AcasăCORONAVIRUSAsistentă la „Marius Nasta”, decedată după ce a făcut vaccinul antiCovid! Bâlbâieli...

Asistentă la „Marius Nasta”, decedată după ce a făcut vaccinul antiCovid! Bâlbâieli la Ministerul Sănătății!

vaccinulTeamă din cauza reacţilor adverse ascunse ale vaccinului anti-Covid! Cazul unei asistente care a murit după imunizare naşte controverse

Cazul unei asistente de la „Marius Nasta”, care a murit în urmă cu o săptămână, după ce fusese vaccinată şi cu prima doză, şi cu rapelul anti-Covid, a dat naştere unor ipoteze periculoase.

Specialiştii se întreabă dacă decesul ei ar avea legătură cu serul împotriva noului coronavirus, dar cauza exactă a morţii o vor stabili medicii legişti de la INML.

Atât ministerul Sănătăţii, cât și conducerea spitalului „Marius Nasta” precizează că femeia nu a prezentat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel, iar cauzele decesului urmează să fie stabilite de IML în urma autopsiei.

Cu privire la cazul asistentei medicale decedate facem următoarele precizări: Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie a.c.. Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul Sănătății.

Potrivit acestuia, „cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală”, iar ministerul va „reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”.

Beatrice Mahler a transmis un comunicat

Managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a transmis că asistenta medicală nu a prezentat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel.

Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, a precizat Mahler într-o informare remisă presei.

author avatar
Andrei Ștefan