
    Pe tine nu te intereseaza romanii ci iepele tale
    Crezi ca toata lumea e proasta?

  4. Desi eu iti recomand pt sfârșitul asta de iarna 2 3 paharele de palinca te face sa si uiti.

  5. Omul e santajat, se vede de departe.Cu fi-sa mai treaca -mearga dar cu Nuti e mai greu.Cand te bagai intre cracii dumnezeiesti ai divei ,credeai ca e pe gratis?

  6. Primim lecții mereu de la securiști, atât de mult a demonstrat ce poate, ca lumea a realizat minciuna celor 10 ani, si partidul lui tov. Gheneral n-a mai intrat in Parlament.

  7. Cel mai mare rău de 31 de ani este acest Petrov , un om gol la interior, calcă tot în picioare de dragul interesului atins!

  8. Un mesaj pentru d ăștia ca beșinescu care toata viața lor trista au facut numai rău românilor, din strofele Parazitilor; Cănd mamele voastre v-au salvat de la avort /au lovit in societate ca boala-n port! Tot ce-aveti in frigider miroase a p_llă!

  9. Pai sa bagam Romania la puscarie pentru cati ani vrei Basescule?! Ca sa scape ai tai. Nu vei scapa nici tu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger