AcasăCORONAVIRUSSUA nu cedează! Crede că virusul Covid-19 a fost creat în laborator,...

SUA nu cedează! Crede că virusul Covid-19 a fost creat în laborator, iar acum face presiuni asupra OMS!

vaccinSUA nu cedează! Crede că virusul Covid-19 a fost creat în laborator, iar acum face presiuni asupra OMS!

Statele Unite ale Americii merg sută la sută pe varianta că virusul Covid-19 a fost creat într-un laborator din China şi scăpat accidental sau nu în lume.

Naţiunea condusă de Biden a lansat un apel către OMS pentru realizarea a unei a doua etape a investigaţiei sale asupra originilor virusului în cadrul căreia experţi independenţi să primească acces total la datele iniţiale şi la probe în China. Marea Britanie a lansat la rândul său un apel similar.

OMS pregăteşte o propunere referitoare la viitoare investigaţii asupra originilor virusului care a stat la baza pandemiei de COVID-19.

Misiunea Statelor Unite la ONU la Geneva – care consideră ”insuficientă şi puţin concludentă” ancheta iniţială a OMS – a îndemnat joi la deschiderea unei noi anchete transparente, care să aibă la bază probe, inclusiv noi lucrări în China.

Este critic ca China să le furnizeze unor experţi independenţi un acces la date şi eşantioane complete şi originale, cu scopul de a se înţelege sursa virusului şi primele stadii ale epidemiei”, subliniază într-un comunicat ambasada americană.

Ce teorii au americanii?

Direcţia Naţională americană de Informaţii (DNI) a anunţat joi că agenţiile americane dispun de două teorii cu privire la originea covid-19. Două agenţii americane de informaţii privileagiază teza unei apariţii naturale a bolii, printr-un contact între om şi animale care purtau virusul SARS-CoV-2.

Însă altă agenţie americană de informaţii apără ipoteza unui posibil accident de laborator.

author avatar
Andrei Ștefan
311 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca s a infestat un pangolin cu un liliac cum s a infestat toata planeta bai specialistilor??????? si pacientul unu unde este in china daca a fost???????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger