AcasăCORONAVIRUSTrădare în Parlament. Aleșii vor să impună certificatul verde cu orice preț

Trădare în Parlament. Aleșii vor să impună certificatul verde cu orice preț

Alexandru Rafila vrea să ne facă ”bine” cu forța

Cei care au fost trimiși în Parlament să reprezinte interesele poporului se întorc, iată, împotriva celor care i-au ales. Ezitările votului pentru certificatul verde au fost mai mult decât justificate. Politicienii care își asumă o astfel de trădare riscă să arunce țara în haos, dar, mai ales, riscă să dispară de pe scena politică, când mai sunt mai puțin de doi ani până la alegeri. 

Încercările celor de la PSD de a ne convinge că certificatul verde trebuie votat pentru binele românilor sunt de o penibilitate jalnică. Realitatea pe care o cunosc toți, inclusiv politicienii, este că certificatul verde legalizează vaccinarea cu forța, un act care încalcă toate principiile drepturilor omului, aruncându-ne într-o dictatură fără precedent. Și amintesc de PSD pentru că, în afară de AUR, care s-a situat fără echivoc de partea poporului, este singurul partid care a promis că nu va impune certificatul verde. În ce privește PNL, UDMR și USR, acestea s-au poziționat încă de la început și cu agresivitate în favoarea vaccinării obligatorii.  Dar de la PSD oamenii așteptau altceva și probabil încă mai așteaptă.

Însă Alexandru Rafila vine și ne explică halucinant că populația este dezinformată atunci când respinge orice formă mascată de vaccinare obligatorie. „Oamenii sunt incitaţi, nu sunt informaţi absolut deloc şi ei au protestat împotriva a ceva despre care cred că nu aveau prea multe informaţii. Eu cred că trebuie să fim echilibraţi, dar trebuie să fim şi responsabili pentru sănătatea publică. Dacă noi adoptăm, să spunem, până la sfârşitul acestei luni sau în prima săptămână din luna ianuarie acest certificat, atunci o să putem să numărăm săptămânile de creştere corect. Dacă noi însă o să-l adoptăm, să spunem, pe data de 1 februarie, atunci o să mai trebuiască să mai aşteptăm nişte săptămâni să crească numărul de cazuri. Or, nu este în regulă”, a declarat Alexandru Rafila.

Dincolo de proteste

Amânarea votului pe certificatul verde după protestele de marți de la Parlament nu s-a datorat neapărat mulțimii strânse în fața instituției, deși a fost un element de presiune. Numărul celor prezenți la proteste nu a fost chiar atât de mare cum ar fi trebuit, însă parlamentarii au, cu siguranță, informații despre starea de spirit a românilor, care, într-un procent de 60% nu vor să se vaccineze, la care se mai adaugă și cei care refuză a treia doză. În afara sutelor de mii de scrisori, telefoane și mesaje împotriva certificatului vaccinării obligatorii, conturile de pe rețelele de socializare ale parlamentarilor și ale partidelor au fost inundate cu manifestări ale furiei oamenilor împotriva unei astfel de măsuri. Peste tot în spațiul public, vocile susținătorilor vaccinării s-au stins, semn că și vaccinații au început să se trezească, așa cum s-au trezit în toate țările de pe mapamond. În plus, momentul ales, așa cum recunoștea cu puțin timp în urmă și Alexandru Rafila, este aberant, atâta vreme cât pandemia a plecat din țară și nu dă semne că s-ar mai întoarce.

Europa, divizată

Ni se tot repetă că toate țările europene au introdus certificatul verde, dar se omite, cu bună știință, să se menționeze că certificatul verde nu este folosit, în marea majoritate a statelor din UE, pentru forțarea vaccinării. Foarte puține țări au impus certificatul la locul de muncă, și, dintre acestea, unele doar pentru personalul medical sau pentru bugetari. În rest, certificatul este folosit la intrarea în restaurante, cluburi, discoteci sau în hoteluri. Și nu în toate țările, pentru că există un număr important de state care nu au aproape niciun fel de restricții, cum sunt Bulgaria, Slovenia, Norvegia, Suedia, Islanda, Finlanda sau Malta. În România însă, fără un certificat legiferat, restricțiile sunt mai draconice decât în toamnă, când ne apropiam de 20.000 de cazuri pe zi, și asta în condițiile în care acum numărul de cazuri Covid scade în ritm accelerat.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.452 afisari

64 COMENTARII

  1. Radfila, omul rusilor, a trecut la actiune !!!
    Ciolacu si PSD il sustin !!!
    Jos PSD !!!!

  2. După ce am crescut cu botezul casei și familiei de către preot an de an în Bobotează, cu Biblia pe noptieră, cu sărbătorirea creștinească a Nașterii și Înălțării Domnului, acum trebuie să-mi pun pe hârtie sau pe telefon semnul ăla oribil fără de care nu pot intra să-mi cumpăr o pereche de pantofi, semn legiferat și impus de aceleași persoane care îmi poruncesc să folosesc un limbaj pe care în mod obișnuit îl utilizează persoanele cu apucături homosexuale? Nici mort! Rămân creștin și după moarte dar fără aceste vaxxinuri, fără testări care pot arăta orice vrea laborantul și fără semnul ăla scârbos care îmi permite sau nu să trăiesc creștinește. Eu aleg, nu Rahila. Rahila e nimic în viața mea sau cel mult o minciună.

  3. Sunt si cei care s-au injectat in Octombrie-Noiembrie prin presiuni si santaj ILEGAL facut de angajatori , majoritatea cu Johnson , in ideea ca isi risca sanatatea si viata cu o singura doza . Majoritatea acestora nu concep inca o repriza de VIOL securisto-satanic .

  4. O să vă vaccinați cu voioșie sau cu resemnare, dar o să vă vaccinați. Alternativa este să stați în grota în care singuri va băgați. N-are de-a face nici cu credința nici cu neconformismul. Cu atât mai puțin cu libertatea sau alte cuvinte mari. E doar un act de decență, care pare să le lipsească multora.

    • In grota stai tu alienatule!Esti spalat pe creier si mergi ca oaia in strunga.Noi ne informam inainte de a face ceva.

    • Vaccinează-te tu și pentru noi, decentule! Cu toate cele 8 doze cu care vor „progresiștii” să ne împăneze. Îți las și QR pe care eu îl refuz chiar dacă mi-l oferă fără să mă vaccinez. Să fii sănătos!

    • Vaccinarea, doar un act de decenta?
      Asta e solutia simpla?
      Si daca oamenii vor sta in grote si isi vor obtine painea cu bate?
      Nu i mai periculos decat vaccinrea?
      Cine isi asuma anarhia, in locul respectarii drepturilor constitutionale?
      Givernul dreapta-stanga?

      • Baiete, nu mai provoca lumea ca te trezesti cu un obiect de calibrul 7,62 , tot in timpla !!!
        Tu, daca nu esti dezaxat, esti o scula fetida !!!
        Vai de mama voastra de ”vaccinati” , veti crapa tot de covid, dar cu satisfactia ca ati executat ordinele nazistilor !
        Sa nu va fie tarina usoara !!!

    • Solutia simpla, aici solutia finala, in grota ei sta tu si ceilalti nazisti, apropo, ai vazut filmul cu Rambo, ce tare in grota pica cartoful….temperatura creste…..te stapaneste o dorinta de nedescris sa experimentezi ceva nou? Te cautam…..si te gasim….si te ajutam…..oriunde cu placere si de musai bucuros.

    • Unde-i decența la mincinoșii care la început spuneau că vaccinul te protejează de boală? apoi au văzut că asta nu ține, că s-au îmbolnăvit și vaccinații. Apoi au zis să fim decenți să ne vaccinăm ca să-i protejăm pe ceilalți. S-a văzut bine ce protejați au fost, când vaccinații au transmis boala mai ceva ca nevaccinații, care măcar au stat acasă în izolare, pe când un bolnav vaccinat a umblat liber la împărțit de viruși. Apoi au mințit ,,decent,, că vaccinații nu ajung la ATI. Numai că, au și murit dintre ei, unii chiar cu trei doze. Pe lângă asta au avut ,,decența,, să nu înregistreze nicăieri efectele adverse ale vaccinurilor! asta e ,,decența,, mincinoasă proclamată de specimene ca tine? Mulțumim, dar preferăm să rămânem cu adevărat decenți!

    • Vă implllor să aveți mai multă ințelegere cu mine… De multă vreme n-am mai lustruit o crăpătură de vangă bătrânească adevărată .. vă rrrrog , cineva care nu s-a spălat măcar două zile..

    • Sper sa nu-ti moara vreo ruda sau cineva mai apropiat de la vaccin, miocardita sau inflamatia maduvei spinarii. Esti dispus sa dai cu zarurile? Nu e ciudat ca nici un politician din Europa n-a murit de Covid? Unde sunt pastilele minune care te vindecau in 5 zile la inceputul pandemiei? Daca erau date in folosinta aveam cu 90 la suta mai putini morti. Iti dai seama despre cati oameni e vorba?

      • Ce se fac unii ca nu stiu este ca odata compromis sistemul imunita prin injectarea ,,vaccinului,, este ca speranta de viata va fi de maxim 3 ani. 3 ani de boli si zeci de rapeluri.

    • Tu chiar crezi ca mai tine gargara asta userist, o globalista, știm cu toți ca nu ești vaccinat,ești doar un postac nenorocit ce scrie mizerie de propaganda la comanda, pt o bruma de firfirei de la trogliditul Soroș

  5. Act de decență? Politician imbecil te-a făcut mama natură. Dacă vrei să te vaccinezi cine te oprește? Protejează-te tu si familia ta dacă vrei. Daca esti capabil să argumentezi de ce te aia grija față de cei din jurul tău promit să analizez argumentele tale. Dacă nu siktir domnule. Ceea ce faci este incitare la crimă.
    Oamenilor inteligenți ca tine ar trebui sa li se ridice toate drepturile cetățenești si de ce nu judecati si condamnati pentru încălcarea constituției și tentativa de crimă. Dacă un avocat dorește sa preia o astfel de cauză sînt gata sa îi plătesc onorariul. Incepand de la johannis si terminând cu Rachella masculină, urmaș de securist din epoca de glorie a aparatului de represiune sovietică-română, există probabil destule specimene cate ar face mândria penitenciarelor românești. Credeți ca ar fi greu sa se organizeze un proces colectiv in spiritul tribunalelor muncitorești alimentate de tatăl ministrului sănătății???
    Dacă nu sunt suficiente locuri probabil ca am putea organiza un referendum pentru a stabili ce să facem cu ei. Ar fi mai multe soluții cum ar fi de exemplu sa închiriem spatiu in tari din africa, asia sau de ce nu să mai construim o fabrică de franghii.

    • Nici vorba !
      Vom face cu ei canalul Bucuresti – Dunare sau altele asemenea.
      Sa simta criminalii cum e sa-ti doreasca cineva moartea !!!

  6. Câinii latră, caravana trece. Cât de idiot poți să fi să negi evidența? Vaccinarea este și rămâne deocamdată sigura soluție rațională. Ai ideea fixă de a o refuza fiindcă-ți cresc solzi sau Bill Gates îți fură ADN-ul? De ce să-ar strădui sa facă o bancă de date a prostovanilor și rătăciților ca tine? Așa că refuză vaccinarea și semnează-ți singur condamnarea. Cale sprâncenată!

  7. @Soluție simplă

    Cu tine sunt 3 variante:
    1. Interiorul craniului tău e limitat la duramater și piamater, în rest e spațiu nemobilat acolo
    sau
    2. Ți-ai tras-o în mânuță și acum te piși pe tine de frică, deci alergi după caprele vecinilor să le dai la cap
    sau
    3. Faci propagandă inversă

    În cazul variantei 3, way to go. 🙂
    În cazul primelor două, indiferent care din ele e valabilă: nasol de tine. Aia e. 🙂

  8. Să ne înțelegem. Mie nu îmi rezolvă nimeni o problemă de sănătate prin votul unor indivizi care fie habar nu au de medicină, fie sunt în solda marilor companii farmaceutice. Refuz să respect această demență. Indiferent ce m-ar costa, chiar și viața. Auzi „s-a convenit să se aprobe certificatul covid”. S-a convenit înainte de exprimarea votului de către bipezii Ciucă, Ciolacu, Câtzu și Hunor

  9. VACCINATII VOR DARAMA STATUL ASTA IMBECILIZAT DE VANDUTI SI TRADATORI…AIA CARE SUNT DEPENDENTI DE INTEPAT…SPOR CAT VA TINE PIELEA…DAR O SA CADETI CA MUSTELE DUPA EXPERIMENTELE ASTEA ALE PSIHOPATULUI BILL GATES SI ATUNCI VOI, VACCINATII, O SA ATACATI INSTITUTIILE STATULUI SI O SA DISTRUGETO TOT IN CALE…PENTRU CA SPECTRUL MORTII ITI PERMITE SA FACI ORICE …ORICUI…PENTRU CA NU ITI PASA DE CE URMEAZA…CA TOT O SA TE CHINUI SA MORI…voi vaccinatii sunteti pericolul..PENTRU CA TREZIREA DIN AMAGIRE SI MINCIUNA DETERMINA DISTRUGEREA INAMICULUI…CINE E INAMICUL? STATUL CONDUS DE JEGUL ASTA MUSULMAN DE RAED ARAFAT CARE ESTE MARIONETA LUI TIRIAC…CUM IOHANNIS E DATOR LA TIRIAC, PATRIARHUL ARE MERTAN SI EL…LASA CA DA SI TIRIAC ORTU POPII …TOTUL E DESERTACIUNE…ASA CA TIMPUL VA REZOLVA PE TOTI….DAR CINE A COCOTAT PE SATAN ARAFAT PE CAPUL ROMANILOR? CONDUCEREA ACESTUI STAT FORMATA DIN IMPOTENTI SI CASTRATI…AMIN!

  10. Bai Rafiloiule, bai Ciorlakule, bai Hunor, bai Tanczor Barna, bai tradatorilor de neam si de colonie mica esuata, o sa ajungeti cu totii pe stalp, sus pe stalp, daca bagati Nazi Pass-ul nazist, sa va fie foarte clar !! Bai, nu va jucati cu focul, ca o sa arda mai mult decat credeti voi ca veti putea suporta !! Oamenii deja cu totii sunt cu nervii intinsi la maxim, totul in colonie e un imens butoi de pulberi, numai scanteia care sa il aprinda mai lipseste !! Ha ha ha 🙂 Sa vedem care o sa fie Idiotus Utilus Maximus care o sa il faca, ca totul in colonia bananiera sa faca bum-bara-bum !! Ha ha ha 🙂 Bai, ce a fost in decembrie `89 o sa fie ca un fel de plimbare prin parca fata de ce o sa fie in ianuarie `22 sau februarie `22, e numai o chestiune de timp, foarte putin timp, pana oamenii va vor elibera de toate angoasele voastre, bai tradatorilor de parlamentari de kakat si de karton !! Vien iuresul cel mare, bai, tot ce a fost scris in Cartea Apocalipsei deja se intampla, asa ca aia e, bai Rafiloiule, sa vezi tu ce schimbat de cravate o sa ai tu parte, si nu numai tu, ci inca minim acolo vre-o 300 de mii de criminali in negu, toti o sa platiti cu corpul, bai doktorilor Mengele de Bukale !! Jos Maskarada Nazista-Progresista !! Maorte tuturor colaboratorilor regimului unic nazist !! Traiasca Romania Libera !!

  11. Nu neg existenta teribilului virus din cauza caruia au murit oameni. Dar eu nu ma vaccinez . Am o varsta si daca ma vaccinez de teama virusului, o sa mor ! Am observat ca persoanele peste 70 de ani, la inceputul pandemiei, au fost uitate pentru tratament , desi aceste persoane sunt cele mai vulnerabile . S-a tot vorbit de reactiile adverse ale vaccinului, bagand groaza in oameni . Nu se stie cati oameni au murit din cauza reactiilor adverse,carora le-au inghetat singele in vene , nu se stie cati oameni ar mai fi trait, daca nu le-ar fi fost injectata insulina in perfuzie , grabindu-le sfarsitul ! Pentru ca, nu-i asa, batranii sunt o povara pentru buget , si daca ajung in spital, ii „ajutam” sa nu mai fie o povara … Eficienta unui vaccin, tine cateva luni ! Un vaccinat, poate sa se infecteze fara sa aibe oarece simptome, si in acelasi timp, poate infecta pe altii ! Au fost si cazuri cand vaccinatii au murit de covid la scurt timp dupa ce s-au vaccinat ! Si in definitiv, nu stie nimeni care vor fi consecintele vaccinarii peste ani ! Pai, noi ce facem ; vaccinam oamenii si a treia oara, si vom repeta vaccinarile in fiecare an, si o sa ne pomenim la un moment dat, ca in loc de singe, ne curge prin vene numai pfizer si alte vaccinuri !

  12. eu m-am saturat de prosteala asta ca oamenii nu-s informati . de doi ani de zile s-au tot informat . pentru rafila si propaganda a fi informat inseamna sa inghiti minciunile lor . dancu si rafila coliva pe cheptul psd ! moarte usoara !

  13. Apai no, daca guvernul ma tradeaza, n-ar trebui sa-l tradez si eu? Rusii sunt aproape….

  14. Indemnul la anarhie e ridicol. Iar injuriile nu-s altceva decât proba impotenței mentale. Prostovanii jubilează fără să știe de ce. Iar cei care afirma că se informează, ca să producă idioțeniile notorii sau căcărează mentale, merită doar compasiune. Combaterea vaccinării e la fel ca ruleta rusească (se pare că și inspirația tot de acolo vine). Mai răsfirați, Ciolovecilor, mai răsfirați…

    • ?care cioloveci mai #diliule , ca si satana de Putin vrea pasaport satanic si vaxxinare in cap ! Alt rahat mai aburind decat marota sovietica nu mai aveti ?

    • De asta voteaza parlamentarii o lege care sa-i scuteasca pe ei de certificatul verde la intrarea in parlament in cazul obligativitatii c.verde la job… Solutie Simpla?
      Stiu ei ceva si tu nu stii? Ia gandeste un pic.

  15. După 2 ani= masca : inutilă ( chiar periculoasă). Injecțiile : ineficiente( chiar periculoase);. certificatul : o timpenie!!! Perseverăm că așa vor „EI”PS= de ce ” pandemia ” staționează” preponderent în NATO?

  16. Am scris un comentariu, nu mi l-ati postat.
    Poate il mai gasiti, il mai barbieriti, puneti ceva din el.

  17. Vă implor să aveți mai multă ințelegere cu mine… De multă vreme n-am mai lustruit o crăpătură de vangă bătrânească adevărată .. vă rrrrog , cineva care nu s-a spălat măcar două zile..

  18. Javrei de la ora 2021-12-24 ora 01:03:34 și 2021-12-24 ora 01.05: ai măcar bărbăția de a nu fura „nick”-ul meu. E un gest jegos, care te caracterizează pe deplin. Bate câmpii cât poftești, dar pe identitate asumata.

  19. ATENTIE la mutarile dracilor malefici de la Guvern : Kelemen Hunor de la UDMR vrea sa va faca viata un IAD si ameninta cu impunerea Certificatului Mortii pentru transportul in comun ! Nu veti putea merge la lucru sau sa va duceti copiii la scoala fara sistemul diabolic!

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/kelemen-hunor-sunt-multe-variante-cu-sanctiuni-pentru-certificatul-covid-nu-putem-risca-sa-dam-o-lege-care-pica-la-ccr-1779917

    „Există multe variante cu sancțiuni, că te duci la locul de muncă, dar există sancțiuni, există o grămadă de restricții, care oricum trebuie întărite și introduse acolo unde nu sunt introduse, în ce situații trebuie să prezinți dovada că ai fost vaccinat sau că ai un test PCR, de la magazine până la mijloacele de transport în comun și așa mai departe. Deci se poate găsi, se pot căuta alte soluții, cum au găsit și alții în diferite țări din Europa, dar nu vreau să intru în speculații.” Kelemen Hunor

  20. JOS CIUMA ROȘIE! CRIMINALILOR!
    Băi comunistule, câți a omorat tactu în ’47 – ’49? Ai sânge de criminal în tine?

  21. Mai oameni buni,chiar nu vedeti diversiunea?
    Se vrea impartirea noastră in tabere iar mai apoi incepe denigrarea ambelor tabere si ceea ce urmeaza este razboirea reciprocă.
    Metodele si uneltele folosite ,gen vaccin,certificat este clar ca sunt folosite in acest scop sadic distrugator.
    Fiti pe pace nu mai urati pe nimeni .
    Fiti credinciosi si nu mai pacatuiti!

  22. & După valuri de scumpiri și alte valuri în prezent societatea a ajuns și la valuri de COVID, ? A fost și denominare cu tăiere de patru zerouri, ?

  23. Interpretare personală Apocalipsa: Fiara( covidul) vine din mare și are 8 capete. Duhul fiarei( Pfizer) are 8 vaccinuri. Varianta Omicron va fi capul rănit de moarte al fiarei. Dar fiara își va vindeca capul rănit de moarte. Mulți vor accepta vaccinul fiarei, care o sa dea rezultate. Ozlem Tureci (Biontech) se joaca cu vaccinurile Arn mesager (modifica lucrarea lui Dumnezeu) si e “ femeia beata de sângele sfinților” cu rădăcini in Babilonul Nou( Instanbul).
    Fiara are zilele numărate și merge spre pieire. Numărul fiarei este 666- nr de zile de la primul vaccin cu Pfizer! Sa vedem ce o sa se întâmple! Antihristul ( Joe Biden) a câștigat alegerile cu ajutorul Israelului . El obliga pe toată lumea sa accepte pecetea fiarei ( Pfizer)

  24. Hai cu glontul in cap direct la citeva persoane ! …sa vede-ti atunci ce NU mai vor certificat si masca !

  25. Prostaul ne conduce, de la el vin flatualtiile cu Certificatul , le-a inghitit pe nemestecate ca de obicei de la UE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger