AcasăCORONAVIRUSStreinu-Cercel știe cum poate opri România pandemia Covid-19: „În două săptămâni...”

Streinu-Cercel știe cum poate opri România pandemia Covid-19: „În două săptămâni…”

Streinu-Cercel a spus-o clar! Ce ar trebui să se facă în România pentru oprirea pandemiei: ”În două săptămâni...” (sursa foto: Facebook/PSD)

Managerul de la Institutul ”Matei Balș” a explicat ce ar trebui făcut pentru ca problemele generate de noul coronavirus în România să ia sfârșit cât mai repede. Și în acest sens a adus în discuție folosirea anticorpilor monoclonali.

În primul rând, managerul de la Balș a adus în discuție părerile exprimate, în ultima vreme, pe tema vaccinului antiCovid, subliniind că specialiștii trebuie să se pronunțe pe acest subiect.

”Este o greșeală enormă, în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin, să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la vaccin este eronat. Trebuie să citești în primul rând cam cum sunt făcute aceste vaccinuri pentru că tehnologia pe care o utilizează aceste vaccinuri este absolut revoluționară”, a declarat profesorul Streinu-Cercel, marți seară, la Antena3.

Ce ar fi de făcut

”Dacă noi nu înțelegem că suntem în pandemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră. (…) Prima intervenție în epidemie este să testăm. Nu facem acest lucru. Nu înțeleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testăm în stradă. Alții au făcut-o și cu rezultate minunate”, a susținut Streinu-Cercel.

Mai mult, profesorul a adus în discuție varianta utilizării anticorpilor monoclonali în România, care, din spusele sale, asigură o imunizare pe durata a șase luni. ”A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali, în 70% din populație, în două săptămâni de zile nu am mai vorbi de incidența SARS-CoV 2 în circulație în România. Și a treia intervenție este vaccinarea”, a menționat Adrian Streinu-Cercel.

772 afisari

7 COMENTARII

  1. @ Ăsta, de când candidează la PSD, zice că are resurse medicale pentru a opri pandemia în două săptămâni, resurse pe care nu le-a avut când a exercitat funcții în care a fost numit de liberali, în programul liberal de guvernare având doar apă și săpun de oferit pentru combaterea pandemiei, ?

  2. doctorii cercel si rafila se comporta ca psd-ei veritabili , au dat jos halatul de doctor si au imbracat un nou halat de activist politic psd-ist: nimic nu e bun , totul le pute , doar de la psd vine miros de parfum numai ei stiu sa faca binele care vine numai de la psd , zilnic critica si cauta nod in papura , dar nu antrenorul de la Craiova ci in papura de balta . E nevoie si de specialisti in partide dar sa ramana specialisti nu trepadusi politici , cercei si rafi(l)e .

  3. A tratamentul lui Donald…
    Pai in afara de nenea Tiri si inca 2 3 asa mai milionari nu stiu cine isi permite tratamentul ala ca e teribil de scump.

  4. Mai sunt obsedați cu testare in masa…
    Pt 100000 de teste iti trebuie 10 milioane de euro pe saptamana ca sa faci tot B pe luna iti trebuie juma de miliard da te culci… linistit? ca maine e alta zi…
    Propun triplarea CAS a celor ce vrea testare in masa macar sa facem pe sfert.

  5. Esti un derbedeu ratat acel care jignești ca un nerusinat.
    Esti oribil măi ratatule.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger