AcasăCORONAVIRUSToni Grecu, în spital din cauza COVID: ”Nu e o formă ușoară”

Toni Grecu, în spital din cauza COVID: ”Nu e o formă ușoară”

Toni Grecu, în spital din cauza COVID-ului: ”Nu e o formă ușoară” (sursa foto: topiasi.ro)

Noul coronavirus a afectat din nou breasla artistică autohtonă. Toni Grecu a confirmat că se află în spital și urmează un tratament. 

După ce s-a aflat că a ajuns la ”Matei Balș”, cu COVID-19, cunoscutul umorist și fondator al grupului Divertis a anunțat cum se simte de fapt, demontând speculațiile vehiculate de o parte a presei, conform cărora ar fi ajuns la Terapie Intensivă.

”Nu e o formă ușoară, cert”, a mărturisit Toni Grecu, joi, pentru paginademedia.ro. ”Nu am fost și nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul și mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a completat apreciatul artist.

De altfel, și soția lui Toni Grecu a ales să risipească zvonurile negative privind starea de sănătate a acestuia. ”Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă”, din câte a precizat, în cursul zilei, soția lui Toni Grecu, Cristina, pentru Libertatea.

În vârstă de 61 de ani, Toni Grecu este cunoscut publicului în mod special datorită aparițiilor sale alături de colegii de la Divertis. Calitățile sale în sfera divertismentului i-au adus, în urmă cu mai bine de un deceniu, în 2010, mai exact, un Premiu UNITER pentru spectacol de divertisment. Distincția i-a fost acordată ”pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”, conform Wikipedia.

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger