AcasăCORONAVIRUSStudiu bombă. Vaccinul Covid a provocat un număr dublu de decese față...

Studiu bombă. Vaccinul Covid a provocat un număr dublu de decese față de virus

Vaccinul a fost mai ”eficient” decât Covidul și protocoalele Covid: a dublat numărul de morți

Potrivit unui studiu publicat de prof.dr. Denis Rancourt, alături de dr. Marine Baudin, Joseph Hickey și dr. Jeremie Mercier, estimarea numărului de decese la nivel mondial din cauza vaccinurilor anti-Covid se ridică la 13 milioane, practic mai mult decât dublul morților Covid. Marea majoritate a deceselor post-vaccinare s-a produs în rândul persoanelor vârstnice și fragile, pe care vaccinul ar fi trebuit să le protejeze.

Cu toate că autoritățile sanitare și decidenții politici de la nivel mondial încearcă să blocheze pe toate planurile informațiile negative la adresa faimosului vaccin anti-Covid, cifrele oficiale nu mai pot fi ascunse. Pe baza acestora, prof.dr. Denis Rancourt, alături de dr. Marine Baudin, Joseph Hickey și dr. Jeremie Mercier au realizat și au publicat un studiu bombă, care arată că numărul deceselor provocate de vaccinul anti-Covid a fost mai mult decât dublu față de virusul în sine. Mai mult, se știe deja că numărul morților declarați morți Covid a fost profund exagerat, pentru că cei mai mulți au murit cu Covid și din cauza protocoalelor de tratament Covid. ”Estimarea studiului a pornit de la o analiză a datelor din India, unde 70% din populație a fost vaccinată și unde s-au comunicat oficial datele privind 3,7 milioane de morți din cauza vaccinului anti-Covid, în timp ce numărul total de morți Covid a fost de 530.000. Parametrul studiat se numește vDFR, adică rata de fatalitate pe doze vaccin, constatându-se că această rată care se majorează exponențial pe măsura creșterii vârstei. Astfel, s-a ajuns la concuzia că vaccinul anti-Covid nu numai că nu i-a protejat pe vârstnici, ci a contribuit la decesul acestora”, ne spune activistul civic Aurelian Popa.

13 milioane de morți

Autorii studiului au extrapolat datele din India, care au dus vDFR la 1%, și au făcut o stratificare pe vârstă în această țară, aplicând apoi modelul obținut la numărul de doze administrate la nivel mondial, de peste 13 miliarde. Concluzia a fost că, la nivel planetar, numărul de decese cauzate de vaccinul anti-Covid a fost de 13 milioane. Și asta în timp ce numărul de morți Covid la nivel mondial era, în februarie 2023, de 6,8 milioane. ”Asta înseamnă că ei au omorât cu vaccinul de două ori mai mult decât au reușit să omoare cu protocoalele de tratament Covid. Pentru că cei 6,8 milioane nu sunt morți de Covid, cei mai mulți sunt cu Covid, prin protocoalele din spitale”, ne spune activistul civic Aurelian Popa.  În SUA au fost utilizate 670 milioane de doze, iar vDFR a fost de 0,1%, cifră recunoscută oficial, ceea ce ne duce la un număr de 670.000 de oameni care au murit din cauza vaccinului anti-Covid. ”Acest vDFR crește exponențial cu vârsta, ceea ce înseamnă că el este undeva la 0,1% până la vârsta de 60-65 de ani, la 0,5% pe la 78 de ani, apoi ajunge până la 1% la vârsta de 85 de ani. Dacă se aplică această creștere exponențială, cifra de 670.000 de decese este cu mult mai mare. Chiar în VAERS, sistemul american de raportare a efectelor adverse, se dau 668.000 de decese în urma vaccinurilor anti-Covid”, ne-a mai precizat activistul civic Aurelian Popa.

INSP: Decedații Covid vaccinați, mai mulți decât cei nevaccinați

Pentru prima oară, Institutul Național de Sănătate Publică a raportat, pe ultima săptămână, că numărul deceselor Covid la persoanele vaccinate l-a depășit pe cel al persoanelor nevaccinate. În ce privește infectările, de mai bine de un an, numărul vaccinaților testați pozitiv la Covid este constant mai mare decât al celor neinjectați. În ce privește vaccinarea anti-Covid, aceasta s-a prăbușit definitiv în România, ajungându-se la maximum 10 vaccinați pe zi. Numărul total al reacțiilor adverse raportate oficial a ajuns la 20.100, din care 17.853 sunt severe.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
3.579 afisari

20 COMENTARII

  1. CIUCA SI CIOLACU PLATESC ZDRENTELE DE PE ZIARE.COM SA-I LAUDE CA PE IOHANNIS E DIN OFICIU , ADICA ZIARE.COM IL LING IN KOOR GRATUIT

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati.

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  2. Ăsta a și fost scopul acestui ser experimental numit și Luciferina, Bine au verificat și gradul de dobitocule a maselor ,care si,au vândut libertățile și drepturile ,pt o plimbare într,un Mall și o amărâte de cafea ,acum sper că vă dați seama, că toți acei medici și politicieni care au îndemnat masele la înțepat ei nu și,au făcut niciodată acest maglavait experimental

  3. O minciună cât casa.

    Studii făcute în garajul mizer al unui târg indian, unde și-a înțărcat dracul copiii, având autori cu nume inventate, pot fi uitate ab initio – oricum au credibilitate zero. Asta dacă nu ești negaționist înrăit, pierdut pentru comunitate.

    Datele oficiale ale INS din România certifică că s-au înregistrat 21.000 de reacții adverse, la un total de cca 10 milioane de persoane vaccinate. Adică 1 din 5.000… Amatorilor de statistici le la plăcerea de a calcula procentajul. Despe gradul lor de severitate (oricum profund subiectiv) nu se spune nimic.

    Ce mai spune statisticile, însă, e că în România NU a existat niciun deces, produs de vaccinare.

    Astea sunt faptele. Restul sunt invenții trase de păr, care merită doar să tragi apa după ele.

  4. Da, mataluta de unde la stii asa bine ??? Vei fi fiind confidentul lui madam (C)URSULA si ti-a spus ”bag-o pe asta”. ”Solutia CEA MAI simpla” era daca taceai.

  5. Aici sa verificat prostia si frica oamenilor impusa de guvern ,unii care nu au crezut in presa si propaganda occidentala si ceilalti sau sau vaccinat de frica sau convinsi sau de buna voie ,interesant este ca cei de la Davos nu sa vaccinat nici unul si cind calatoresc cu avioane private de la NJet cer piloti nevaccinati si asta spune totul ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger