AcasăCORONAVIRUSStudiu năucitor al cercetătorilor germani. Mortalitatea a crescut odată cu vaccinarea anti-Covid

Studiu năucitor al cercetătorilor germani. Mortalitatea a crescut odată cu vaccinarea anti-Covid

Atât mortalitatea în exces, cât și numărul de copii născuți morti au crescut odată cu creșterea vaccinărilor anti-Covid, a fost concluzia cercetătorilor germani, în urma unui studiu amplu efectuat pe datele statistice din această țară. Astfel, la toate grupele de vârstă sub 80 de ani, excesul de mortalitate a fost mai mare în al doilea an și mult mai mare în al treilea an de pandemie, unde mari părți ale populației au fost vaccinate. Totodată, creșterea numărului de copii născuți morți a fost de 19,4%  în trimestrul patru al anului 2021, comparativ cu anii precedenți.

Statistici zdrobitoare

Un studiu amplu realizat de prof. dr. Christof Kuhbandner, de la Universitatea Regensburg, și de prof. dr. Matthias Reitzner, de la Universitatea Osnabruck, a demonstrat că mortalitatea excesivă în Germania a crescut odată cu vaccinarea anti-Covid. Rezultatele au arătat că numărul de decese observat în 2020, 4.000, a fost aproape de numărul așteptat în raport cu abaterea standard empirică. În schimb, în 2021, numărul observat de decese a fost cu două abateri standard empirice peste numărul scontat și chiar mai mult de patru ori deviația standard empirică în 2022.

În total, numărul deceselor în exces în anul 2021 a fost de aproximativ 34.000 și în 2022 aproximativ 66.000 de decese, producând un cumulat de 100.000 de decese în exces în ambii ani. Excesul de mortalitate ridicat în 2021 și 2022 s-a datorat în principal unei creșteri a deceselor la grupele de vârstă între 15 și 79 de ani și a început să se acumuleze abia din aprilie 2021. Un model similar de mortalitate a fost observat pentru născuți morți, cu o creștere de aproximativ 9,4% în trimestrul doi și 19,4% în trimestrul patru al anului 2021 comparativ cu anii precedenți, se arată în studiul cercetătorilor germani. ”Aceste constatări indică faptul că trebuie să se fi întâmplat ceva în primăvara anului 2021 care a dus la o creștere bruscă și susținută a mortalității, deși până acum nu au fost observate astfel de efecte asupra mortalității în timpul pandemiei de Covid-19”, susțin autorii studiului.

Minciuni demontate

Cercetătorii atrag atenția că ipoteza unei scăderi a mortalității în exces cu un număr tot mai mare de persoane vaccinate nu a fost corectă. În perioadele în care multe persoane au fost vaccinate, excesul de mortalitate pare să fi crescut mai puternic comparativ cu aceleași perioade din anul pandemic precedent. În prima și a doua perioadă de vaccinare din primăvara și vara anului 2021, se observă o creștere a mortalității în exces cumulat, în timp ce în anul anterior s-a observat o scădere.

În perioada celei de-a treia vaccinări, paralel cu creșterea vaccinărilor, se poate observa o creștere a mortalității în exces cumulativ care începe mai devreme decât în anul precedent. Și în 2022, când o mare parte a populației a fost vaccinată, numărul cumulat al deceselor în exces a înregistrat o nouă creștere, care depășește chiar anul precedent pandemic fără vaccinări, precizează autorii studiului.

”Din perspectiva farmacovigilenței, apariția simultană a excesului de mortalitate și a vaccinărilor reprezintă un semnal de siguranță. De fapt, într-un studiu realizat de o echipă de cercetare condusă de Schirmacher, din 35 de morți subite, cu cauze neclare de deces în decurs de 20 de zile de la vaccinarea Covid, autopsiile au descoperit boli preexistente în doar 10 cazuri. Din restul de 25 de cazuri, în trei cazuri, s-a concluzionat din autopsii că miocardita indusă de vaccinare a fost cauza probabilă a decesului, iar în două cazuri, s-a concluzionat că miocardita indusă de vaccinare a fost posibil cauza decesului”, se mai semnalează în studiu.

Farmacovigilența a manipulat datele

Cercetătorii germani susțin că, având în vedere relația temporală dintre creșterea vaccinărilor și excesul de mortalitate, pare surprinzător că un semnal de siguranță respectiv nu a fost detectat în farmacovigilență de către Paul-Ehrlich-Institut (PEI), care este responsabil cu monitorizarea siguranței medicamentelor în Germania. Aceștia afirmă că o inspecție mai atentă a metodelor utilizate de PEI pentru a monitoriza efectele secundare posibil mortale ale vaccinărilor Covid-19 dezvăluie că este utilizată o analiză de siguranță greșită, care nu va indica un semnal de siguranță chiar dacă un vaccin provoacă un număr extrem de mare de cazuri de decese neașteptate.

”PEI utilizează o așa-numită analiză observată versus așteptată, în care numărul de decese care au fost raportate PEI cu o legătură suspectată cu o vaccinare Covid-19 este comparat cu numărul așteptat de decese de toate cauzele în grupul vaccinat. Dacă numărul de decese raportate suspectate legate de vaccin nu este semnificativ mai mare decât numărul de decese preconizate de toate cauzele (inclusiv cancer, boli de inimă, accident vascular cerebral etc.), PEI concluzionează că nu există nicio problemă de siguranță. O astfel de analiză a siguranței este profund defectuoasă, deoarece apariția semnalelor de siguranță este în esență imposibilă. Astfel, nu este de mirare că un semnal de siguranță nu a fost detectat în farmacovigilență de către PEI”, concluzionează cercetătorii germani.

3.122 afisari

34 COMENTARII

 1. serios?
  acum nu mai este teoria conspirației?
  cei care au raspandit stiri false, cum ca vagginul face bine, mai ales de la doua doze in sus, la ce trebuie sa se astepte?
  prostitutia pro vaggin din presa si tv, mai ales emisiunea libera de nevaccinati de la irealitatea tv, cum raspund pentru ca AU TRIMIS OAMENI LA MOARTE? facand propaganda zilnica si munca de convingere cu toti cei care le-au platit abonamentul.
  oamenii guvernului orban, ministerului sanatatii si dsp-urile au crime multe in spate si trebuie sa raspunda pentru faptele lor.

 2. Articol idiot și comentarii pe măsură! Excesul de mortalitate se datorează COVID-19 și afecțiunilor asociate, nu tratamentului!

  • „carbid” e expresia dr. razvan constantinescu,
   negationistu;
   noi am spune „c*c*t-19”
   da’ nu trece de cenzura cu nas fin!

   • mortalitatea „a crescut”
    odata cu ventilatoarele,cu oxigenu,cu kaletra,
    cu ignorarea celorlalte posibile daune pt. sanatate,cu medicii dansind Jeruzalema cu Halep in selfie,
    EI au crescut-o!

 3. Ce nu e clar ? ,,Anonimii” – partea I, sunt ce spălați pe creier de tv. + pressa MSM. Alergau la centre să se programeze, căutau ,,pile” să prindă măcar o zi mai repede șamd. Regretă, dar nu-și recunosc lașitatea. Din păcate, dezastrul se va accentua… Atunci nu va mai avea cine să recunoască!
  ,,Anonimii”- partea II a. În mare măsură aceeași din partea I, care sunt trup și suflet pro nato, în Ucraina.
  Am o întrebare. De ce nu merg voluntari pe front? Ar câștiga frumos și ar muri eroic, nu precum muștele…

 4. Cifre noi surprinzătoare arată că chiar MAI MULTI australieni mor decât s-a crezut prima dată – după ce raportul a constatat că „decesele în exces” sunt cele mai mari de la al doilea război mondial: „Oamenii nu vor să vorbească despre asta”
  dailymail.co.uk/news/article-11940039/Australian-excess-deaths-record-highs-Covid-diabetes-dementia.html

  Noua Zeelandă înregistrează cea mai mare creștere a deceselor înregistrate din ultimii 100 de ani
  nzherald.co.nz/nz/new-zealand-records-biggest-increase-in-registered-deaths-in-100-years/BQERSTKIANCKRNNA7IL42RD52U/

 5. CE dracul va pirdeti vremea a fost genocid si nu sa terminat.MILIARDARII lumi nu ma au nevoie de noi vine inteligenta artificiala.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...