AcasăCORONAVIRUSStudiu bombă. Vaccinul Covid a provocat un număr dublu de decese față...

Studiu bombă. Vaccinul Covid a provocat un număr dublu de decese față de virus

Vaccinul a fost mai ”eficient” decât Covidul și protocoalele Covid: a dublat numărul de morți

Potrivit unui studiu publicat de prof.dr. Denis Rancourt, alături de dr. Marine Baudin, Joseph Hickey și dr. Jeremie Mercier, estimarea numărului de decese la nivel mondial din cauza vaccinurilor anti-Covid se ridică la 13 milioane, practic mai mult decât dublul morților Covid. Marea majoritate a deceselor post-vaccinare s-a produs în rândul persoanelor vârstnice și fragile, pe care vaccinul ar fi trebuit să le protejeze.

Cu toate că autoritățile sanitare și decidenții politici de la nivel mondial încearcă să blocheze pe toate planurile informațiile negative la adresa faimosului vaccin anti-Covid, cifrele oficiale nu mai pot fi ascunse. Pe baza acestora, prof.dr. Denis Rancourt, alături de dr. Marine Baudin, Joseph Hickey și dr. Jeremie Mercier au realizat și au publicat un studiu bombă, care arată că numărul deceselor provocate de vaccinul anti-Covid a fost mai mult decât dublu față de virusul în sine. Mai mult, se știe deja că numărul morților declarați morți Covid a fost profund exagerat, pentru că cei mai mulți au murit cu Covid și din cauza protocoalelor de tratament Covid. ”Estimarea studiului a pornit de la o analiză a datelor din India, unde 70% din populație a fost vaccinată și unde s-au comunicat oficial datele privind 3,7 milioane de morți din cauza vaccinului anti-Covid, în timp ce numărul total de morți Covid a fost de 530.000. Parametrul studiat se numește vDFR, adică rata de fatalitate pe doze vaccin, constatându-se că această rată care se majorează exponențial pe măsura creșterii vârstei. Astfel, s-a ajuns la concuzia că vaccinul anti-Covid nu numai că nu i-a protejat pe vârstnici, ci a contribuit la decesul acestora”, ne spune activistul civic Aurelian Popa.

13 milioane de morți

Autorii studiului au extrapolat datele din India, care au dus vDFR la 1%, și au făcut o stratificare pe vârstă în această țară, aplicând apoi modelul obținut la numărul de doze administrate la nivel mondial, de peste 13 miliarde. Concluzia a fost că, la nivel planetar, numărul de decese cauzate de vaccinul anti-Covid a fost de 13 milioane. Și asta în timp ce numărul de morți Covid la nivel mondial era, în februarie 2023, de 6,8 milioane. ”Asta înseamnă că ei au omorât cu vaccinul de două ori mai mult decât au reușit să omoare cu protocoalele de tratament Covid. Pentru că cei 6,8 milioane nu sunt morți de Covid, cei mai mulți sunt cu Covid, prin protocoalele din spitale”, ne spune activistul civic Aurelian Popa.  În SUA au fost utilizate 670 milioane de doze, iar vDFR a fost de 0,1%, cifră recunoscută oficial, ceea ce ne duce la un număr de 670.000 de oameni care au murit din cauza vaccinului anti-Covid. ”Acest vDFR crește exponențial cu vârsta, ceea ce înseamnă că el este undeva la 0,1% până la vârsta de 60-65 de ani, la 0,5% pe la 78 de ani, apoi ajunge până la 1% la vârsta de 85 de ani. Dacă se aplică această creștere exponențială, cifra de 670.000 de decese este cu mult mai mare. Chiar în VAERS, sistemul american de raportare a efectelor adverse, se dau 668.000 de decese în urma vaccinurilor anti-Covid”, ne-a mai precizat activistul civic Aurelian Popa.

INSP: Decedații Covid vaccinați, mai mulți decât cei nevaccinați

Pentru prima oară, Institutul Național de Sănătate Publică a raportat, pe ultima săptămână, că numărul deceselor Covid la persoanele vaccinate l-a depășit pe cel al persoanelor nevaccinate. În ce privește infectările, de mai bine de un an, numărul vaccinaților testați pozitiv la Covid este constant mai mare decât al celor neinjectați. În ce privește vaccinarea anti-Covid, aceasta s-a prăbușit definitiv în România, ajungându-se la maximum 10 vaccinați pe zi. Numărul total al reacțiilor adverse raportate oficial a ajuns la 20.100, din care 17.853 sunt severe.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.