AcasăCORONAVIRUSStudii naționale ținute la secret. Câți anticorpi au vaccinații?

Studii naționale ținute la secret. Câți anticorpi au vaccinații?

Spitalele din România participă la un studiu național pe care autoritățile l-au secretizat. Studiul urmărește să determine titrul de anticorpi la vaccinați, comparativ cu cei care au trecut prin boală. Până acum, rezultatele confirmă faptul că cea mai bună imunitate o au cei care s-au vindecat de Covid, spre deosebire de vaccinați, care, după șase luni, au un titru de anticorpi de sub 1%.

După studiul Medlife, care a arătat că circa 7 milioane de români au trecut deja prin boală, o nouă cercetare, desfășurată în spitale, de data aceasta, arată că imunitatea celor care au fost infectați cu Covid este foarte durabilă, spre deosebire de imunitatea vaccinaților, care aproape dispare după șase luni.

”Sunt câteva spitale în țară care participă la un studiu național în care se măsoară titrul de anticorpi după vaccinare. Și, din ce am vorbit cu colegii din aceste spitale, am înțeles că titrul de anticorpi după șase luni este cu mult mai bun la cei care au trecut prin boală decât la cei vaccinați, care au sub 1%”, ne spune Iulian Pope, prim-vicepreședintele Federației Sanitas. Sindicaliștii de la Sanitas au demarat realizarea unei statistici, pentru a afla câți lucrători vaccinați și nevaccinați există și câți au trecuți prin boală. În mod normal ar fi trebuit să se facă un screening al personalului medical, pentru a se vedea care este nivelul de anticorpi, pentru că nu există o bază de date nici cu cei care au trecut prin boală, arată reprezentanții Federației Sanitas. Sindicaliștii sunt extrem de indignați de intenția Guvernului de a obliga cadrele medicale nevaccinate să se testeze pe banii lor, susținând că acesta este modul în care vor să instituie obligativitatea vaccinării.

”Ei spun că trebuie să te vaccinezi și dacă ai trecut prin boală, dar asta probabil pentru că sunt multe vaccinuri pe piață și trebuie consumate. Practic, eșecul campaniei de vaccinare se răsfrânge în buzunarele angajaților din Sănătate, deși eșecul campaniei de vaccinare trebuie să și-l asume cei care răspund de această campanie. Imaginați-vă că pentru un infirmier testarea pe banii lui ar însemna înjumătățirea salariului”, ne-a declarat Iulian Pope, prim-vicepreședintele Federației Sanitas.

Vaccinarea va fi impusă și în Învățământ

Sindicaliștii de la Sanitas susțin că Guvernul vrea să impună vaccinarea nu numai în rândul cadrelor medicale, ci și a personalului din Învățământ și a celui din asistența socială. ”Inițial s-a stabilit că obligativitatea testării cadrelor medicale din bani proprii va fi prevăzută într-un ordin, acum s-au gândit să o facă printr-o ordonanță simplă. Este clar că se urmărește obligarea personalului medical să se vaccineze. Din sursele mele, am înțeles că se urmărește impunerea vaccinării și în învățământ și în asistența socială, asta este intenția Guvernului”, a afirmat Iulian Pope. Acesta arată că există un trend european în acest sens și că mai multe state au luat în discuție obligativitatea vaccinării, nu numai Franța și Grecia, ci și Austria, dar și alte țări. În Franța, sindicatele au depus deja o acțiune în instanță, lucru pe care îl va face și Federația Sanitas atunci când va apărea ordonanța de Guvern. ”Noi, Federația Sanitas, susținem vaccinarea și ne-am arătat disponibilitatea de a susține o campanie de vaccinare, dar, în opinia noastră, angajații trebuie convinși cu argumente științifice și medicale, și nu constrânși. Anul trecut personalul medical a tot cerut să se testeze, dar nu s-a întâmplat acest lucru și acum vor să impună testarea pe banii angajaților din Sănătate”, ne-a mai precizat Iulian Pope, prim-vicepreședintele Federației Sanitas.

Medicii se tem

Sindicaliștii mai semnalează că sunt foarte multe situații în care medicii le-au recomandat cadrelor medicale să nu se vaccineze. ”Din păcate nu au dat recomandări în scris, pentru că se feresc să facă acest lucru, de teama consecințelor pe care trebuie să le suporte. Sunt oameni care au alergii, care suferă de boli de inimă, de boli neurologice, care au un risc la vaccinuri. Pe lângă cei care au trecut prin boală, mai sunt și cei care nu acceptă să se vaccineze pentru că se protejează corect. Atâta timp cât INSP-ul spune că dacă porți corect echipamentul de protecție nu văd care ar fi riscul pentru pacient”, ne-a mai spus prim-vicepreședintele Federației Sanitas, Iulian Pope.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
2.229 afisari

6 COMENTARII

 1. @ Dacă vaccinarea contribuie și la obezitate, organismele reacționând prin modificarea metabolismului pentru a susține funcționarea vaselor capilare, prin dilatare pentru creșterea permeabilității, vase capilare a căror funcționare ar fi alterată prin modificarea compoziției plasmei cu anticorpii obținuți prin vaccinare, ?

 2. Romanika, mereu fascinanta, si cu asta ai spus totul 🙂 E clar ca astia fac niste experimente pe cobaii lor, aia 4 milioane de fricosi, naivi si inconstienti, carora li se pare distractiv sa fie cobai voluntari pentru miliardarii lumii, asa ca asta e, putini o sa scape ne-vatamati din iuresul mondial ce sta sa inceapa in toamna, o sa fie mai ceva ca in The Walking Dead !! 🙂 Bai, vaxinatilor in cap, odata inceput WW3 in 2019, se va termina cam prin 2025, asa ca visati numai cai verzi pe pereti in continuare, odata ce v-au prins astia in mengina lor, e clar ca nu o sa va dea drumul niciodata din stransoare, o sa faca cu voi ce vor ei, iar voi veti fi niste hamsteri micuti si obedienti, altfel va taie astia macaroana, la propriu, bai tampitilor de idioti utili, pacat ca nu v-au dat si Diploma de Cobai Profesionist Dus cu Pluta pe Dambovita !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Covid Macht Frei, romanasilor vaxinati in cap 🙂

  • Cred ca iti răcești gura degeaba. Material genetic de cretini, scoala de imbecili, viitori „oameni” obedienti.
   Hai sa vorbim si de noi. În afară de a vorbi, nu facem nimic in timp ce imbecili trădători care ne conduc au distrus țara și trama societății romanesti. Eu sunt gata să contribui pentru inceput cu 3000 lei ca sa-i aducem in fata unor judecători integrii pe toti care din 89 pana astazi, de departe sau de aproape au „condus”, distrus țara. Mai sunt amatori? Bonus, ma angajez sa plătesc de asemenea plutonul de executie si gloanțele necesare.
   Aducere aminte:
   In 89 România nu mai avea nici o datorie. Eram singura țară in istoria lumii care îsi plătite datoriile. Mai mult aveam si cash in condiție in care datorita părinților și bunicilor nostri aveam un învățământ, o industrie, transport si agricultura dezvoltată.
   Astazi, datoria României este de 127 de miliarde de euro in condițiile in care invatamantul, industria, economia, transporturile, agricultura au fost demolate, in conditiile in care o mare parte din tara nu ne mai aparține, in condițiile in care 9 milioane de români au emigrat..
   Chiar nu ne pasa? Chiar nu suntem in stare sa luptăm cu vânzătorii ăștia de țară? Ce le vom spune copiilor nostri?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri