AcasăCORONAVIRUSȘi Traian Băsescu s-a vaccinat antiCovid

Și Traian Băsescu s-a vaccinat antiCovid

Traian Băsescu a mers să facă vaccinul antiCovid (sursa foto: Facebook/ Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central " Dr. Carol Davila")

La scurtă vreme după ce în România s-a dat startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare antiCovid, s-a aflat că după Klaus Iohannis și Florin Cîțu, și fostul președinte Traian Băsescu a fost imunizat împotriva COVID-19.

Un anunț în acest sens a venit sâmbătă după-amiază, din direcția Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ”Dr. Carol Davila” – unitate spitalicească unde, cu doar câteva ore în urmă, fusese vaccinat premierul Florin Cîțu, iar în cursul zilei precedente și actualul șef al statului, Klaus Iohannis.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane și pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, domnul Traian Băsescu, Președintele României, în perioada 2004 și 2014, s-a imunizat împotriva COVID 19, în cursul acestei zile, la Centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila””, se precizează într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a unității spitalicești.

Din câte se poate vedea din fotografiile făcute publice, fostul șef al statului, actualmente europarlamentar, a venit îmbrăcat sport, în blugi, tricou alb și o jachetă. Și actualul premier Cîțu a ales să vină la centrul de vaccinare cu un tricou alb, dar inscripționat cu un mesaj sugestiv. VEZI AICI.

Nici momentul în care președintele Iohannis a venit la Spitalul Militar pentru a fi imunizat împotriva COVID-19 nu a scăpat atenției presei, dar nici a internauților. VEZI DETALII AICI.

Atât în cazul președintelui, cât și al premierului, procedura de vaccinare a fost filmată și transmisă în direct.

author avatar
Cristina Stefan