AcasăCORONAVIRUSTimișoara, în carantină. Primarul Dominic Fritz: „Spitalele sunt pline, nu mai sunt...

Timișoara, în carantină. Primarul Dominic Fritz: „Spitalele sunt pline, nu mai sunt locuri ATI”

TimisoaraTimișoara, în carantină. Primarul Dominic Fritz: „Spitalele sunt pline, nu mai sunt locuri ATI”

Timișoara ar putea intra în carantină. Potrivit ultimului bilanţ anunţat de Grupul de Comunicare Strategică, rata de infectare în municipiu continuă să crească.

În spitale şi în secţiile ATI nu mai sunt locuri libere, a anunțat, miercuri, primarul Dominic Fritz.

„Există posibilitatea carantinării Timişoarei. Tocmai pentru că nu mai sunt paturi în spitale şi sunt câteva comune periurbane care sunt, şi ele, propuse pentru carantinare. Eu cred că aşa cum este făcută acum, carantinarea nu ar avea efectele pe care ni le dorim. Nu cred că o carantinare a Timişoarei este o soluţie fezabilă, decât dacă am carantina tot judeţul Timiş, cu controale dure. Cred că încă avem o cale să evităm carantinarea, cu toate consecinţele aferente”, a afirmat Fritz, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Edilul a făcut apel la cetăţeni, la patronii de terase, magazine şi săli de fitness să respecte regulile de prevenire a contaminării cu SARS-Cov-2, întrucât măsura carantinării ar avea efecte negative asupra întregii comunităţi.

„Fac un apel la timişoreni să înţeleagă această situaţie. Eu înţeleg şi că din rândul operatorilor economici au ajuns la capătul puterilor. Dacă acum nu avem grijă şi ajungem într-un val în care tot ne va forţa să închidem economia, tot acolo ajungem. Pentru cei care au restaurante, săli de fitness, vă rog să respectaţi limitele impuse în pandemie”, a mai adăugat primarul.

author avatar
Andreea Vlad
174 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aceleasi minciuni, aceeași placă stricată. Mangiatori di caca. Omorârea oamenilor cu zile continuă…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger