AcasăCORONAVIRUSStudiul suedez dă dreptate medicilor români. Vaccinul ARN schimbă ADN-ul

Studiul suedez dă dreptate medicilor români. Vaccinul ARN schimbă ADN-ul

ARN-ul mesager, scăpat de sub control

Trecut aproape neobservat din cauza zgomotului asurzitor al războiului de la graniță, studiul suedez care arată că ARN-ul mesager din vaccinul anti-Covid modifică ADN-ul confirmă, de fapt, ipotezele lansate de medicii români în urmă cu un an. Rezultatele experimentelor din laborator ale suedezilor sunt înfiorătoare și anunță un viitor sumbru pentru vaccinați.

Cercetătorii de la prestigioasa Universitate Lund, din Malmö, Suedia, au descoperit că ARN-ul mesager din vaccinul anti-Covid ajunge în ficat și se convertește în ADN. Concret, ARN-ul mesager rescrie nucleul celulei hepatice și modifică genomul, adică, prin revers transcriptază, se rescrie ADN-ul celulelor.

Studiul a fost făcut in vitro pe celule umane, însă cercetătorii suedezi consideră că acest lucru se poate întâmpla și in vivo, mai precis, în organismul uman injectat. Un semnal de alarmă în acest sens îl trăgea și medicul român Oana Mihaela Secară, care, în baza unor studii deja existente, ridica problema riscului de modificare a ADN-ului prin vaccinarea cu ARN mesager.

”În cazul ARN mesager, celula se modifică genetic și va produce proteina spike. Sigur că aceste celule, la un moment dat, sunt identificate de către sistemul imunitar și distruse. Sistemul imunitar le percepe ca pe celule non-self, care nu sunt ale organismului, și atunci există o șansă foarte mare ca aceste celule să fie distruse. Întrebarea se pune ce te faci dacă tocmai aceste celule transformate din punct de vedere genetic sunt tocmai celulele sistemului imunitar. ARN-ul mesager din vaccin poate ajunge în limfă, iar celule sistemului imunitar ajung să devină producătoare de proteină spike. Și atunci va fi acolo un război fratricid, între celulele imunitare care rămân competente din punctul de vedere al funcționalității lor și cele care sunt modificate genetic și care vor fi distruse”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Fără apărare în fața virusurilor și a celulelor canceroase

Medicul admite că probabilitatea fenomenului este foarte mică, însă aceasta crește odată cu numărul de doze de vaccin. Chiar dacă celulele modificate genetic sunt reperate de către sistemul imunitar și distruse, nu se știe cât de mult mai pot celulele sistemului imunitar să compenseze mecanismul.

”Și atunci este posibil să ne confruntăm cu o imunodeficiență asemănătoare cu cea din HIV, care ar lăsa fără apărare organismul în fața virusurilor, bacteriilor și a celulelor canceroase. Dacă ARN mesager ajunge în alte celule, cum ar fi, de exemplu, celulele din interiorul vaselor de sânge, de pe endoteliu, ne trezim că apar celulele modificate genetic care produc proteina spike încontinuu. Chiar și tranzitoriu dacă produc, anticorpii pe care i-am creat contra proteinei spike vor începe să atace chiar acele celule de pe peretele interior al vaselor de sânge. Și ne vom trezi cu leziuni ale acestor zone, soldate cu apariția cheagurilor și cu probleme de irigație într-un anumit teritoriu, neurologice, cardiovasculare, renale sau hepatice”, ne-a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Poate ajunge oriunde

Potrivit medicilor, ARN-ul messager poate ajunge oriunde și celulele se pot modifica genetic. Chiar dacă este o ipoteză, nimeni nu a urmărit să vadă unde se duce ARN mesager, unde se fixează, ca să vedem care sunt țesuturile țintă. ”Aceste studii ar fi trebuit făcute înainte să generalizăm producția și administrarea de vaccinuri la marea masă a populației, cu atât mai mult la tineri și la copii. Descoperirea suedezilor este foarte importantă, pentru că validează o ipoteză care a fost avansată de la bun început, chiar înainte de începerea campaniei de vaccinare, și anume că vaccinul ARN mesager poate schimba ADN-ul uman. Și atunci trebuie studiat în ce proporție se întâmplă acest lucru, care sunt țesuturile, care este posibilitatea organismului de a compensa acest fenomen și la câte doze fenomenul devine periculos”, ne-a mai spus dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
6.944 afisari

11 COMENTARII

  1. Alt articol spune ca Biden a platit un miliard pentru propaganda favorabila vaccinului.
    Dar uite asa, ADN-ul unor oameni este acum sub licenta Pfizer.
    Intre timp Chile a dat o lege prin care interzice discriminarea impotriva oamenilor modificati genetic.

  2. Până recent credeam că sunt „scăpări” de documentare. De acum dobândesc convingerea că singura preocupare a autoarei e răspândirea de Fake News. Măi fătucă, potolește-te, că te mai trezești și cu un proces de gât, pentru dezinformarea deliberată! Pe care-l pierzi ab initio.

    • nu ai venit cu nici un argument ca sa-ti justifici spumele de epileptic . si ca sa vii tu un porc gros de obraz sa o faci fatuca pe dna Marcu , este prea mult .

  3. A ha ha, deci si prin urmare, pentru stimatii cobai de fazani multilateral vaxxinati ce altceva s-ar putea ura decat un singur lucru, si anume: Placuta Suedeza, bai ratatilor !! Ha ha ha 🙂 Bai, sa vezi ce intra in fibrilatii toti idiotii aia inutili care s-au lasat vaxxinati in cap ca aricii, numai de acum o sa intre in ei cu adevarat frica de moarte, fiindca se stie bine ca la romanasi acesta e un subiect tabu !! Ha ha ha 🙂 Bai, voi a-to vazut ce delir nazist este pe vaxxinare punct ro, pe pagina lor de fake book, bai acolo toti isi dau in cap, asa ceva numai in micuta colonie esuata semi-bananiera mai intalnesti !! Mai ales de cand s-a dat la fundulet rujatul ala pe invers de Gheorghitza Muitza, i-au disparut laudatorii de tukalari, pur si simplu e Crima si Pedeapsa ce e pe acolo, acolo e distractia adevarata, daca vrei sa te binedispuna aricii aia de vaxxinati in cap !! Ha ha ha 🙂 Bai tampitilor de cobai, multumim din inima ca a-ti ajutat asa de mult stiinta nazista de stat, fara voi nu ar fi ajuns asa de departe cu NOul GUlag Digital, asa ca va meritati soarta, bai fazanilor de cobai, si puteti sa o luati in mana, preventiv, inca de pe acum !! Ha ha ha 🙂 Bai anonim, bai postakule de bosketr digital, mai zi si tuu la amaritii astia de cobai o vorba buna, sa nu intre toti asa in depresie deodata, numai pe rand !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai, inca o data, bai tampitilor incurabili !! Ciukalaul o sa va trimita acum pe frontul de est, ca si carne de tun, iar de acolo rusnacii o sa va trimita inapoi ca si carne tocata, gata ambalata, numai buna de consum !!

  4. De ce nu dati si numele celorlalti medici romani care au afirmat acest lucru, cu mult inantea distinsei colege si cu cercetari publicate in domeniu aparute cu multi ani in urma ?

  5. MARCU ,BATI CAMPII ,medicul Mihaela secara este de specialitate igiena !!,n-are nici o competenta in materie de virusologie , sau inginerie genetica !,surpriza vine de la COLEGIUL MEDICILOR CARE NU IA ACT FATA DE AMESTECUL medicului Mihaela Secara intr-un domeniu pentru care nu are nici o recunoastere oficiala .
    Surprinzatoare este tacerea profesorilor universitari si a specialistilor in domeniu fata de interventiile medicului Mihaela Secara in ultimii 2 ani in combaterea covidului 19.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger