AcasăCORONAVIRUSSusține ministrul Educației varianta vaccinării obligatorii în rândul profesorilor? Cîmpeanu, răspuns categoric

Susține ministrul Educației varianta vaccinării obligatorii în rândul profesorilor? Cîmpeanu, răspuns categoric

La câteva zile după ce au început școlile, dar și pe fondul cifrelor în creștere raportate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), în dreptul cazurilor noi de infectare cu noul coronavirus, elevii, părinții și cadrele didactice deopotrivă stau cu ochii pe anunțurile oficialilor.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a făcut o serie de precizări importante. ”Cazurile de infectare raportate acum nu sunt generate de şcoală. Ştiţi foarte bine că există o perioadă de incubaţie.

Sunt infectările rezultate în urma altor activităţi, nu în şcoală. Peste două săptămâni vom putea să avem şi o concluzie relevantă cu privire la influenţa mobilităţii generată de deschiderea şcolilor cu prezenţă fizică asupra ratei de infectare”, a declarat ministrul Educației, vineri, 17 septembrie.

Susține vaccinarea obligatorie în rândul profesorilor?

Pe de altă parte, întrebat dacă s-a gândit să existe, la un moment dat, vaccinare obligatorie în rândul profesorilor, Cîmpeanu a răspuns: ”Vaccinarea obligatorie nu a fost niciodată susținută de mine în calitate de ministru al Educației. Nu este susținută nici acum. Îndemnul la vaccinare este cu totul altceva, dar nu vaccinarea obligatorie”.

Totodată, ministrul a precizat că ”Hotărârea CNSU (…) nu reglementează funcționarea școlilor și universităților (…) reglementează o serie de activități care pot fi permise în anumite condiții (…) până la atingerea pragului de 3 la mie”.

Joi au fost raportate peste 4.400 de cazuri noi. Cifrele de la GCS

În cadrul bilanțului oficial de joi, 16 septembrie, venit de la GCS, au fost raportate 4.441 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

”În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.271. Dintre acestea, 741 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 182 sunt minori, 170 fiind internați în secții și 12 la ATI”, s-a mai precizat în raportarea din 16 septembrie.

230 afisari

4 COMENTARII

  1. Tampitul asta komunitoid de Campeanu, care e un mare hot ordinar, pentru cei care il cunosc, o sa isi ia o mare pwula in gura, cat de curand, si nu numai el, ci si toti hotii astia implicati in perpetuarea Plandemiei in Walachistan !! Se apropie momentul inceputului sfarsitului si la romanasi, in curand preturile o ma sara in aer, iar atunci nu va mai conta nimic, o sa fie macel pe strazi, iar idiotii astia utili si slugile lor nici nu o sa stie ce i-a lovit !! Astea sunt ultimele zile ale Apocalipsei, numai cei care aveau si pana acum o relatie buna cu Dumnezeu vor avea sansa sa scape, restul cam toti o sa ajunga in Iad, maia ales aia 4.5 milioane de vaxinati in cap ai lui Matu, la aia trebuie dat diplome de cobai onorifici inca de pe acum, ca deja au dat coltul dintre ei cam 7 mii, ceea ce aduce asa cu un mic genocid pe timp de pace, dar la tampitii din Bukalistan astea sunt niste detalii minore, de altfel !! 🙂 Bai, hamsterilor vaxinati in cap, cam toti o sa cam dati coltul in urmatorii 3-4 ani, de aia se crizeaza astia ai lui Nelu Talharu sa vaxineze in cap pe cati mai multi, ca sa scape de cati mai multi !! Ce a fost pe vremea lui Vlad Tepes o sa fie nimica pe langa ce o sa fie acum, dupa ce porneste haosul adevarat, o sa fie macel din acela adevarat, ca in filmele horror !! Presupun ca majoritatea vaxinatilor in cap sunt pregatiti, ei consuma si maninca numai stiri si propaganda oficiala !! Ha ha ha 🙂

  2. @ Câte analize de anticorpi COVID s-au făcut de la apariția pandemiei, în unitățile sistemului de sănătate,?

  3. & Câte dintre persoanele infectate cu COVID au avut anticorpi COVID și în ce mod au fost obținuți anticorpii la persoanele infectate care aveau anticorpi, dacă au fost cazuri, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger