AcasăCORONAVIRUSStudiile care desființează vaccinarea: Copiii au imunitate de fier în fața Covid-ului

Studiile care desființează vaccinarea: Copiii au imunitate de fier în fața Covid-ului

Imunitatea înnăscută și dobândită a copiilor face inutilă vaccinarea acestora

Vaccinarea copiilor nu are nicio susținere științifică. Toate studiile de până acum au arătat că aceștia au o imunitate de fier în fața Covid-ului. Președintele Societății Române de Pediatrie, prof.dr.Doina Anca Pleșca, a arătat că mecanismele de apărare la copii sunt extrem de complexe, mergând chiar până la blocarea infectării.

Comportamentul clinic al adultului în SARS-Cov-2 este radical diferit de cel al copilului, a arătat președintele Societății Române de Pediatrie, prof.dr. Doina Anca Pleșca, la sesiunea “Primul an de pandemie COVID-19. Dovezi ştiinţifice. Experienţe proprii”, desfășurată sub egida Academiei de Științe Medicale.

”Integritatea endoteliului, receptori mult mai puțini și, culmea, creșterea citokinelor imunomodulatoare, și nu inflamatorii, sunt factori care apără copiii. Acest demers în lumea științifică în a se lămuri de ce copilul este altfel față de adult în această patologie se regăsește într-un foarte interesant studiu american. Potrivit acestuia, copiii se îmbolnăvesc foarte frecvent și multe dintre bolile acestora în primii ani de viață sunt inclusiv produse de coronavirusuri umane, altele decât SARS-Cov-2, iar pentru acest nou virus se pare că anticorpii dezvoltați împotriva coronavirusurilor umane ar avea un răspuns imunologic încrucișat. Pe de altă parte, vorbim despre raritatea receptorilor pentru enzimele care vor infecta și vor declanșa boala, apoi particularitatea imunologică a copilului, care este protectivă, el fiind apărat printr-o celularitate și citokine de tip Th2 și, nu în ultimul rând, faptul că un copil nu este capabil să sintetizeze markeri proinflamatori pe care îi regăsim în mod preponderent la adulți”, a declarat președintele Societății Române de Pediatrie, prof.dr. Doina Anca Pleșca.

Virusul nu mai are unde să se fixeze

Un grup de cercetători din Elveția și Australia a prezentat diferențele majore dintre imunitatea înnăscută a copilului față de adult, printre care și infecțiile recurente și concurente, susține prof.dr. Doina Anca Pleșca. ”Acestea, practic, într-un limbaj nu foarte academic, nu mai permit virusului nou-venit să mai încapă, efectiv nu are unde și cum să se fixeze. Apoi avem diferențe în compoziția microbiotei, în mod deosebit cea nazofaringiană, nivelurile crescute de melatonină, aceasta fiind un antioxidant și un antiinflamator găsit într-o cantitate substanțială la copii, care îi protejează. Și, nu în ultimul rând, expunerea redusă la SARS-Cov-2, pentru că un copil se îmbolnăvește de la adult, ori, trecând printr-un pasaj al adultului, copilul vine cu o generație 2-3 de virus, care este mult mai puțin virulentă”, precizează președintele Societății Române de Pediatrie, prof.dr. Doina Anca Pleșca. Aceasta mai arată că, în teoriile științifice acceptate în acest moment, diferențele în ceea ce înseamnă integritatea endotelială, trombocite și coagulare sunt majore între copil și adult, ca de altfel și diferența în ceea ce privește numărul de receptori care nu permit fixarea virusurilor, interacțiunile microbiene și concurențiale vizavi de SARS-Cov-2.

Mai există și gripă

Copiii sunt în general mult mai puțin infectați, generează forme ușoare de boală, care, de multe ori, seamănă cu o gripă și, chiar dacă ei dezvoltă forme severe, se recuperează destul de ușor, mai spune prof.dr. Doina Anca Pleșca. ”Nu trebuie să uităm că există și gripă, și rotavirus, și rinovirus, există și streptococ, iar toate au cam aceleași simptome și nu trebuie să-i considerăm pe toți ca având SARS-Cov-2, ba dimpotrivă. Să nu uităm că bolile vechi trăiesc și trebuie tratate”, a precizat prof.dr. Doina Anca Pleșca, președintele Societății Române de Pediatrie.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
16.003 afisari

11 COMENTARII

  1. Și totuși nu văd nicio trimitere la niciun studiu. Aș vrea să îl citesc și eu, să ma conving singur, nu pentru că îmi trag concluzii niște unii pe interneți.

  2. Copii o sa fie urmatoarea tinta a elitelor globale !! Dupa ce au eliminat multi batrani si bolnavi, ei de asta vreau sa va faca testare saptamanala ca sa ii gaseasca pe cei de care nu se lipeste virusul chinezesc deloc !! Adica cum isi permit unii sa nu vrea sa moara in cativa ani, cand 4.5 milioane de cobai voluntarri de-ai lui Matu si-au pus deja gatul pe butuc, acum numai asteapta lovitura de gratie data de vaxinul otrava !! 🙂 Bai, nu va lasati momiti de slugile diavolului, astia atat o sa va testeze pana baga virusul in voi, iar apoi invatati sa zburati fara avion !! 🙂 Eui cauta cativa care au un anumit tip de ADN, cei cativa foarte putini in lume, care sunt in comuniune continua cu Dumnezeu, ca prin ei sa poata deschide un portal intr-o alta lume, de aia au facut rahatul ala cu protoni in Elvetia, tubul ala mare sun pamant, dar cu care au dat chix !! Acum ei incearca prin sacrificii umane nemasurate, ca doar asa se cheama genocidul ce il fac in spitalele lor auschwitz, atat testeaza, pana ii prind de urechiuse si pe cei sfinti si puri in suflet !! Ceea ce nu se va intampla, fiindca Dumnezeu nu isi lasa copii lui la greu, da toti ceilalti sigur vor ajunge in Iad !! Asa, ca doktorilor Mengele de pretutindeni, un frumos deget mijlociu pentru voi, si un frumos va fan cullo !! Si o sa inghete Iadul, pana o sa va reuseasca Plandemia voastra de kakat, numai pe sclavetii si cobaii vostrii puteti sa ii omorati, de ceilalti nu va puteti atinge, bai potlogarilor criminali, cu totii o sa ajungeti cu pielea pe bat, ordinarilor criminali in alb !! DIVOQ Macht Frei, ca in lagarele naziste 🙂

  3. Vaccinati-va toti veti putea calatori la anul pe vremea asta nu vom mai avea voie sa iesim din casa nevaccinati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Sunt fascinante mecanismele mentionate. Si eu as fi foarte interesata sa citesc acele misterioase studii. Am cautat pe Google in speranta ca gasesc un articol original al prof.dr. Doina Anca Pleșa, care sa aiba si referinte, dar nu am gasit.

  5. Studiile sunt numai pe canalele medicale pe care ,daca vrei sa ai acces trebuie sa platesti o taxa lunara consistenta si sa fii doctor,dragilor.Toate Clinicile medicale universitare din tara au abonamente la aceste site-uri.O respect si o admir pe dna Profesor .dr.Plesca ca are acest curaj fantastic sa spuna adevarul intr-o lume in care deja minciuna s-a facut stapana.Acesta este adevarul ,pe care doamna Profesor il spune riscandu-si cariera si chiar viata(vezi cazul Dlui .Prof.Universitar Razvan Constantinescu).Cine are urechi de auzit sa auda!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger