AcasăCORONAVIRUSȚara în care pacienţii COVID-19 nevaccinaţi își vor plăti singuri spitalizarea

Țara în care pacienţii COVID-19 nevaccinaţi își vor plăti singuri spitalizarea

pacientȚara în care pacienţii COVID-19 nevaccinaţi își vor plăti singuri spitalizarea

Singapore le-a pus gând rău nevaccinaților. Pacienţii Covid, care nu s-au imunizat împotriva virusului Sars-Cov-2, îşi vor plăti singuri spitalizarea începând din 8 decembrie.

Ministrul Sănătății din Singapore a declarat că vor fi impuse taxe de spitalizare pentru pacienții COVID care sunt eligibili să primească vaccinul gratuit, dar aleg să nu se imunizeze. Acesta a precizat însă că facturarea se va baza pe modelul actual de subvenționare, pentru ca, totuși, costurile să rămână destul de mici.

„Spitalele chiar preferă foarte mult să nu fie nevoite să factureze deloc acești pacienți. Dar trebuie să trimitem acest semnal important pentru a îndemna pe toată lumea să se vaccineze dacă sunteți eligibil”, a spus Ong Ye Kung.

Răgaz pentru cei vaccinați cu prima doză

Acesta a explicată că cei care sunt parțial vaccinați nu vor fi taxați până la 31 decembrie, având un răgaz pentru a finaliza schema de vaccinare.

Pe de altă parte, guvernul va suporta integral costurile copiii sub 12 ani sau pentru persoanele care nu se port vaccina din motive medicale.

author avatar
Andreea Vlad
373 afisari

2 COMENTARII

  1. Perfect! Sistemul ideal, care ar trebui introdus și la noi. Ai deplina libertate să nu te vaccinezi. Dacă ajungi să fi spitalizat – se face, contra cost. Bașca prima de înmormântare, plătită în avans. Altfel nu o scoatem la capăt cu bizonii.

  2. Aia oricum nu vor da deloc pe la spitalele din Singapore, deja stiu cu totii ce fel de mega-experiment nazist se intampla pe acolo !! Covrigul din Singapore se pare e foarte parsiv, te poti trata de el numai daca depui o foaie de adeziune totala la ideologia covidiana-nazista, altfel cadrele medicale naziste de acolo nici nu te baga in seama, din cate se pare !! Ha ha ha 🙂 Si, bai asta postakul de serviciu de la niste servicii cu ochi albastrii, poti sa te bagi inapi in peesda matii, bai nazistule imputit, sa vezi ce fetita o sa te faca astia dupa ce incepe razboiul, e mai bine sa dispari din peisaj acum, cat mai ai timp, iti poti lua inca de pe acum bilet de avion numai dus, in Groenlanda, acolo o sa poti vorbi singur cu ursii polari, aia o sa fie total de acord cu ce delirezi tu, bai postakule platit la ora, inainte de a te manca de tot, bai kakatule userist nazist, tot pe stalp o sa ajungi, bai imputitule ordinar !! Ha ha ha :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger