AcasăCORONAVIRUSStudiu înfiorător. Moartea subită cardiacă, atribuită vaccinului anti-Covid

Studiu înfiorător. Moartea subită cardiacă, atribuită vaccinului anti-Covid

Cercetătorii coreeni au atras atenția, după un studiu efectuat la nivel național, că moartea subită cardiacă ar trebui inclusă în efectele adverse ale vaccinului anti-Covid ARN mesager. Diagnosticul pentru această afecțiune nu a putut fi pus decât în urma autopsiilor efectuate de medicii din această țară, iar realizatorii studiului recunosc că numărul de cazuri ar putea fi mult mai mare. 

Un studiu național publicat de cercetătorii coreeni în European Heart Journal a demonstrat că moartea subită cardiacă, printr-o formă gravă de miocardită provocată de vaccinul anti-Covid pe bază de ARN mesager, ar trebui trecută oficial ca efect advers al acestuia.

Producătorii vaccinurilor au specificat în prospecte că pot apărea doar cazuri ușoare de miocardită și pericardită, însă cercetătorii coreeni au descoperit cazuri nu grave, ci fatale, în condițiile unei subraportări ale deceselor. În acest studiu se vorbește despre autopsiile efectuate în cazurile în care rudele celor decedați au cerut compensări din partea statului corean. Astfel, au fost identificate opt ​​cazuri de moarte subită cardiacă (SCD) atribuite miocarditei provocate de vaccinul anti-Covid.

”Moartea cardiacă subită a fost dezvoltată în decurs de o săptămână după vaccinare și la persoanele cu vârsta sub 45 de ani în toate cazurile. Toate cazurile de SCD au primit vaccinuri ARNm. Moartea subită cardiacă atribuită miocarditei provocate de vaccinul anti-Covid, demonstrată în acest studiu, justifică monitorizarea atentă sau avertizarea SCD ca o complicație potențial letală a vaccinării Covid-19, în special la persoanele cu vârste sub 45 de ani cu vaccinare ARNm. Moartea subită cardiacă a fost cea mai gravă și îngrijorătoare reacție adversă a vaccinării împotriva Covid-19 din studiul nostru, iar în cele opt cazuri miocardita post-vaccinare nu a fost suspectată ca un diagnostic clinic sau o cauză de deces înainte de efectuarea unei autopsii”, se arată în studiul corean.

Incidență îngrijorătoare

Incidența și evoluția clinică a cazurilor de miocardită legată de vaccin (VRM), confirmate de Comitetul de Adjudecare Experți al Agenției Coreene pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, a fost de 1,08 cazuri la 100.000 de persoane. Incidența miocarditei asociate vaccinării a fost semnificativ mai mare la bărbați decât la femei (1,35 vs. 0,82 la 100.000 persoane) și în vaccinurile ARNm decât în alte vaccinuri (1,46 vs. 0,14 la 100 000 persoane). O incidență a miocarditei, care depășea cu mult rata mortalității Covid, a fost la bărbați cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani (5,29 cazuri la 100.000 de persoane) și cea mai scăzută la femeile de peste 70 de ani (0,16 cazuri la 100.000 de persoane).

Miocardita post-vaccinare severă a fost identificată în 95 de cazuri (19,8% din totalul VRM, 0,22 la 100.000 de persoane vaccinate), 85 de internare la terapie intensivă (17,7%), 36 de miocardite fulminante (7,5%), 21 de oxigenoterapie membranară extracorporală (4,4%), 21 de decese (4,4%) și 1 transplant de inimă (0,2%). Opt din 21 de decese au fost moarte subită cardiacă (SCD) atribuită VRM dovedită printr-o autopsie, iar toate cazurile de MSC atribuibile VRM au fost sub 45 de ani și au primit vaccinuri mARN, mai arată studiul.

Nereguli în studiile anterioare

Cercetătorii coreeni au remarcat și diferența flagrantă între acest studiu și studiile anterioare, din Israel și SUA, care arătau doar forme ușoare de miocardită. Într-un studiu de cohortă mare în Israel, în 2 dintre 54 de cazuri de miocardită provocată de vaccin, a apărut șocul cardiogen și doar în unul singur acesta a condus la ECMO. Într-un studiu care a inclus 40 de spitale din SUA, toți pacienții cu miocardită post-vaccin au fost externați după o medie de 2 zile și nu au existat reinternări sau decese. ”În studiul de față, totuși, am găsit 95 de cazuri severe de miocardită post-vaccin (19,8% din VRM total), inclusiv 36 de miocardite fulminante și 21 de cazuri de deces. În plus, am identificat opt cazuri de moarte subită cardiacă confirmate doar printr-o autopsie”, semnalează cercetătorii coreeni.

3.233 afisari

12 COMENTARII

 1. Au sfeclit-o doar analfabeții funcțional. ĂIA CARE NU AU PUTUT ÎNȚELEGE NOȚIUNILE DE „COBAI”, „EXPERIMENT”, „IMUNIZARE”, „PROTECȚIE”.
  Nu le plânge nimeni de milă.

  • tu nu ai habar de faptul ca nevaccinatii aveau o serie de restrictii, / intrari in magazine si alte locuri publice , calatorii cu avionul, etc implicit si la locul de munca si atunci omul ce sa faca s-a vaccinat cu mentiunea ca vaccinul e bun
   pt ceea ce au facut producatorii de vacin si cei de pe la Bruxelles ar trebui sa plateasca despagubiri tuturor celor vaccinati pt distribuirea de vaccinuri fara o testare corespunzatoare a acestor vaccinuri si fara a comunica contraindicatiile si urmarile acestor vaccinuri. Au fost vaccinati la gramada atat oameni sanatosi si cat si cei bolnavi de diverse boli si in tratamente pt diverse boli .
   Sa nu mai zic de demonstratiile facute la televizor de catre unii mari demnitari in timp ce se vaccinau ( ministri parlamentari, seful statului si altii . Asa ca meri tu unde a dus mutu iapa ca sa nu zic altfel

 2. Poate inteleg si apologetii vaccinarii, in frunte cu ,,bravul” corp medical, de ce au fost interzise necropsiile in cazurile confirmate de infestare cu acest virus. Ticalosie dusa la paroxism. Murdara paine mancati !

 3. Parcá imi aduc aminte,vaxenu’ …salva vieti!
  E bun,ráu!
  Vine urmatoarea plandemie,sa ne pregatim,pána acum a fost apá de ploaie!
  Satanistii,vor sa ne puna pielea-n bát,din pácate au toate sansele de reusitá!
  Doar, DUMNEZEU!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...