AcasăCORONAVIRUSStudiu amplu efectuat pe medici. Autoritățile vor să vadă ce efect a...

Studiu amplu efectuat pe medici. Autoritățile vor să vadă ce efect a avut vaccinul

Medicii și asistentele devin cobaii autorităților europene

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) a lansat un al doilea protocol generic pentru studiile privind eficacitatea vaccinului Covid-19 în rândul personalului medical. Practic, ECDC recomandă spitalelor să îndeplinească obligațiile producătorilor de vaccinuri și să monitorizeze, la sânge, ce fel de imunitate au, în fața virusului, persoanele vaccinate cu două sau mai multe doze. 

Pentru că producătorii de vaccinuri Covid -19 și-au încheiat minimele obligații prevăzute în contractele semnate cu Comisia Europeană, ECDC a decis să continue studiile de eficacitate, asigurându-se că au și costuri reduse. Astfel, aceste studii vor fi efectuate în spitale, pe personalul medical, care ar trebui să se înroleze voluntar și, timp de 3 luni, să fie monitorizat, pentru a se vedea ce efect au avut dozele de vaccin. Autoritatea europeană recunoaște faptul că este dificil de realizat în spitale studii aprofundate, dat fiind că peste 90% din personalul medical a fost vaccinat.

”Cu cunoștințele actuale, este dificil de determinat imunitatea conferită de infecția naturală. Persoanele infectate anterior pot fi mai puțin probabil să accepte vaccinarea și unele pot avea imunitate, fapt care va duce la o subestimare a eficacității vaccinului”, arată ECDC. Instituția a admis faptul că protocolul este necesar, dat fiind lansarea rapidă a vaccinului Covid-19, și că trebuie făcute studii ulterioare implementării programelor de vaccinare.

”Tot personalul medical eligibil pentru a fi vaccinat cu un vaccin Covid-19 poate fi înscris în studiu, inclusiv cei care au fost deja vaccinați cu schema vaccinare primară, cei care au primit doze de rapel, cei care intenționează sau nu intenționează să fie vaccinați și cei care nu sunt siguri dacă să fie vaccinați. La înscriere, participanții la studiu completează un sondaj inițial de înscriere despre demografii, comorbidități clinice și comportamente legate de muncă și comunitate legate de riscul de infecție”, se arată în protocolul ECDC.

Nevaccinații, excluși din studiu

Cu toate că, inițial, protocolul prevede și înscrierea în studiu a celor care încă nu s-au vaccinat, acest lucru urmărește, de fapt, vaccinarea personalului medical. Și asta pentru că protocolul ECDC stipulează că personalul medical din spitale care nu este eligibil pentru vaccinarea Covid-19 sau pentru care vaccinarea este contraindicată sau care nu a semnat un formular de consimțământ informat va fi exclus de la participarea la studiu.

”Pe parcursul studiului, participanții ar trebui să fie urmăriți activ pentru suspiciunea de infecție cu Covid-19 prin monitorizare regulată, aceștia fiind obligați să raporteze săptămânal apariția oricăror simptome legate de acest virus și orice modificări ale expunerilor cu risc ridicat la infecție (atât profesionale, cât și personale), iar probele probele de ser trebuie colectate periodic (la înscriere și ulterior, la fiecare 6-8 săptămâni) de la participanți. Acest protocol generic este destinat în primul rând să ghideze implementarea studiilor finanțate de ECDC. Cu toate acestea, ECDC încurajează aprobarea și implementarea activă a acestui protocol și dincolo de studiile finanțate de ECDC, pentru a consolida baza de dovezi pentru viitoarele decizii de politică. Utilizarea protocoalelor consistente va facilita comparabilitatea rezultatelor studiilor între studii, țări și locuri de studiu”, se mai precizează în protocolul ECDC.

Ce se va urmări?

Obiectivele studiului sunt măsurarea eficacității vaccinurilor Covid-19 împotriva infecției asimptomatice confirmată de laborator, împotriva infecției simptomatice, împotriva infecției severe cu Covid-19 și împotriva variantelor de interes ale SARS-CoV-2. Totodată, studiul va urmări eficacitatea unui anumit produs vaccinal și a combinației de produse diferite, eficacitatea după timpul de la vaccinare și între dozele de vaccin, pe diferite grupe de vârstă, după sex, la diferite comorbidități cu risc ridicat, la cei cu infecție anterioară cu SARS-CoV-2, precum și la reinfectare în perioada de studiu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
3.108 afisari

63 COMENTARII

    • Cioclii Apocaliptici – FAZA 1
      LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA:
      Politicieni, guvernanți
      Klaus Iohannis – preș. vaccinist, a recunoscut după doi ani că vaccinurile nu protejează
      Raed Arafat – DSU, DSP
      Ludovic Orban – PNL
      Florin Cîțu – PNL
      Nicolae Ciucă – PNL
      Marcel Ciolacu – PSD
      Kelemen Hunor – UDMR
      Nelu Tătaru – PNL
      Vlad Voiculescu – USR
      Ioana Mihăilă – USR
      Dan Barna – USR
      Dacian Cioloș – REPER
      Emil Boc – PNL
      Sorin Cîmpeanu – PNL
      Ion Marcel Vela – PNL
      Lucian Bode – PNL
      Ovidiu Raețchi – PNL
      Raluca Turcan – PNL
      Medici, executanți:
      Valeriu Gheorghiță – col. MApN – CNCAV
      Andrei Baciu, fost fotomodel – CNCAV, MS
      Adriana Pistol – INSP
      Emilian Imbri, politruc, Victor Babeș, București
      Beatrice Mahler – Marius Nasta
      Carmen Dorobăț – Regina Maria
      Virgil Musta – Victor Babeș, Timișoara
      Adrian Streinu Cercel – Carol Davila
      Adrian Marinescu – Matei Balș
      Alexandru Rafila – OMS, PSD, Ministerul Sănătății
      Daniel Coriu – Colegiul Medicilor din România
      Oamenii presei „independente”, recte mituite de Guvern cu 40 de milioane de euro:

      Cristian Tudor Popescu – DIGI 24 / at large
      Mihai Gâdea – Antena 3 – CNN
      Radu Tudor – Antena 3
      Alexandra Păcuraru – Realitatea Plus
      Anca Alexandrescu – Realitatea Plus
      Andreea Esca – Pro TV
      Bot – online
      Cartianu – online
      Ciocăzanu – online, TVR
      Oana Despa – DIGI 24
      Cosmin Prelipceanu – DIGI 24
      Vedete, sportivi, influențări:

      Vasi Rădulescu, plagiator
      Simona Halep
      David Popovici
      Maia Morgenstern
      Oana Pellea
      Dorian Popa
      Cătălina Grama – Jojo
      Ioana Ginghină
      Pr. Constantin Necula
      Pr. Visarion Alexa
      Vasile Bănescu
      Loredana Groza
      George Buhnici
      Andreea Bănică
      Andrei Pleșu
      https://www.activenews.ro/stiri/LISTA-TUTUROR-VACCINISTILOR-DIN-ROMANIA.-O-initiativa-a-cititorilor-ActiveNews-177640

  1. asteptam parerea doctorului barbu (portar la kaufland).
    este singurul din lume care detine adevarul despre covid.

    • Barbu e indisponibil, s-a infectat cu proteina spike și cu luciferaza dintr-o sticla de cocart. În plus a umblat fără coif și a început să-i fileze grafenul din teasta.

    • vezi omule ca oameni de stiinta eminenti au fost discreditati ca au vorbit impotriva vaccinului. Multi de tot, care inainte erau buni. Ba chiar si castigatori ai premiului Nobel. Ce i-a facut pe toti acesti oameni sa isi riste carierele si tot, consideratie din partea comunitatii stiintifice pentru a vorbi contra acestui produs?
      Mai ales ca s-a dovedit ca au avut dreptate si zi de zi apar noi dovezi – oficiale – in acest sens?
      Pe langa Luc Montagnier si altii, o avem si pe Profesor Dolores Cahill, doctor in imunologie, care a facut afirmatii despre speranta de viata post vax. La cei de 30 de ani maxim 5-10 ani. La ceilalti mai putin. Sunt multi oameni de stiinta eminenti inainte de a vorbi impotriva vax miracol care s-au pronuntat contra.
      Si dupa il avem pe psihologul Diaconu, pe statisticianul care nu a facut nicio statistica Jurma si altii care ne spun ei cum este treaba. Oameni care nu au condus nimic, nu au cercetat nimic, nu au descoperit nimic util omenirii. Dar stiu ei, vezi ca astia sunt ”portarul de la Kaufland”.
      Din fericire la noi sunt multi oameni poate nu atat de scoliti, dar cu mintea sanatoasa si discernamant care au legat doua cu doua din ce s-a prezentat, cum s-a facut propaganda, ce mesaje s-au dat si au hotarat ca nu au incredere. Au avut dreptate. Uneori oamenii neindocrinati si care nu se simt ei mai destepti decat altii iau cele mai bune decizii, taranul roman era intelept, inca mai este.
      Eu nu cred ca toti cei care au facut vax vor avea probleme. Organismul unora va reusi sa curete ce nu este bun. Altii vor lua suplimente, lucruri care ii vor ajuta. Altii vor face controale, vor face ceva sa se trateze.
      iar altii ii vor injura pe ceilalti si nu vor face nimic, vor sta tot in negare. Pacat de ei. Daca se va recunoaste tot legat de vaccinuri se vor putea cauta cai sa se repare problema. Daca exista un messanger care da instructii genelor sa actioneze cumva se poate da si cancel , la fel cum este virusul si antivirusul.
      Dar nu se poate daca nu se va face lumina si cred ca cei mai interesati sa se faca lumina ar trebui sa fie cei care au facut multe doze. Ca la ei ticaie invers timpul! Sa ia antioxidanti, sa faca detox, de toate! Pana ce se gaseste solutia, care se va gasi, fara indoiala. Dar pentru multi va fi prea tarziu, din pacate

      • Ba vor avea probleme injectații. Poate nu chiar toți dar peste 80% GARANTAT.
        Unii mai repede, alții mai târziu.

        • Asta am zis si eu. Ca multi vor avea efecte grave (scurtat mult viata, probleme medicale), mai ales ca atatia isi ingroapa capul in nisip si nu fac nimic, tot striga si injura ca vax este bun! Unele organisme (mai putin de 20%, 5% maxim din cei injectati) vor respinge natural toxinele, de care or fi ele. Cei care au ACE2-K26R. Adica au o mai mica reactivitate la electrostimuli genele lor ACE2 datorita prezentei unei gene (K26R). Cei care au ACE2-K26R resping spike-ul, ceilalti o atrag.
          Asa ca daca te trezesti ca ai acel ACE2-K26R, nu ai treaba, chiar daca initial poate ai avut ceva efecte, corpul respinge toata otrava.
          Restul trebuie sa faca mai mult pana ce apare un tratament, o alta injectie. Super safe nu va fi, dar cred ca se vor vindeca unii. Pentru altii va fi prea tarziu daca nu se recunoaste ca a fost toxic.
          Asa ca posibil sa ai dreptate, in total 20% din cei injectati pe bune vor scapa. S-ar putea mult mai multi, daca ar lua masuri! Cu detox si altele, imi pare foarte rau ca nu multi o fac! Mai ales ca evident am si in familie multe cazuri si este dureros

      • nik nu vorbi urat ca ne te-am dus noi la intepat. Injura pe Gheorghita.
        Asta este atat te-a dus capul. Vei muri.

  2. macelari da, medici ba.
    slugi da, medici ba.
    carpe da, medici ba.
    porci da, medici ba.

  3. vor sa vada
    care LOTURI AU FUNCTIONAT!

    -flacoanele erau pe loturi, cu serie;
    „stadiul experimental” impunea colectarea si pastrarea de mostre DIN FIECARE FLACON!

    col. gheorghitza s-a invartit de „omor prin intentie depasita”,
    cea mai dura acuza,militaroshilor le place.

    • @maxtor 2022-11-21 18:50 18:50:43
      NU DOAR MILITAURIZATZII…SI GUNOAIELE DE HIPOCRATZI…SE PARE CA DE LA A DOUA DOZA EFECTELE SUNT IREVERSIBILE…PRABUSIREA SISTEMULUI IMUNITAR….
      CAUTATZI PE WIKIPEDIA…ARN MESAGER…1960…FACUCI…SIDA…EBOLA….SI ….2020…”COVID”…”VARIOLA MAIMUTEZI”…ERAU „DEZVOLTATE” DIN ANII 19760-1970-1980 ERAU DEJA GATA…DOAR CA „GLOBAL” AU FACUT-O ACUM…AU FOST CEEA CE SE CHEAMA „FAZE PILOT” SAU DE „ANTRENARE”….IN 2010…GRIPE…VIROZE…SE PREGATEAU DE MULTZI ANI..

      • fauci in 2003 pomenea in congresul american de metoda a 5a, „cea mai eficace”,
        injectia cu mARN;era intre satane,aia au inteles,miza era bugetul anual al NIH-fauci 40 mld $.
        (pana atunci oficial au fost niste experimente pe shobolani prin ’91-93′)
        (in 2003- fusese sars-cov-1, murisera cica 50 de insi prin Asia……)

  4. Pai la noi peste 90% din medici s-au „vaXXinat” la chiuveta si au luat certifickatul 666 – Ce relevanta ar avea un astfel de studiu? Doar sa lanseze un reper fals, cum ca >serul biotehnologic< nu omoara subit si ca restul prostimii moare doar …de oftica.

  5. Numarati mortii declarati de voi ca au avut covid + vacinatii morti si ala-i rezultatul genocidului ADMINISTRAT DE VOI !

    • Compară păduchii decerebrați între ei. Ar trebui să-i compare cu cei neinjectați care au făcut gripa și cu cei neinjecați care nu au făcut această gripă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger