Cauta

Studiu japonez. Vaccinul Covid face ravagii. Explozie a cazurilor de cancer

Vaccinarea anti-Covid, un atentat la sănătatea oamenilor

Un nou studiu, efectuat de cercetătorii japonezi, a demonstrat că mortalitatea prin cancer după a treia doză de vaccin Covid a explodat pur și simplu. Cu predilecție, cele mai multe tipuri de astfel de afecțiuni au fost cancerele ovariene, leucemia, cancerul de prostată, de buză/oral/faringian, precum și cancerele pancreatice și de sân. Principala cauză ar fi faptul că proteina spike indusă de vaccin se leagă de receptorul de estrogen alfa, conducând la apariția acestor cancere.

Cercetătorii japonezi au reușit să demonstreze, într-un studiu bazat pe date medicale statistice ample și publicat în jurnalul de științe medicale Cureus, la începutul acestei luni, că excesele de mortalitate în rândul populației japoneze au explodat după a treia doză de vaccin anti-Covid. Studiul, citat de The Epoch Times, intitulat ”Creșterea mortalității prin cancer ajustată în funcție de vârstă după a treia doză de vaccin cu nanoparticule lipidice cu ARNm în timpul pandemiei Covid-19 din Japonia”, a fost evaluat și de cercetătorii americani.

Lucrarea a arătat că cele 115.799 de decese în exces ajustate în funcție de vârstă în 2022 au avut loc după ce două treimi din populația japoneză a primit a treia doză de vaccin Covid, în condițiile în care decesele raportate ca fiind provocate de virusul Covid în acest an au fost de 39.060. Studiul a arătat că în 2020, înainte ca vaccinarea să fie disponibilă, decesele au fost cu 28.000 mai puține decât cele anticipate de autorități. În 2021, când a început campania de vaccinare, decesele au crescut cu 25.000 față de cele prognozate. Analizând numărul de decese în exces în 2022, după ce două treimi din populația japoneză a primit a treia doză de vaccin SARS-CoV-2 mRNA-LNP, oamenii de știință japonezi au observat creșteri semnificative din punct de vedere statistic ale ratelor de mortalitate ajustate în funcție de vârstă pentru anumite tipuri specifice de cancer, și anume, cancer ovarian, leucemie, prostată, buză/oral/faringian, cancerele pancreatice și de sân.

Proteina spike, acțiune direcționată

Creșterile deosebit de marcante ale ratelor de mortalitate ale acestor cancere sensibile la receptorul de estrogen alfa (ERα) pot fi atribuite mai degrabă mai multor mecanisme ale vaccinării mRNA-LNP decât infecției cu Covid-19 în sine sau reducerii îngrijirii cancerului din cauza blocării, au notat autorii studiului.

”Creșterea semnificativă a mortalității pentru cele șase tipuri specifice de cancer nu poate fi pusă pe seama penuriei de servicii de asistență medicală în timpul pandemiei. Reducerea screening-ului pentru cancer și îngrijirea sănătății din cauza blocajelor ar trebui să crească decesele pentru toate tipurile de cancer. Cu toate acestea, o astfel de creștere nu a fost observată în alte tipuri de cancer în Japonia în 2022”, au scris autorii.

Aceștia au arătat că cele șase tipuri specifice de cancere sunt sensibile la receptorul de estrogen alfa (ERα). ER (receptorii de estrogeni) sunt un grup de proteine ​​care se găsesc în interiorul celulelor și care pot fi activați de hormonul sexual estrogen. ERα este una dintre cele două clase de ER, un regulator important în sistemul reproducător al organismului, spun oamenii de știință.

Anterior, cercetările publicate în revista Science Advances în noiembrie 2022 au analizat 9.000 de proteine ​​umane pentru a vedea care proteină se leagă mai bine cu proteina spike (S) a SARS-CoV-2 și au constatat că proteina spike se leagă în mod specific de ERα. Cu alte cuvinte, proteina spike a SARS-CoV-2 (din infecție sau vaccinare), atunci când este introdusă în corpul uman, se leagă de ERα și funcționează ca un coreregulator al receptorului nuclear, interferând cu funcția normală a celulei și conducând la funcționarea defectuoasă a celulei.

Suprimarea imunității

Vaccinul poartă gena S a SARS-CoV-2, deturnând celulele gazdă pentru a produce proteine ​​S. Proteinele S produc în interiorul celulei, apoi se leagă de ERα, perturbând funcția normală a celulei și ducând la dezvoltarea cancerului, mai spun cercetătorii. ”S-a demonstrat că vaccinul ARNm nu numai că are potențialul de a provoca cancer, ci poate slăbi și capacitatea sistemului imunitar de a recunoaște și reprima tumorile canceroase. Într-un studiu publicat în octombrie anul trecut, Konstantin Fohse și colegii săi au raportat că vaccinarea Covid a dus la o slăbire a imunosupravegherii cancerului”, mai semnalează The Epoch Times.

Ultimele stiri

  • Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie” sporurile
  • Topul destinaţiilor de vacanţă în care specialiştii îţi recomandă să mergi singur. Turismul solo, noua modă de a călători
  • Văduva bărbatului ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia, dezvăluire ce răstoarnă toată ancheta. Cine ar fi al patrulea atacator care le-a scăpat poliţiştilor
  • Horoscop – duminică, 26 mai 2024. Jupiter se mută în Gemeni şi aduce oportunități uriașe pentru anumite zodii
  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Exit mobile version